mówi się o 150 odcinkach. Ale tego nie wiadomo bo odcinki są w produkcji jeszcze więc mogą być przedłużone. Podobnie jest z llena de amor. Ze względu na to że llda ma dużą oglądalność jej odcinki się zwiększyły.
jeśli będzie więcej odcinków to fajnie, o ile nie będzie to takie przedłużanie teli na siłę:)
Ja tam bym z checia chciala ogladnela wiecej :)
Sos mi vida tez dokrecili i bylo ok :)
Teraz to nie wiadomo, bo kręcić mają do czerwca. Nawet sam Meija nie wiem, dlatego takie głupoty wymyśla (oczywiście w telce).
Mam nadzieję, że jak ją wydłużą, to będzie to bardziej logiczne niż ostatnie odcinki.
Ja oglądam i oglądnę do końca, a potem jeszcze w Polsce, gdy będą emitować :)
A na ktorym odc jestes? Mi sie w sumie te biezace odc podobaja, akcja jest nawet ciekawa. Troche przewidywalna, ale to raczej w kazdej telenoweli.
Oglądam na bieżąco. We wtorek będzie to 111. Nie wszystko jest nielogiczne.
Najbardziej nielogiczna jest postać Maxa, a MD czasem też.
Max tak bardzo chciał mieć dziecko z MD, niestety gdy się dowiedział, że jest w ciąży to tak prawie w ogóle się nią nie zainteresował. Ona wyjechała z Alonso,a Max nawet jej nie szukał. Potem wpadł tylko, gdy rodziła, ale zaraz musiał wracać. Więcej czasu poświęca małemu Osvalditowi niż własnemu tak wyczekiwanemu dziecku z MD. Obiecywał, że rozwiedzie się z Jimeną, gdy tylko urodzi dziecko, urodziła, a on zwlekał. Dopiero ostatnio sobie przypomniał i złożył papiery rozwodowe. Gdy pokłócił się z MD o Alonsa, Maria nie chciała go wpuścić, gdy przyszedł ją przeprosić. A na drugi dzień (bo ten jeden dzień trwał chyba z 5 odcinków) przyszedł do MD jak gdyby nigdy nic i już są szczęśliwi, a dzień wcześniej się pokłócili. Żadnych przeprosin, tylko jakby scenarzyści sobie zapomnieli. MD raz chce być z Maxem, potem nie chce. Zdrada tajemnicy spowiedzi przez JP. Przecież żaden biskup nie może zwolnić x z tajemnicy spowiedzi.
Nie przeczę, że nie było ciekawych wątków. Rozmowa JP z Marią. Cudowne scenki.
I Susana, napisała, że praca na planie TDA będzie do 15 czerwca.
UWAGA SPOJLER
A i jeszcze mają wprowadzić nowego aktora Cesara Evorę, który ma chyba zakochać się w Victorii i będzie trójkąt Osvaldo &Victoria & i ten trzeci. Victoria musi być z Osvaldo, a ten wątek jest bezsensu.