PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

zamieszczam 11 juz post dla Elzy i Bogusi :D pozdrawiam :D...

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Dokładnie, ja to oglądam, a że też tłumaczę, to bardzo dokładnie te dialogi rozkładam na elementy pierwsze. świetne i cieszę się, że oglądasz.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Bogusiu, jest już 17 odcinek po polsku na grupie. Zobacz, bo super po polsku się ogląda.
i ta piosenka na zakończenie odcinka taka piękna
https://youtu.be/CZ8-9FErlqw

Elza49

Cześć Elza ja należę do innej grupy gdzie jest tłumaczona czarno-biała miłość. Ale ostatni odcinek 17 pewnie będzie we wtorek lub środę. Bardzo mnie ciekawi czy wujkotata Feratha kazał wyeliminować syna czy tylko Asli. Ja czekając na polskie tłumaczenie znalazłam kilka scenek z tego odcinka po angielsku, Ale nic na ten temat nie ma. W poniedziałek oglądałam na live ale przegapiłam kilka fragmentów. Czy Namik ma podsłuch w kwiatku?

ocenił(a) serial na 9
nicca_02

Namik kazał wyeliminować Asli. Podejrzewamy, że w kwiatach jest podsłuch, ale o tym w odcinku nie było.
Dołącz do naszej grupy, odcinek jest już po polsku od wczoraj

Elza49

Elza przepraszam,że dopiero teraz dziękuję Ci za link do grupy
dostałam akceptację,w ogóle byłam bardzo zajeta i nawet nie miałam czasu pooglądać SBA po polsku,w najbliższym czasie zabiorę się, po rosyjsku czytam na wyrywki ,ostatni odcinek
przed chwilą zobaczyłam na russ. sub.Jak ta prawniczka mogła wydać Yeter matkę Ferhata,przeciez nie poznała do końca historii swojej mamy

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A skad wiesz ze to Ayhan? Moze dzwoniła do ojca? Ja mysle ze to zrobiła Idil. Jej najbardziej przeszkadzała Yeter. A Namik sprowadził ja zniw do domu

Elza49

Wiesz Idil nie widziała kto strzela,z pewnością mogłaby to zrobić,ale wydaje mi się,że Ayhan była taka zdeterminowana i jak siegała po telefon to pomyslałam,że dzwoni do prokuratury
poza tym wyprowadziła się od ojca.no ale to nie jest zaden argument.Wiesz choć jak pomyslę to Idil po rozmowie z Namikem ,kiedy powiedział jej ,że musi chronic Ferhata lub coś podobnego , nie pamietam dokładnie wychodząc z pokoju Namika wyglądała tak jak by miała ochotę go zabić

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ja jeszcze nie widziałam odcinka po ros. Dopiero skończyła swój kawałek tłumaczenia. Tak że nie mam na razie oglądu sytuacji. Miałam robotę bo piosenka była dziwna do tłumaczenia, zresztą są dwie w tym odcinku, a to zawsze moja robota. Znam początek odcinka, a teraz siadam do ogladania

Elza49

Miłego oglądania

Bogusia2311

Elza,czy na grupie są tłumaczenia wszystkich odcinkow SBA?
Oglądałam 18 odcinek i widziałam,że parę odcinków jest bez linków do tłumaczenia

Bogusia2311

Elza juz znalazlamodpowiedz na grupie pisza ,że częśc odcinków czeka na tlumaczenia

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Widzialyscie jak ślicznie świętowali walentynki Amine z Mesutem...śliczna z nich para

maja9128

Ja widziałam ,inni pewnie też. Maju ale dzisiaj instagram Aminy/nie ten oficjalny/jest pełen zdjęć z pokazu Rasita chyba w Kibrisie/Cypr/.Pięknie Aminka wygląda,udziela wywiadu szkoda ,że nie rozumiem,z pewnością mówi o kolekcji i pokazie.
Ona jest coraz ladniejsz,szkoda ,że nie gra bardzo chciałabym zobaczyć ją w jakimś projekcie

Bogusia2311

DZIEWCZYNY WCZORAJSZY ODCINEK SBA trochę chwilami nudny ale koniec -po prostu szok.Przyszło mi do głowy przysłowie- Z kim przestajesz takim się stajesz,Aslii Ferhat to już nie czarno-biała miłość

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

na szczescie w mojej rodzinie kilka osob ucieklo z toksycznych zwiazkow,teoretycznie bo sa po rozwodzie..ale ciotka nadal mieszka z ex..bo nie maja podzialu majatku a z bydlakiem nie da sie normalnie dogadac w kwestii 50/50 brania rzeczy wiec padnie na sprawe w sadzie..i wiecie co jeszcze z tego bydlaka taki cham ze od dzieci (mimo ze sa pelnoletnie i uczace sie .jedmo w maju zdaje mature a drugie konczy studia) to KAZAL PLACIC DZIECIOM ZA MIESZKANIE !!czaicie skandal po prostu!!wlasny ojciec ku***Wa..a ciotka taka zastraszona ze boi tupnac sie noga

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Hej już nikt tiu nie pisze. Ale ja starym, zwyczajem składam Wam tą DROGĄ ŚWIĄTECZNE. NAJLEPSZE ŻYCZENIA

Elza49

Malutki baranek pilnuje pisanek i beczy cichutko :Wesołego Alleluja. NAJLEPSZE ZYCZENIA ,SMACZNEGO JAJKA dla wszystkich ,kórzy tu czasem zagladają.

Elza49

Elza,ogladam SBA po polsku ,dzieki Tobie.
Jakiś czas temu obejrzałam kilka odcinkow kUZEY&Guney po polsku,ale potem nastepne były juz płatne tak pisała grupa facebookowa tego serialu.Nie chodzi o kase bo to chyba było 5 zł za odcinek,ale nie mogłam znalężc jak placić i przestałam oglądać. Ostatni0 zaczęłam oglądac po rosyjsku nastepne bo tam gra Merve ,nigdy jej nie widziałam nawet we Wspaniałym Stuleciu, ,chciałam zobaczyć jak gra,chyba kamera ja lubi,ale nie gustuję w takiej urodzie.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

A ja wierna SBA. Po pristu szalony serial. Jak trocge nas czytasz ze wiesz ze jutro rozstrzygną sie losy 2 sezonu. Jestem po 23 odc po polsku. W poniedziałek juz 24. Pisz czasem cos na tej stronie. Mam nadzueje ze ci sie serial podoba. Na dobranoc piekna muzyka z kolejnych odc

ocenił(a) serial na 9
Elza49

https://youtu.be/QBQYcfMW89o

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Wesołych Świąt Wielkanocnych:*

Elza49

Elza dzięki za link.Piszesz,że mają rostrzygnąć się losy 2 sezonu
,wydawało mi się ,że to oczywiste ,że będzie 2 sezon,przecież raiting jest swietny ,Ibrahim i jego partnerka grają dobrze.
Elza o co chodzi, Wprawdzie na facebooku ktoś napisał,że 26 odcinek może być ostatni

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Ze scenarzysta Erkanem nowa korporacja nie podpisała umowy. Chca zmuenuc scenarzyste a aktorzy sa za Ekranem. Maja kontrakt na 26 odc. Wczoraj byly rozmiwy ale nie wiadomo jaki efekt. Dzus odcinek bombiwy

Elza49

Czyli aktorzy też mają swoje zdanie, rózne głosy gdzieś tam słychać ,czasem to plotki ,czasem pewnie i prawda ,bo w każdej plotce coś z prawdy,poza tym kwestia tłumaczenia z j. tureckiego.Ile błędów w tłumaczeniach filmów w tv ,a co dopiero w plotkarskich gazetach.Ja niedawno znalazłam informacje w internecie/w 2 różnych zródłach/,że po 3 czy 4 odcinkach ASLA była słaba oglądalność i nasz T ...zasugerował,że Amine mogłaby zastapić Merve/dla mnie to znaczyło,że winna za oglądalność jest jedna osoba. Jesli to była prawda to mi się w głowie nie miesci. Dlatego znalazłam film z Merve ,żeby zobaczyc jak ona gra.Dla mnie ona ma urodę rokową,a Nur to zupełnie ktoś inny.

Ale wracając do tematu SBA to powinien byc 2 sezon .Powinni pokazać zwycięstwo białej miłośći".Chociaz wygląda na to ,że wszystkie wątki się wyjasniają i może być koniec serialu.Zobaczymy. Elza piszesz ,że nowa korporacja tzn.,że zmienił się producent?

Elza49

Elza ,czy SBA zbliza się do końca takie sa glosy na facebooku,
pytam ,ale MYSLĘ,że wyjechałaś bo dawno Cię nie bylo pewnie do NJ .Wczoraj tv mnie zaskoczyło -wyemitoawali 1 odcinek Czarnej perly z naszym Tolgankiem i Hande,zakończyli na 20 odcinku w Turcji ,więc nie będzie to długi serial,ciekawe jaki bedzie odbior naszych widzów

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Hejka. Była w Stambule. Pooglądałam sobnie Bosfor, meczety, korki na ulicacch. Popływałam promem, pojeździłam metrem i tramwajami w tłoku i bez tłoku. Popatrzyłam z mostu na Stambuł. Przygoda marzeń się spełniła.
A co do SBA to nadal jestem wkręcona w serial, ale wydaje się, że będzie do końca maja lub do pierwszego poniedziałku czerwca tylko. Jak się wykryją tajemnice to nie będzie miał być o czym. A do wykrycia tajemnic tylko krok. Szkoda, że się kończy ale jak by mieli coś głupiego dodać, to lepiej.
Co do Czarnej perły, to nie oglądałam wcześniej , bo tylko 1 odcinek i nie porwał mnie. Teraz też mi się nie podoba, ale skoro jest z lektorem to popatrzę w wolnym czasie, jeśli będę go miała. Ale zbliżają się wyjazdy, działka i nie wiem, czy warto. Tolek mi się tu nie podoba, tak jak zresztą w końcówce Asla. A jego partnerka niestety też nie.

Elza49

Super,że dałaś znak tutaj i bardzo Ci gratuluję spełnienia marzeń/zobaczyć Stambul/mam nadzieję,że tez uda mi się zobaczyć to miasto i Bosfor.Znam Stambuł Pamuka ,chociaz juz dawno czytałam te książkę.Ale wycieki do Stambulu to nie pamiętam żadnego biura oferującego . Niedawno gdzieś czytałam,że biura turystyczne w Stambule sprzedawaly
wycieczki do domu Murata/kolegi Tolka/ i musiał kupić nowy dom. Piszesz,że zbliżaają się wyjazdy a ja muszę czekać ponad miesiąć z wychodzeniem
operacja nogi/
Moja koleżanka /ogląda dużo seriali tureckich/już tez po 1 odcinku czarnej perly skrytykowała Hande i powiedziała,że Amine w porównaniu z nią to super klasa dziewczyna.
Napisz jeszcze coś o Stambule -większość kobiet chodzi bez nakrycia głowy czy odwrotnie?czy jest bezpiecznie?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Większość kobiet chodzi w nakryciu głowy. Nie zawsze to nakrycie komponuje się z odzieżą ani z tym, że trzymają sie często za rękę z chłopakiem.
Czy jest bezpiecznie? Było, ale nasz znajomy przewodnik raczej odradzał patrzenie na Turków i łażenie po Taxinie 1 maja. Tam zwykle demonstracje, ale u nas też. Miał też przygodę na promie, gdzie zwrócił uwagę młodym, ze palić nie wolno. Byli niegrzeczni i agresywni. Tyle o bezpieczeństwie z autopsji.
Poza tym Turcy bardzo uprzejmi, chętnie pomagają i odpowiadają na pytanie w sprawie drogi , kierunku i adresu. Także w sprawie korzystania z internetu w hotelu gdy był jakiś problem, poświęcali swój czas.
Na Grand Bazarze sprzedają TYLKO mężczyźni. Wyjątkowo w dwóch miejscach za straganem stały młode kobiety, A więc żony w domu, mężowie sprzedają. Nie da się tu wkleić zdjęć więc nie ma fotoreportażu, ale naprawdę było pięknie

Elza49

Dzięki za ciekawostki,tak myslałam z tymi nakryciami głowy .
Jest tez jakiś plus -brak fryzury i mozna założyć piękną chustę.
Czyli to co oglądamy w filmach to samo życie.
Szkoda,że nie krecili jakiegoś serialu na waszej trasie zwiedzania,Czy wszystkie rezerwacje robiłaś z dużym wyprzedzeniem czasowym?

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Oj tak. Ok. 2-3 miesiące. Ale wyjazd byl naprawde tani . 7 dni w Stambule to jednak coś ale mieć wszystko załatwione wcześniej. Nie ma stresu

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Zazdroszczę Ci wizyty w Stambule.chcialabym tam pojechać..czarnej perły nie oglądam
Obejrzałam 1odcinek i tolek jako biedny rybak mi nie pasuje..Za przystojny mało zarobiony tzn powinni bardziej go ucharakteryzować jako biedaka.bo ani nie ma poniszczonych rak od pracy taki lalus

ocenił(a) serial na 9
maja9128

A co tam u was dziewczyny ja wczoraj obskoczylam z Kacperkiem jedna imprezę urodzinową przedszkolna w bawialni.kacperkowi robię za tydz urodziny w bawialni.od czwartku załatwiam tylko sprawy z organizacją tego przyjęcia dla dzieci żeby wszystko się udało i żeby dzieci szczęśliwe byly

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Ja tez nie ogladam mnue przestal sue podobać taki serial z przewidywana treścią. Tolek tez mi nie pasuje i jego partnerka tez nie.
Po SBA czylu Czarno białej miłości juz mu sie nic nie podoba. Ha ha.

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Hahaha nie dziwię się.jak dziś przez min tolka zobaczyłam w tej czarnej coś tam to jakaś masakra taki lalusiowaty rybak chyba źle wybrali aktora do tej pory

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Masz racje. Poza tym ma takue ograne chwyty. Zal patrzec. Obejrzyj Maju SBA. Zobaczysz gre aktorską

ocenił(a) serial na 9
Elza49

powiem ci ze nie wciagaja mnie juz te tureckie seriale..na poczatku ok,ale mogliby dac cos weselszego a nie same dramaty ;/ ..przeciez na pewno sa fajne seriale zabawne w turcji, ociazby nawet ten "sezon na milosc" przynajmniej wiecej zabawnych akcji niz dramatu.., a nawet ten milosc na wynajem tez niezle bylo i czasem zabawne

Bogusia2311

Beren jest świetną aktorką. Kocham ją w roli Bihter w serialu Ask i memnu / Zakazana miłość. Na fb przetłumaczone wszystkie odcinki.

chabowskidominik

Dzięki za infor.,już przed 2 tygodniami zaczęłam oglądac Zakazaną miłość,ale małe zawirowania zdrowotne mi przeszkodziły na pewno wrócę,pamiętam że z Kivancem tam gra.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To moze w wakacje. Tez slyszalam ze jest ok. Teraz nadal tylko SBA az do konca

Elza49

Własnie w wakacje Elza tylko nie kosztem slońca ,w ubieglym roku tak miałam i postanowiłam ograniczyć net.Ale nie zawsze moje postanoowienia realizuję.
SBA juz się kończy.wiesz Elza,że najbardziej lubie Ferhata &ASLI
ale tez podoba mi się gra prokuratora ten aktor dobrze tez gra
z poczatku więcej był w kadrze niż teraz

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Bede tęsknić za AsFer. Ale na pewno spokojnie obejrze od poczatku z napisami na grupie Tureckue Ask Dizi Fandom dziewczyny niedługo uzupełnią 1 odcinek

Elza49

Masz rację,trzeba zobaczyć spokojnie z tłumaczeniem,pierwszy raz trzeba czytac napisy i nie zawsze zwraca się uwagę na grę.
Elza czy ogladałaś serial 'bicie serca z Gokhanem Alin,nie wiem czy dobrze napisałam nazwisko.Moja koleżanka mi poleciła,tam gra Yaren z ASLA,Yaren nie pamietam jak sie nazywa ta aktorka ale mi się jej gra za bardzo nie podobała.Pooglądałam instagram tego Gokhana i widzę ostatnie zdjęcia z Warszawy ,z Krakowa Birkenau wczesniejsze z Pragi Wiednia.Pewnie ma duzo fanów u nas,podobno zbierali na prezent urodzinowy dla niego,ciekawa jestem czy rzeczywiście wysłali mu do Turcji ?
Cos wiesz na ten temat .to jakas grupa z Facebooka się tym zajmowała.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Tak. Wysłali i podobno dostał. Ja ogkadalam z nim kalp atisi - bicue serca ale przestalam chyba na ok 20 odcinku. Najpierw mi sie podobalo ale przesadzili z akcją.

Elza49

Popatrz wysłali ,ciekawe co wyslali ? ale fajnie ,z pewnością odwiedzil naszych fanow ,super,ale bardziej mi się podoba Ibo niż Gokhan

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Mnie zdecydowanie też. Wczoraj był 31 odcinek chyba przedostatni, mimo braku oficjalnej wiadomości. Kończy sie historia AsFer. Ja się biorę za tłumaczenie. Miłego dnia

Elza49

Elza wygląda na to,że koniec SBA ,wyszly zdjęcia poza planem
żegnają się aktorzy i ekipa.Ciekawe jakie bedzie zakończenie?

Najnowsza wiadomość z dzisiaj to odnośnie naszej Aminki-wyglada na to ,że bedzie z nia film/nie serial/ tak zrozumiałam.
Tytuł-Bir Turk Masali".Google żle tumaczy coś o bajce czy legenda tuecka.Może Aminka będzie spiewać ,bo wczesniej byla fotka faceta z akordeonem imałą dziewczynką/pewnie Aminka w dzieciństwie.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

Co nakręcili, to zobaczymy. Wczoraj skończyli ostatnie sceny i pożegnali sie ze sobą i w widzami. Trochę żal, ale wszystko sie kończy. Liczę na sensowne zakończeni ale gdzieś w środku czuję lekki niepokój, że to jednak będzie dramat.
Co doi Amine to myślę, że to będzie jakiś film reklamowy. Inaczej byłoby na ten temat głośniej , obsada, producent, jakiś zwiastun itp

Elza49

Zwiastun to może jeszcze za wczesnie,ale mnie zaintrygowalaś.
Tytuł tego niby filmu ,który podaja w instagramie to jakas seria wydawnicza tego samego autora jest kilka ksiązek.Może będa reklamować to wydawnictwo,chociaz nie wiem po co podają,że Aminę w dzieciństwie zagra jakas dziewczynka,która już grała
chyba w Elifie jesli dobrze pamiętam/tego serialu nie oglądam/
Ale zobaczymy co będzie w najbliższych miesiącach.

ocenił(a) serial na 9
Bogusia2311

To moze i tak ale nawet w żadnych wiadomościach nie ma nic ani na oficjalnej stronie Aminy. Zobaczymy.
Teraz ogkadam 31 odc i czekam na finał SBA. Boje sie dramy i nawet nie chcę myśleć co by byli z Ferhatem gdyby stracil Asli i dziecko.

Elza49

Własnie oglądałam 31 odcinek SBA z napisami PL .Elza,Asli nie straci dziecka ,będzie oky. Tak myślę.Ostatnio cos się chyba zmienilo w Turcji i zakończenia seriali są dobre ,tzn raczej dramat dla złych bohaterów.Zaskoczyła mnie Julide,chciała otworzyć drzwi ?,brata Asli zabiła w 2 minuty.
Asli potrafi zmieniac czarne charaktery