PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=668104}

Violetta

2012 - 2015
6,3 6,7 tys. ocen
6,3 10 1 6679
Violetta
powrót do forum serialu Violetta

Algo se enciende

ocenił(a) serial na 10

Było Habla si Puedes czas na Algo se enciende.
Które wykonanie najlepsze?
Camila http://www.youtube.com/watch?v=_XEz7Jy0Er8
Violka http://www.youtube.com/watch?v=6Hy7QoFXgjY
Angie http://www.youtube.com/watch?v=ycGZ1X7dxtQ
Fran http://www.youtube.com/watch?v=Yz56FJ7Qo64

Taa, inne części śpiewają, no ale. xD

Niedzielna nuda. xd

ocenił(a) serial na 3
Skailes

1. Camila (coś ona u mni wysoko w rankingach!)
2. Fran
3. Angie
4. Viola

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Saro, zadziwiasz mnie :D

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Niestety... Te piosenki cudownie jej wyszły, a Violka musi być ostatnia :D Co tam u Ciebie? xD

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Tak, to 2 najlepsze wykonania Cami :) u mnie wszystko dobrze, pomkmo tego, że od czwartku ledwo co chodzę... już tłumaczę. W czwartek na tańcach miałam test. Rzecz jasna z rozciągania. Poszło mi całkiem całkiem. Średnia punktów to coś pomiędzy 8,5 a 9 (na 10). Do sznurka brakowało mi tak z 3 centymetry. Mój rekordzik :) oczywiście szpagaty na obie nogi. Test tak z 20 osób trwał 1,5 godziny, a ja praktycznie bez przerwy się rozciągałam. Dodatkowo cieszę się, że mam tyle pomysłów na bloga. Przepraszam, że Cię tym zanudzam. A co u Ciebie Saro?

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Nie zanudzasz, to bardzo ciekawe! :O Jakiego sznurka, bo nie załapałam? Cieszę się z tobą z tych pomysłów :) Ja piszę rozdział, czekam żeby go skończyć, bo nadrobię czytanie blogów (nigdy nie miałam TAKICH zaległości) i pokomentuję xD Poza tym czuję się zajebiście, bo zrobiłam jednej dziewczynie szablon, ta powiedziała drugiej i robię drugi szablon ^^ Samoocena +500 :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

To świetnie :) napewno wyszło Ci zajefajnie ;D jestem pewna ;) gratuluję sukcesów szabloniarko ^^ sznurek to tak jakby skrót od szpagatu tureckiego, czyli takiego rozkroku rozwartego na 180°. Mam nadzieję, że rozumiesz. Jeśli nie, możesz zapytać wujka google :D on na pewno Ci pomoże :)

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

co to szpagat turecki to akurat wiem - ja miszcz ;D http://tylko-keep-trying.blogspot.com/ tak to wyglądało :D Już masz komentarz pod rozdziałem jak coś :P

ocenił(a) serial na 3
KeThA

ale ładny *.* dziękuję, Ty także ;D rozdział jest genialny

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Matko, dziękuje Ci za tak ciepłe słowa. Aż robi mi się ciepło na serduszku ♥

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

dziękuję (to do szablonu), dziękuję (to do komentarza) mnie też się od razu weselej robi od twoich komentarzy *.*
Powiem Ci, że na avku z blogspota wyglądasz całkiem inaczej niż na tym :D

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Czuje sie taka dwulicowa :'(

ocenił(a) serial na 3
wesolutkabardzo

Ojej... To nie miało tak zabrzmieć, wybacz :(

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Dobrze, z bólem serca Ci wybaczam *rzekła z trudem udawając płacz*

wesolutkabardzo

tylko nie schódź znów na tę złą drogę....
nie możesz powrócić do psyhiatryka i do Jezusa....
Ktoś się musi dziećmi zajmować....

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Hahahahahahahaha. .. przez Ciebie turlałam się na ziemi ze śmiechu, a moja młodsza siostra patrzyła sie na mnie jak na idiotkę :D

wesolutkabardzo

ja też mam młodszą siostrę- pjona
całe 6 minut?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Może nie całe, ale kilka z pewnośćią :D latam dziś po całym domu i nie mogę przestać się śmiać :D

wesolutkabardzo

Komentarz na blogu doleciał?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Owszem, bardzo Ci dziękuję. Chociaż ja nie myślę tak o moim blogu, jestem na maxa szczęśliwa, że Ty tak myślisz. Jesteś kochana ♥

wesolutkabardzo

Oj, wieeem.
Internetowy przytulas^^
TY tak nie myślisz, ale tak jest.

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Dziękuję ♥
Kolejny internetowy przytulas ^^

wesolutkabardzo

jak miło^^

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Jaki masz przegenialny avek ^^

wesolutkabardzo

Dziękuję :)
Mimo wszystko-Snow ma w sobie to coś!
I jeszcze aktor- doskonale dobrany. Przewyższył moje największe oczekiwania.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Hahah, Snow na avku. XD

Skailes

Och, dziękuję...
Aktor-genialny, genialnie dobrany, a Snow jest czarnym charakterem-jednym, tych,których ubóstwiam- jak Voldemort, Gargamel, Ludmilla, Diego. Czarne charaktery mają w sobie to coś.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Ja ubóstwiam a i owszem wszystkich, których wymieniłaś + Lucjuszka + Bellatrix + Jade & Matiego, ale Snow mnie nie przekonuje. Boję się go. ;o Aktor rzeczywiście świetnie dobrany, to trzeba przyznać.

Skailes

Ja też się go trochę boję, ale chyba bardziej ma u mnie respekt za, owszem nieco brutalne utrzymanie władzy Panem przez tyle lat, przejęcie jej w tak młodym wieku, te manipulacje i w ogóle. Wie, co robi i czego chce, a przede wszystkim wie, co robić by inni darzyli go respektem.

ocenił(a) serial na 10
i_love_it17

Mimo to dokonał tego co powiedziałaś "nieco" brutalnie. Facet nie ma granic. Przeraża mnie perspektywa tych trucizn, chociaż może nie tyle podawania ich innym, co to, że sam je pił i teraz ma te wrzody w ustach, skąd ten zapach krwi... Brr.

Skailes

Bhrrrr...

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

Czarne charaktery zazwyczaj mnie intrygują. Są po prostu inni. Wolę słuchać o nich niż na zabój dobrych postaciach. Ich tajemniczość ma jakąś przy czynę, którą każdy chce poznać.

wesolutkabardzo

Właśnie... Wszystkie czarne charaktery mają w sobie tę ikrę, dzięki którym czuje sie wobec nich respekt... Tych dobrych, lubi sie tak za całokształt, który stworzyli autorzy, ale częściej zamiast nienawidzić tych 'złych' ludzie zauważają w nich także bardzo ważne cechy i bardzo dobrze. Ludzie wychodzą z założenia, że albo coś jest czarne, albo białe...

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

A może przecież być szare ;)

wesolutkabardzo

Właśnie...

KeThA

huhuhu, chcesz zrobić do nas szablon?

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

serio? xD Ustawcie się w kolejkę, taka jestem rozchwytywana. A tak na poważnie to nie wiem, czy umiem...

KeThA

Serio...
a i daj emaila- musze cie do bloga dorzucić

ocenił(a) serial na 3
i_love_it17

viole.musica@gmail.com

KeThA

dziękuję pięknie, danke szyn, fenks, spasiba

ocenił(a) serial na 3
KeThA

Umiesz! Nigdy nie wątp w swoje możliwości, bo... jeszcze nie wiem co zrobię, ale to będzie coś wielkiego, tego możesz być pewna! ^^

ocenił(a) serial na 10
Skailes

1. Camila
2. Angie
3. Francesca
4. Violka (ładnie, ale znudził mi się jej głos)

majka5454

a komu się nie znudził? chyba tylko Sebkowi....

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Cami
Fran
Angie i Viola

Skailes

Cami
Fran i Angie
Violka

ocenił(a) serial na 3
Skailes

Wszystkie pięknie :D Kocham tą piosenkę <3