PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=738306}

Tylko z tobą

Asla Vazgeçmem
2015 - 2016
7,8 2,7 tys. ocen
7,8 10 1 2732
Tylko z tobą
powrót do forum serialu Tylko z tobą

Serial mnie zaciekawił ale strasznie denerwuje mnie aktor grający główną rolę nic tylko szarpie tę Nur i wydziera się na wszystkich dookoła

ocenił(a) serial na 8
mariuszsr

Po pierwsze sprawdź co to jest faszyzm. Po drugie to, to że ktoś jest "oschły" z zewnątrz nie oznacza, że nie jest dobry i nie kocha. Dziś skoczył za nią w ogień, nie bije, próbuje dbać itp. A Nur czasami zbyt bardzo honorowa. ;) No i ten szacunek do starszych przesadzony. ;)

LoveWordplay

Zgadzam się w 100% ;) Dzisiaj pomimo tej całej oschłości i szorstkości nie bacząc na Iclal i ciotkę wskoczył w ogień za ukochaną ;) to chyba coś oznacza, prawda? ;) Bo jeśli to nie jest przejawem troski, miłości i strachu o ukochaną osobę (w takiej sytuacji jaka dziś miała miejsce), to już nie wiem co.

ocenił(a) serial na 8
nata

Oboje by życie za siebie oddali :) Ona go chciała osłaniać przed strzałem, on ratuje ją z płomieni, ach :D
+ nata, gdyby to był fejs to miałabyś u mnie lajki :D

nata

No cóż, może twój mąż, lub chłopak też kiedyś wskoczy za kochanka w ogień, nie zwracając najmniejszej uwagi na ciebie. Mam nadzieję, że z taką samą pasją będziesz kibicować ich miłości:)

ocenił(a) serial na 8
Camilla3

A nie mówiłam ,że masz jakiś problem? :D Tylko, że istnieje taka mała różnica...JA WYJDĘ ZA MĄŻ Z MIŁOŚCI!!! Małżeństwo Iclal było pomyłką i sprawiało, że oboje byli NIESZCZĘŚLIWI, TAM NIGDY NIE BYŁO DOBRZE. Cholera, czy tak ciężko to zrozumieć, że oni podjęli złą decyzję. On nie zdradził miłości swojego życia i nie zostawił jej w chorobie. Iclal chciała go ZABIĆ!!!!!!!!! I miał nadal chcieć z nią być, bo była jego żoną? Mimo,że zmieniła w piekło jego życie i na koniec chciała mu te życie odebrać.
Będziesz chciała być z facetem, który Cię unieszczęśliwia i chce Ci zrobić krzywdę? No chyba nie.

ocenił(a) serial na 10
LoveWordplay

Ja mysle,ze Camilla jest typem takiej kobiety jak ta cala Icial i nie wytlumaczysz jej innego punktu widzenia. Bo jak dorwie faceta to mu zgotuje pieklo,bedzie chorobliwie zazdrosna i unieszczesliwi go ale on ma byc przy niej do ostatniego tchu.

lokma

Po czesci rozumiem Icial . Panienka z bogatego domu co zapragnie to ma a pragnie głównego bohatera . Jest zaborcza irytujaca jest jej niechcec do dziecka no szlak mnie trafia ale jej współczuje . Dziwnie napisali te całe postacie ale moze to taka kultura. Serial fajny ale irytujacy wole serial Castle czy starego Zbuntowanego Anioła bo wiecej w nich logiki .

ocenił(a) serial na 8
Basik_93

Tak, temu, że obecnie jest zazdrosna i zaborcza to się nie dziwie, bo ona czuje, że coś jest nie tak. A z tym dzieckiem to rzeczywiście przykre.

LoveWordplay

Nie lepiej byłoby gdyby Nur zwiazałaby sie z bratem Icial ? Tyle ze główny bochater by chyba predzej sie zabił niz na to pozwolił :) I cała ta miłosc bo przeciez dziewczyna musi kochac jednego do smierci a nie dwóch czy trzech .

ocenił(a) serial na 8
lokma

Genialne podsumowanie :)

lokma

Mylisz się. Nie jestem takim typem, ja już dawno zostawilabym faceta, który mnie nie kocha, za grosz nie szanuje , nie troszczy się. Dlatego tak denerwuje mnie fakt, że związał komuś życie zeniac się bez miłości, tylko po to żeby ją unieszczesliwic.

Camilla3

Jak mozesz bronic kobiety tak podłej,wyrafinowanej ,rozpieszczonej i NIC NIE WARTEJ ,ona NIE zasługuje na ZADNĄ miłosc.A Ygit pójdzie prosto do nieba ze z taką zmiją wytrzymuje .Kazdy inny facet pogoniłby w diabły tą wariatkę .

agitar

Niestety ,ale taka jest mentalność tego narodu , nagrywają film u siebie

agitar

Widze ze ogladacie serial , ja obejrzalam piersze 3 odcinki ale przestalam bo jakos nuda wialo.. I Nur piekna jest ale jakas nijaka .... Nie wiem czemu ale nie wciagnal mnie ten serial. Polecam serial MOJA NADZIEJA na tv4 leci i naprawde bardzo fajno i mozna sie posmiac :) polecam dziewczyny !

MeliSSa_Love

Oglądam również "Moją nadzieję" i potwierdzam, że jest fajna. Dużo humoru i zabawy ;)

ocenił(a) serial na 8
MeliSSa_Love

Nur rzeczywiście jest piękną dziewczyną tylko jakoś w serialu jej gra aktorska mnie nie przekonuje. Ale serial mnie wciągnął ;-) Co do serialu "Moja nadzieja" to przyznam, że jest super ! Godzinami mogę go oglądać <3

agitar

A wiecie może ile będzie odcinków tego super filmu? coś mi się wydaje że może to trochę potrwać :)

halusia8

w oryginale jutro będzie odcinek 47 i jeśli produkcja nie zmieni decyzji będzie jeszcze 10, czyli cały serial zakończą na 57 odcinkach
Nasza telewizja wykupiła dopiero sezon 1 czyli 18 oryginalnych odcinków :)

agitar

Dla mnie ten serial jest niekonsekwentny psychologicznie, tak się nie zachowują normalnie myślące osoby, to są dla mnie błędy w scenariuszu. Najpierw Nur z Yiğitem wsiadają na jacht i widzą Iclal, ona mdleje i zawożą ją do szpitala, oni się tym nie przejmują i płyną sobie dalej. A potem co ? Ona udała, że nie pamięta a oni dalej się niby o nią martwią wielce i farsa trwa. Normalnie napiszę sama serial jak ktoś takie pokraczne tragedie pisze i jeszcze za to ma $$$!!!!Oglądam to tylko dlatego że ten scenariusz mnie rozkłada na łopatki.

ocenił(a) serial na 8
gosiaach

Jak już oglądasz to oglądaj uważnie. Włącz sobie jeszcze raz gdzieś odcinek i zobaczysz, że żadnych błędów w scenariuszu nie ma...No chyba,że jesteś kolejną osobą, która ogląda w oryginalnym języku i nic nie rozumie. Nur i Yigit nie wiedzą,że kobieta, która mdleje na przystani to Iclal! Jest ciemno i było za daleko,żeby to dostrzec. Myślą, że to jakaś nieznajoma i do szpitala zawożą ją jacyś przechodnie.

ocenił(a) serial na 9
LoveWordplay

Akurat rozpoznali iclal

maja9128

Nur i Yigit spojrzeli z jachtu na dół i skończył się odcinek. Wydawało się, że rzeczywiście poznali Iclal.
W następnym odcinku okazało się jednak, że NIE rozpoznali Iclal i myśleli, że to jakaś obca kobieta tam na dole jest.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dokładnie tak! Ale nie, wolą sobie dziewuszki własne scenariusze dopisywać. :D

LoveWordplay

Mam pytanie :D - chyba coś mi umknęło albo to po prostu jakaś wpadka w scenariuszu.
Nazan wyrwała kartkę z pamiętnika Nur i położyła na schodach, a Iclal przeczytała i tam było napisane "Yigit Kozan, kocham cię itp.".
Dziwne, bo jak kiedyś Iclal trafiła na ten fragment w pamiętniku Nur, to nie było napisane "Yigit Kozan", Iclal zastanawiała się, o kogo chodzi, o kim pisze Nur, w kim się kocha....... Chyba, że przeoczyłam, jak Nazan dopisała na kartce imię i nazwisko Yigiita.

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Nazan nic nie dopisywała. Wydaje mi się, że wcześniej Iclal przeczytała inny fragment, a na schodach taki, gdzie Nur wymienia z nazwiska kogo kocha. Ona tam sporo kartek napisała. ^^

LoveWordplay

aha ;)

ocenił(a) serial na 8
maja9128

NIE ROZPOZNALI ICLAL.

ocenił(a) serial na 1
agitar

Zgadzam się jemu wszystko można, a jak Nur sama podejmie decyzję to zaraz problem, oszukał ją już na samym początku i ona mu wybaczyła, a jemu najmniejszej bzdety ciężko wybaczyć. Wiem, że to tylko serial, ale jak dla mnie to główny bohater to taki typowy turecki mężczyzna i z zachowania i z wyglądu. Może i przystojny, ale ciepła do końca nawet Nur nie potrafi okazać.

ocenił(a) serial na 9
Iwa_18

Tez tak mysle. On ma jednak zawsze wytlumaczenie dla siebie wygodne. No i nablizsza rodzinka- rzecz swieta

ocenił(a) serial na 9
Elza49

Jak tylko się pojawi przyjaciel Nur z dzieciństwa który jest policjantem to wtedy on pokaże i dużo zmieni w yigicie

ocenił(a) serial na 9
maja9128

Tylko zauważcie że Nur od razu domyslila się ze Iclal o nich wie i ze iclal stoi za wybuchem jachtu Yigita tylko ze on w słowa nur nie wierzy tylko ciotce i ex żonie..nur poskladala w całość wybuch i to ze ktoś ich zobaczył i domyslila się ze to była iclal

ocenił(a) serial na 1
maja9128

Otóż to niby Nur taka naiwna, ale dużo bystrzejsza od tego bufona.

ocenił(a) serial na 8
Elza49

Nur też zawsze broni i nawet ciotce karze się liczyć ze słowami. On ma ogromne poczucie obowiązku wobec Iclal, uważa ją za biedną i chorą osobę, którą krzywdzi. Jednak prawd jest taka,że skrzywdził ją jedynie kłamstwem, a obecnie ona sama siebie krzywdzi tą nienawiścią i chorobliwą obsesją.

ocenił(a) serial na 8
Iwa_18

Nie przesadzajcie, jest po prostu zazdrosny, ale generalnie mówił o tym,że podoba mu się, że Nur jest taka niepokorna. + Nur niestety czasami przez swoją naiwność pakuje się w głupie sytuacje.

ocenił(a) serial na 9
LoveWordplay

Jak nie słucha nur kiedy ona się bezmyślnie tłumaczy to później wychodzą klotnie

agitar

Zgodzę się zresztą, że panuje tam inna kultura. Sam aktor dla mnie jest strasznie mdły, a jego postać ani trochę interesująca. Aż dziwią mnie jego wysokie oceny gry aktorskiej.... Pff żenada. ;d

ocenił(a) serial na 9
asiulka026

Jest świetnym aktorem ;) i idealnie wczuł się w rolę ,idealnie zagrał ból,miłość,żal,smutek i cierpienie ,ale fakt postać która grał to z każdym odcinkiem im większy miał czub na głowie tym bardziej scenarzystki robili z niego miękkie kluski ale w ostatnich 3końcowych odcinkach serialu to super zagrał jak tego z pierwszej serii

maja9128

Każdy ma swój gust, ale bądźmy realni... ja oglądałam tą "telenowelę" spontanicznie, bo moja mama bardzo to lubi i za każdym razem był kiepski. Już lepiej gra ten facet zakochany w Iclal. A na tą telkę spojrzę tylko od czasu do czasu ze względu na wątek jego brata i kuzynki Nur ;)