PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Wie ktos może ile faktycznie jest odcinków? Na TVP pokazują, ze 69 natomiast na yt odcinki są ciągle aktualizowane, więc sama już nie wiem. Dodatkowo urywane sceny, zaczyna mnie to wkurzać, za niedługo żadnego serialu na TVP nie będę oglądać...

natalia695

Serial w Turcji cały czas trwa i nie wiadomo ich w sumie jeszcze będzie. Na dzisiaj w Turcji pokazano 42 odcinki. 69 odcinków w TVP to oczywiście już te podzielone polskie, tyle ponoć mają wyemitować do wakacji (ale myślę, że to i tak jest liczba +/-). W każdym razie na pewno taką liczbę odcinków kupili i na dziś tyle mają w swoich zbiorach. Nie wiadomo ile w tym jest tureckich, bo to wszystko zależy ile wycięto treści. Także właściwie nic nie wiadomo :)

ocenił(a) serial na 10
durczog

A wiesz może dlaczego wycinają fragmenty?

natusia_5

Nie wiem. Tego serialu akurat nie oglądam, więc trudno mi wyrokować co tam się dzieje, ale w "Rozdartych sercach" też tną, być może dlatego, że nie chcą mieszać dwóch odcinków tureckich w jednym polskim. Tzn. na razie z pierwszego odcinka tureckiego prawie 105-minutowego zrobili dwa 45-minutowe. Na trzeci nie mieli już treści na 45-minutowy odcinek, bo musieliby podebrać z następnego, więc wybrali ze środka 15 minut do kasacji.

durczog

ok, dziękuję za odpowiedz. Jednak i tak jest to trochę denerwujące z wycinanymi fragmentami, nawet jeśli chcę nadrobić na yt to niestety Tureckiego nie znam. Jeśli TVP podejmie decyzje o zatrzymaniu transmisji po tych 69 odc to na poważnie zrezygnuję z tej stacji!

natalia695

W przypadku "Tylko z Tobą" odcinki są łączone. Polskie odcinki nie zawsze kończą się w tym samym momencie co te tureckie, sceny są dokładane z następnego tureckiego odcinka. Sceny faktycznie są czasem usuwane, nie wiem jednak jak dużo wycinają.

ocenił(a) serial na 9
natalia695

W wersji tureckiej 1sezon "tylko z tobą " ma 18 odcinków a drugi sezon będzie zakończony na 57 odcinku.A na nasze z tego co widziałam to koło 160odcinkow będzie

ocenił(a) serial na 9
natalia695

I faktycznie ucinaja odcinki bo tam w Turcji jeden odcinek tego serialu trwa czasem 2godziny a u nas serial Max 40min dlatego ucinaja szkoda że nie zaczynają w tym samym momencie co kończą.ja oglądam po turecku i z dialogów można się domyślać o co komu chodzi