Uznany za niewinnego (2024)
2024 Uznany za niewinnego 2024, odcinek 8

Uznany za niewinnego | Wyrok

The Verdict 50m
8,1 275  ocen
8,1 10 1 275
Uznany za niewinnego
powrót do forum 8 odcinka

Zakończenie

ocenił(a) serial na 8

Powinno się trzymać kupy. Cały serial się trzymał ale końcówka już nie. Musi być spójność w fabułe, tu jej nie było. Nie wyciągnięto syna na rowerze ze zdjęć? Jak to możliwe? To był materiał dowodowy. Zwrocilby uwagę na najbliższych i jakoś usprawiedliwił to zakończenie, że dzieci wiedziały, że się nie zgadzały itp. A tak, krolik z kapelusza. Beznadzieja w ostatnich minutach dobrego serialu.

ocenił(a) serial na 7
roman_zabawa

Zgadzam się. Serial od początku trzymał w napięciu, ale niestety spodziewałam się, że w finale mogą zrobić myk z randomową osobą, której nikt nie mógł podejrzewać na żadnej podstawie. Bardzo słaby i tani chwyt. Czuję się oszukana, bo po to śledzisz po kolei losy podejrzanych, żeby ktoś z tego grona okazał się winnym. Inaczej to nie ma sensu. W jednej sekundzie jakby ktoś mnie ograbił z całej frajdy śledzenia tej sprawy.

Zawód :/

ocenił(a) serial na 8
adonae

Dobrze powiedziane. Ktoś nas ograbił

ocenił(a) serial na 9
roman_zabawa

ja sobie interpretuję, że zabił syn, a córka się przyznała bo chciała go chronić, przed gniewem ojca

ocenił(a) serial na 7
roman_zabawa

Jakoś kupiłem zakończenie od strony fabularnej, ale zirytowała ostatnia scena, gdy rodzina siedzi przy stole radosna. Zabójstwo powinno na psychice córki pozostawić ślad, powinno zdruzgotać psychicznie jej rodziców. Taka sielanka i beztroska nie wydają mi się po tym wszystkim prawdopodobne.

ocenił(a) serial na 7
per333

W zlewaczałych rodzinkach i środowiskach tak właśnie jest