ja tez! była boska, chyba jedna zmoich ulubionych:) zawsze przed szkołą szłam do babci i tam siedziałam od 7, i oglądałam tą bajkę...dawne dzieje, 1-2 kl. podstawówki
ja też się przyłączę, bajka była genialna :) jedna z moich ulubionych...i nie taka szmira jak teraz leci na tych kanałach dla dzieci...trzy małe duszki to było coś xD
Oj tak... i wszystkie bajki "Bajkowego kina - TVN". Mam ogromny sentyment do nich :)! Po prostu łezka się kręci jak się to wspomina. Oj... wróciłoby się do tych czasów. A nie teraz co puszczają bajki... Dzisiejsze bajki to totalne gówno: tylko się mordują i leci krew... Tamte bajki... Oj! To było coś!
Tak, rzeczywiście, bajka była super! Szczególnie pamiętam, jak w jednym odcinku duszek-dziewczynka (nie pamiętam jak miała na imię) obchodziła urodziny i jak tłumaczyła, że nie obchodzi ich co rok, tylko wtedy, gdy zrobi coś dobrego, lub czegoś się nauczy :) Dzięki temu starałam się robić dużo dobrych rzeczy i szybciej się uczyć, bo chciałam się stać już dorosła :DD (w sumie miałam już wtedy jakieś 7 albo 8 lat, jak to oglądałam, ale byłam bardzo dziecinna xD)