ona jest taka sztuczna , widziałam ją w telenoweli ''morze miłości'' , tam też grała tak samo , ta sama mina , w dodatku brzydka i sztucznie gra , niewiele odbiega jedna rola od drugiej , a pomysł na ten film też nie jest zachęcający , było już kilka takich o podobnej tematyce
dla mnie w oglądaniu filmu liczy się coś wiecej niż tylko twarz z resztą dla mnie jest brzydka
właśnie nie oglądam ! Jak zobaczyłam obsadę odrazu stwierdziłam ze to będzie dno , ale pomyslałam że zobaczę żeby nie było , i jedno wielkie dno!
ja oglądam i nie jest taka zła oglądałam gorsze
a główna aktorka myślę ż e dobrze sobie radzi w tej roli widziałam ją w morzu miłośći i fajnie tam grała
a nie wiem :) tak sobie "gdybam" ze jakos sie spotkaja i byc moooze cos bedzie :)
pierwsze odcinki rewelacja nie byly, ale teraz przyznam, ze sie zaciekawilam ... z ocena poczekam jeszcze jakis czas
UWAGA SPOILER!
Jana chce być z Lorenzo.Nawet matka wysłała ją na 5 lat do Włoszech, aby zapomniała o Lorenzo, a wzięła ślub z Borysem. Jak wróciła to "zaręczyła się" z Borysem, ale na oficjalnych zaręczynach (rodzinnych) Jana zerwała zaręczyny z Borysem. Matka była wściekła... I teraz utrudnia jej spotkania z Lorenzo, nawet zabrała jej telefon i zamknęła w pokoju na klucz... Więcej nic nie wiem.
Już Ci nie będę odpisywać, bo nie umiesz czytać ze zrozumieniem.
Ale może ktoś inny odpowie Ci na Twoje pytania.
właśnie w morzu miłości to była taka lalunia , wszystkim się podlizywała , albo udawała wielką wojowniczkę , żałośne to było
Jak dlamnie też słaba ta telenowela najbardziej denerwuje mnie główna aktorka grająca Luciane kiepska brzydka i bezpółciowa . Aktora grającego Rodrigo wcześniej wydawał mi się słaby w Zklętej miłości był słaby ale w tej wypada jak narazie całkiem dobże Wszystko psuje aktorka grająca Luciane i aktor grający Aldo beznadziejny typ w kobiecie ze stali też był beznadziejny .
no chociaż ty się zgadzasz :D Okropna jest , wg mnie jest tyle ładniejszych i fajniejszych aktorek , jak na nią patrzę to aż coś mi się robi , a główna bohaterka powinna przyciągać , ona jest taka zamulona , wystarczy zobaczyć kilka jej zdjęć poza filmem to masakra
Zgadzam się w 100% . Napewnoten serial byłby o wiele ciekawszy jakby dali innom aktorke sneny jej jak się z kims całuje to porostu jakas komedia parodia i te jej miny
dlatego ja nawet nie oglądam tej ''telenoweli'' , jakby nie było ona gra główną rolę i nie da się nie patrzeć na nią ;x
bez przesady, moim zdaniem dobrze, że główną bohaterkę gra taka zwyczajna aktorka, która się jakoś specjalnie nie wyróżnia, ale też brzydka nie jest. Naturalna, w sam raz do tej roli. Dlaczego w każdym serialu wszystko, nawet postacie muszą być tak sztucznie upiększane? to się robi bardzo nierealistyczne. Piękni ludzie, piękna miłość.... po prostu ,,rzygam tęczą".. zdaje sobie sprawę, że to tylko telenowela i celem każdego serialu jest pokazywanie właśnie takiej cudowności. W każdym razie mi osobiście aktorzy grający Lucianę i Rodriga pasują do tych ról. Nie są jacyś szczególnie przesadzeni, w sam raz, ale to każdy ma inne zdanie. Dla jednego dana aktorka, czy aktor będzie uważany za piękną/ego, dla innego nie... I tak to się wszystko kręci;p
postać tego bohatera mi nie przeszkadza , chodzi mi o główną bohaterkę i nie chodzi mi o to by była to jakaś śliczna aktoreczka z toną make-upu na twarzy , ale by była to postać która budzi sympatię i potrafi wcielać się w role , oglądałam ''morze miłości'' jej poprzednią telenowelę i ona w każdej gra tak samo , bezosobowo nijako , nie ma w niej werwy i takiej umiejętności wcielania się w rolę , gdyby nie tatuś który jest aktorem nigdy pewnie by się nie dostała do telewizji ,
Wg mnie aktorka grająca Lucianę jest bardzo ładna, aczkolwiek w URPEA tak ładnie nie wygląda. Wg mnie jest naturalna, dobrze gra, a z Gabrielem tworzą ładną parę, z Pato z resztą też ślicznie razem wyglądają ;)
jak ona jest dla ciebie naturalna to ja nie mam argumentu , bo szkoda się wysilać.
Aktorka, która gra Luciane bardzo ładna, naturalna i dobrze gra. Polubiłam ją. Telenowela sama w sobie także mi się podoba.
taka z niej aktorka jak ... wiadomo co . jej siostra również aktorka (nic nowego) , Marimar Vega jest dużooo ładniejsza i sympatyczniejsza.
Po pierwsze to moje zdanie, skoro ją lubię to proszę Cię nie podważaj tego. Sympatyczniejsza? A to nie wiedziałam, że znasz ją osobiście i jej charakter. Już się bulwersujesz, bo znalazły się osoby, które nie podzielają Twojego zdania.
mam to gdzieś czy ktoś podziela moje zdanie czy nie , owszem sympatyczniejsza bo widziałam jej wypowiedzi , z twarzy jest duuużo ładniejsza i widziałam filmy z jej udziałem więc jest porównanie , nie kązdy ma talent , a że tobie to obojętne kto gra bo nie ma dla ciebie różnicy i znaczenia to czy ktoś ma do tego talent i czy się nadaje to już twoja sprawa ,
Dlaczego wnioskujesz, że dla mnie to obojętne? Nie oglądałam Morza miłości, więc nie wiem jak tam grała i nie jestem do niej tak zrażona. W Ukrytej miłości podoba mi się i uważam, że jak na tak małe doświadczenie, to gra całkiem w porządku. Np. w Zakazanym uczuciu strasznie nie znosiłam aktorki, która grała Anę. Gra aktorska wychodziła jej okropnie, ciągle miała czerwone oczu, jak płakała i tonę tapety na twarzy. Więc jednak, to ma dla mnie znaczenie, a że uważam, iż Vega tu gra dobrze, to moje zdanie.
a możesz mieć swoje zdanie , ja ją widziałam w tamtym filmie i widzialam w tym i uważam że jest bezosobowa i operuje tymi samymi minami , takie drewno aktorskie , i to jest moje zdanie.
http://videos.darkiller.com/2012/09/un-refugio-para-el-amor-capitulo-157.html lookn luciany w koncowych odc jest straszny .....
rzeczywiscie oma jest tam totalnie bezplciowa i strasznie nie kobieco ucharakteryzowana,a ta czerwona szminka to juz jakas porazka.a jej ubior gorszy jak z poczatku telki masakra:)wedlug mnie jedna z lepszych telek po cme byla eva luna i trzymam sie jak na razie tej opinii:))
Właśnie oglądam powtórkę (nagrana) i rozwalila mnie scena prysznicowa, wyglądało to tak jakby Rodrigo miał za moment zacząć robić sobie dobrze, a jej miny jak z kupnem reklamy szamponu. Lubię ten film ale czasami pozwala mnie na łopatki :D a po za tym ona sepleni?