Większe dno i gniot niż TS czy DJ. Poziom tych aktorzyn(wiem, że statyści) ale lepiej to dzieci z przedszkola grają. Szmira i kicz totalny a historie czasami absurdalne.
Moim zdaniem jest o wiele lepsze niż Dlaczego ja?, Trudne sprawy czy Pamiętniki. Historie w UP są często ciekawe i, co ważniejsze, prawdopodobne. Fakt, czasem historie są absurdalne, ale to wyjątki.
To być może natrafiałem tylko na te wyjątkowe absurdy. W każdym razie, jest to ostatni serial tego typu, jaki chciałbym oglądać.
prawdopodobne?? tvn tylko propaguje w tej szmirze homoseksualizm, genderyzm, transseksualizm i inne swinstwa!!! te historie są nieprawdopodobne, na szczescie w Polsce geje nie mają praw jak np w Holandii, takie historie mogą dziac sie na zachodzie, ze 2 gejów wychowuje dziecko, mąz zostawia zone zeby zostac gejem i jeszcze odbiera jej dziecko itd! w prawie kazdym odcinku byl jakis gej, lesba czy inny psychol!!! precz z tym gównem bo tylko robia ludziom wode z mózgu
Niektóre odcinki faktycznie są nieprawdopodobne i najzwyczajniej w świecie idiotyczne, ale nie wszystkie. I dzięki takim ludziom jak Ty Polska to ciemnogród. Właśnie dlatego w przyszłości chcę wyjechać z tego zaściankowego kraju.
ciemnogród??? chyba sobie zartujesz! przez takich ludzi jak ty swiat schodzi na psy!! bo homoseksualizm genderyzm i inne idiotyzmy to CHOROBY!!! I trzeba je zwalczac!! tych wszystkich nienormalnych homków powinno sie wywiesc na kołyme i niech tam gniją!! Polska nie da sie opanowac przez homosów i genderów! i tacy konserwatysci jak ja beda o to walczyc!! nie o homoseksualną Polske mój dziadek walczył w powstaniu tylko o normalną!!