Czym się różnią Trudne sprawy od Dlaczego ja???bo ja jakoś nie mogę doszukać różnicy przecież w tym i w tym programie jest zupełnie to samo problemy ludzi więc by nie mogli połączyć te 2 programy w całość na co puszczać 2 seriale o tej samej tematyce!
Zdaje mi się, że 2 programy to większa kasa do zarobienia, i załatanie czasu antenowego. A raczej niczym się nie różnią, bo nawet ci sami aktorzy występują co w Trudnych Sprawach.
Okił Khamidov twierdzi że w "Trudnych sprawach" są poruszane tematy rodzinne,
a w "Dlaczego Ja" tematy związane z prawem.
Choć ja w tym różnicy nie widzę ponieważ dla mnie "Trudne sprawy" i "Dlaczego Ja" to to samo
Tu jest tak samo podobnie jak między programami Malanowski i partnerzy a Detektywi też podobna tematyka tylko pod inną nazwą.
Odpowiedź na Twoje pytanie daje Nonsensopedia: Różnią się dwoma zasadniczymi elementami: tytułem i godziną nadawania :) Pozdrawiam
Jedną z różnic jest także fakt, że „Trudne Sprawy” kończą się rozprawą sądową, a „Dlaczego ja?” – nie. :)
Najlepsze są i tak Pamietniki z Wakacji. Nic lepiej nie ryje mózgu niz obejrzenie takich pierdoł :)
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?
Dlaczego tak sądzisz? Uzasadnij swoją wypowiedź. A może ty chcesz tylko go obrazić. Dlaczego to robisz? Dlaczego używasz wulgarnych słów albo bezpodstawnie oskarżasz ludzi o niestworzone rzeczy. Ktoś nawet policzył że już jakieś 1000 "troli" znalazłeś tutaj. A może to ty jesteś właśnie trolem. Przeszkadzasz w dyskusji. Obrażasz. Wyluzuj. Nikt ci tutaj nie zagraża. Nawet jeżeli jesteś chory jak sugerują inni to nie usprawiedliwia cię to ani trochę? Potrafisz powiedzieć dlaczego obrażasz innych użytkowników forum?