PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=617624}
2,6 17 tys. ocen
2,6 10 1 17490
1,8 4 krytyków
Trudne sprawy
powrót do forum serialu Trudne sprawy

Jak myślicie

ocenił(a) serial na 8

Czym się różnią Trudne sprawy od Dlaczego ja???bo ja jakoś nie mogę doszukać różnicy przecież w tym i w tym programie jest zupełnie to samo problemy ludzi więc by nie mogli połączyć te 2 programy w całość na co puszczać 2 seriale o tej samej tematyce!

ocenił(a) serial na 3
jazdowicz2666

Zdaje mi się, że 2 programy to większa kasa do zarobienia, i załatanie czasu antenowego. A raczej niczym się nie różnią, bo nawet ci sami aktorzy występują co w Trudnych Sprawach.

jazdowicz2666

Okił Khamidov twierdzi że w "Trudnych sprawach" są poruszane tematy rodzinne,
a w "Dlaczego Ja" tematy związane z prawem.
Choć ja w tym różnicy nie widzę ponieważ dla mnie "Trudne sprawy" i "Dlaczego Ja" to to samo

ocenił(a) serial na 8
somix12

Tu jest tak samo podobnie jak między programami Malanowski i partnerzy a Detektywi też podobna tematyka tylko pod inną nazwą.

jazdowicz2666

Odpowiedź na Twoje pytanie daje Nonsensopedia: Różnią się dwoma zasadniczymi elementami: tytułem i godziną nadawania :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
jazdowicz2666

Jedną z różnic jest także fakt, że „Trudne Sprawy” kończą się rozprawą sądową, a „Dlaczego ja?” – nie. :)

ocenił(a) serial na 1
jazdowicz2666

Dla mnie się niczym nie różnią, ale Trudne Sprawy są ciekawsze od Dlaczego Ja

ocenił(a) serial na 1
gabrysia994

Mam tak samo :)

ocenił(a) serial na 4
jazdowicz2666

Trudne sprawy kończą się dobrze, a Dlaczego JA? nie :)

ocenił(a) serial na 1
Cililing

Najlepsze są i tak Pamietniki z Wakacji. Nic lepiej nie ryje mózgu niz obejrzenie takich pierdoł :)

ocenił(a) serial na 4
paulasz93

MIESNY JEZ!

Cililing

TY GO ZJEŻ!!!!!!!!!!!

<rzygi>

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

Cililing

Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?

greta_83

Gratuluję pisania nie na temat ;P

jazdowicz2666

czołówką;p