PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=463853}
7,3 610  ocen
7,3 10 1 610
True Tears
powrót do forum serialu True Tears

Rewelacja! ;)

ocenił(a) serial na 9

Wspaniałe anime, jedno z moich ukochanych.
Było tu wszystko: niebanalna akcja, ciekawe zawiązania fabuły, prawdziwi bohaterowie z interesującymi charakterami - mimo tego, że struktura haremówkowa. Hiromi, z początku mdła i niejaka, ot klasyczna słodka, dobra i niewinna,z czasem pokazała pazurki. Noe dobrze przedstawiona, a Ai-chan to w ogóle moja idolka. Główny bohater wyjątkowo rozgarnięty, jego przyjaciel wyjątkowo jak na drugoplanową postać wyrazisty. Brat Noe obłędnie ładny i to co kocham najbardziej: subtelny wątek kazirodczej miłości między rodzeństwem ;)
Grafika bardzo dobra, muzyka również.
Polecam wszystkim miłośnikom takich spokojnych, inteligentnych,pięknych i przejmujacych historii :)

ocenił(a) serial na 10
aigreta

Nie dawno tak jakoś obejrzałem to Anime i naprawdę nie jestem zawiedziony.
Tak jak mówi aigreta : "Było tu wszystko". Dokładnie zgadzam się z tym. Cieszę się że miało to zakończenie, bo w co niektórych Anime zostaje to nie ostatecznie doprowadzone do końca. Dobrze że ta haremówka nie była taka na jakie przeważnie trafiałem, że do końca serii któraś chce z nim zostać. Muzyczka super dopasowana, grafika także rewelacyjna. Co do charakteru postaci nie będę się rozpisywać, lecz w tym przypadku moją Idolką jest Noe... Moim zdaniem najbardziej mnie zaciekawiła ta postać.Na początku myślałem : jest Komedia i Romans, to pomyślałem, że może być całkiem zabawne, lecz po krótkim czasie (no krótkim bo jak długo można oglądać anime mające 13 odcinków) można stwierdzić, że większy nacisk będzie kładziony na Romans, ale mimo to oglądając nie znudziłem się i bez oporów włączałem następne odcinki, dobrze że miało to lekki dramacik. Po za tym zrobione takie anime w 13 odcinkach to dobra sprawa, pozwoliło to na maksymalne wykorzystanie fabuły w tym serialu, gdyby to rozciągnęli na 25 ep'kow to mogłoby być nudzące. Po obejrzeniu tego nie odczuwa się "niedosytu". Wszystko się pięknie kończy. Polecam każdemu ! Ja dodaje do ulubionych oraz daje ocenę 10/10.

aigreta

Przyjemnie się ogląda - i coś czego się nie spodziewałem i dawno już nie było - zakończenie takie jakie chciałem ;D

ocenił(a) serial na 8
dO_ozer

!!!! <spoiler alert> !!!!

Zakończenie takie, jakiego NIE CHCIAŁEM! : / Wybrał "wiecznie niezadowoloną z życia pannicę doskonałą myślącą tylko o sobie". : /

KinoManiack

Jak dla mnie z punktu widzenia "przyszłości" wybrał lepiej, Hiromi zajmowała się firmą, więc gdyby chciał poświęcić się pisaniu to ślub z nią rozwiązuje jego problemy z odziedziczeniem firmy. Do tego kochał ją od bardzo dawna i robił wszystko by przywrócić jej uśmiech za który ja tak kochał i który dodawał otuchy. Nie podobały mi się wstawki końcowe, szczególnie z Shinichiro i Hiromi bo nie wyglądali jak para ale jak obcy sobie ludzie udający jakiś związek.

ocenił(a) serial na 10
aigreta

Jak dla mnie wśród wielu anime które obejrzałem, to jest zdecydowanie moim ulubionym