Wszyscy się przedstawiają, więc ja też to zrobię. A co!
Jestem B. Nie ma to nic wspólnego z moim imieniem, ale w internecie nie jestem sobą, tylko właśnie B. Moje ukochane przedmioty szkolne to: matma, fiza i historia.Nie znoszę geografii i WF. Kocham czytać. Moje ulubione serie to: HP, Trylogia Czarnego Maga i Fnin. Uwielbiam muzykę, a najbardziej ubóstwiam zespoły Coldplay i One Republic. Mieszkam gdzieś koło Wrocka ( Nie dalej niż 300 kilosów od niego). Violettę oglądam od 20 któregoś odcinka. Moją najukochańszą postacią jest Angie. Mam nawet o niej bloga, ale to jest mało istotne. Dalej są: Maxi, Beto, Camila, Jade, Olga i Ramallo (kolejność przypadkowa). Kibicuję parringą: Germangie, Caxi (choć Naxi jest przesłodkie, to nie trawię "Brodłeja"), Ramolga, Maresca, Femiła i Pablade. Coś jeszcze? Może dodam, że kocham czekoladę w każdej postaci, jestem zagorzałą fanką FC Barcelony ( I <3 football) i tylko najbliżsi wiedzą, że oglądam ten serial. W sumie kogo to wszystko obchodzi, to nie wiem, ale co tam. Życzę wszystkim udanego wieczoru.
Biologia to u mnie horror - kobitka to postrach szkoły. Matmę uwielbiałam jak Rośka (tak na nią wołaliśmy) uczyła. A że poszła rodzić to już trak kolorowo nie jest. Ale ujdzie. Historię zawsze uwielbiałam. Kiedyś również polski, ale no cóż teraz mamy kobitkę, która się mnie strasznie czepia. "To, że miałaś szóstkę do czegoś zobowiązuje" i poprawia mnie jak powiem "umrom" zamiast "umrąąąą". Masakra. Ale uwielbiam pisać, a gramatyka to dla mnie banał. Czasem mam wrażenie, że w mojej klasie (humanistycznej) tylko ja ogarniam gramatykę. Dziwne. :P Chemię też lubię, bo mamy genialną nauczycielkę. Nie ma w szkole osoby, która by nie kochała pani D. :D Ale wcale nie dlatego, że pozwala ściągać i nie zadaje do domu. Nie pozwala, zadaje. Ale i tak ją każdy uwielbia. Włącznie ze mną. A teraz zaczęła uczyć fizyki. Więc jest great. ♥ Jest zajebistość polega na tym, że jest meeega dziwna. :D
Aaa to fajnie ja nie trawie moich nauczycielek: z angola ( wygląda jak pudel" bo ma takie loki i jest nie obrazając gruba". To po pierwsze, a po drugie ciągle narzeka, że jestesmy za cicho i mówi , że musi isc na kurs cichego mowienia, a tak naprawde tak mi obrzydza ten język, ze jak ktoś mi mówi o angielskim to " rzygać mi się chce". Nastepna to baba z plastyki. Jest tak głupia, ze nawet ja jej nie ogarniam. Dla niej jak dla małego dziecka praca musi być kolorowa, czyli odmiennie jak u mnie. Ale wymeczylam u niej szostke. A teraz najlepsze czyli moja " ukochana" pani z religi. Ją to by mogła opisywać godzinami, ale opoowiem w paru słowach. Wygląda jak zombie, ubiera się jak zakonnica, a chodzi jak pijana.
Ogólnie u mnie w szkole na każdego by coś się znalazlo, a te wymienione to taka moja ulubiona trójca :)
Witaj zwą mnie Martyną.A co do wf-u to tak marudziłam lekarzowi,ze dostalam caloroczne zwonienie jupi... może też spróbuj ;P
Hmm miło mi :)
A ja jestem jak już mówimy o sobie Bella, interesuję się fotografią. Lubię geografię, biologię, póki co niemiecki, i of course angielski ^^ .
Niezbyt lubię historię, wf, matmę no i niezbyt trawię chemię :>
Od końca września/ początku października zacznę spełniać swoje długoletnie marzenie- będę się uczyć hiszpańskiego ♥
Oprócz tego gram na gitarze klasycznej oraz na keyboardzie.
No i odnośnie Violetty, oglądam ją od samego początku- czyli bodajże 18 lutego 2013, chociaż niezbyt mnie na początku przekonywała, bo myślałam że będzie to kolejny argentyński sh.it pokroju Jake i Blake, ale jednak pokochałam ten serial :D Moje ulubione parringi:
A) Femiła
B) Pablangie
C) Naxi.
Moje ulubione postacie to Francesca, Federico, Maxi, Pablo, Jade i Ludmiła.
A te mniej lubiane to Gregorio, Camila, Violetta, Rafa, German i Angie.
Amen chyba ;p
Wszyscy się przedstawiają, ale nie jestem pewba, czy to dobrze. To forum dyskusyjne nie towarzyskie
Dziękujemy naszej usluznej drogiej Magdzie lub Julce XDD istotnie, jestem Milena, Milens z redakcji Violetta Polska, ew możesz mnie kojarzyć z dzikiestory bo tam się podpisywałam łamane na Enterraz. Wcześniej tu się przesiadywalo całymi dniami, to ewentualnie kojarzysz mnie bezpośrednio stąd, ale od miesiąca siedzę tu znacznie mniej, z braku czasu. I zadziwia mnie wprost uspołecznienie forum, które wcześniej owszem pojawiały się prywatne rozmowy, ale nie były zakładane tematy ;)
Masz rację, ale martwi mnie też to, że teraz wszyscy się przerzucili z Leona na Diega. I teraz nie ma nawet z kim pogadać o Leonettcie:)
to cholernie nie fajne ;/// weź zapaczaj odpowiedzi pod tematem o pocałunku na VP; połowa "wolę marcescę, marcesca lepsza, nie lubię leonetty" ;__;
A pod tematem Leonetta vs Dieletta. Kiedyś to wszyscy byli za Leonem, a teraz?
jak można nie widzieć że oni się nie kochają, jak można, jak można. Tak bardzo boli serducho :< powinni już dawno się zejść, w czterdziestym którymś
Coś mi się robi jak widzę Violkę z Diego, jak coraz bardziej zbliżają się do siebie. Pocieszam się tym, że Violka ciągle myśli o Leonie i ciągle coś do niego czuje;) Na szczęście jeszcze zostało tylko 20 odcinków do końca, a do tego czasu na pewno się zejdą:)
już jest odwilż, już tuż tuż <3333333 teraz tylko paczać, aż będą te cztery wyczekiwane pocałunki ^^
no tak miało być. ale mieli też zaśpiewać nuestro camino na ślubie gesmeraldy, także wiesz
A nie na ślubie Germangie? Były takie plotki, że ma być ich ślub i tam Violka i Leon mają zaśpiewać xd
Ja jestem ;) Można ze mną powychwalać Leóna i powyżywać się nad głupotą Violki.
Jak miło, że ktoś jeszcze uwielbia Leonka. Ja tam zawsze będę go kochać, nawet jeśli jeszcze zmieni się na gorsze:) Po prostu tak jest i tyle. Zawsze zostanie moim ulubionym boyem w Violettcie:)
Ja także lubię naszego Leona, ale nie mogę patrzeć, jak go zepsuli w tym sezonie. Ale Leon jest ok :D
Poza tym, że najbardziej lubisz Angie, jesteś za Caxi, nienawidzisz W-F, lubisz matematykę, fizykę i historię, to jesteśmy prawie podobne! xD
LOLz. :D Przedmioty w szkole lubię i nie znoszę - te same. No może prócz fizyki, bo miałam takiego pana, że... lepiej nie mówić. Nauczyciel się zmienił, więc nadzieja na poprawę. Pani D. jest genialna!
Parringi oczywiście te same (prócz Caxi) no i nasza Anszi. ♥ I nasz blog. :) Kocham Cię! :*
O matko! Powinnyśmy być siostrami :D Jesteś pewna, że nie masz żadnej zaginionej siostry? :D