PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707689}
7,6 12 tys. ocen
7,6 10 1 11816
Tokyo Ghoul
powrót do forum serialu Tokyo Ghoul

Podobne anime

ocenił(a) serial na 9

Szukam anime w stylu Tokyo Ghoul- współczesność i potworki.Oglądnęłam już Kekkai Sensen i Notatnik śmierci poleci ktoś coś nowego?

basiula9

Kiseijuu sei no kakuritsu, świetne i bardzo podobne do tokyo ghoula

ocenił(a) serial na 9
Rakiczan

Zerknę w wolnym czasie.Devilman od Netflixa był całkiem niezły.

basiula9

Aktualnie zabrałem sie za Peaky Blinders więc Devlimana obejrze kiedy już z serialem skończe

basiula9

Co do Kiseijuu sei no kakuritsu to ciężko o bardziej podobny do Tokyo Ghoul. ;-)

Natomiast tak do końca nie wiem, co masz na myśli pisząc podobne, bo np. Death Note bym nigdy nie postawił w jednym szeregu podobieństwa z TG. Choć obydwa uwielbiam.

A więc, coś tam polecę, co równie dobrze mi się oglądało, ale tak do końca nie wiem czy można o tym napisać, że podobne:

Shhiki
D.Gray-Men
Deadman Wonderland
Claymore
Boku no Hero Academia
Hunter x Hunter

Jakbyś sama, miała coś ciekawego do polecenia to proszę nie krępuj się i śmiało polecaj :)

ocenił(a) serial na 9
wilczekstepowy

Notatnik Śmierci i Tokyo Ghul dzieją się współcześnie i mają element nadnaturalny to je łączy i uwielbiam taki gatunek.Ostatnio się wciągnęłam w Noragami i serię Monogatari.Przejadły mi się wszystkie seriale i oglądam anime,wbrew pozorom to bardzo przyjemna rozrywka.

basiula9

Aha, piszą "podobne" myślałem, że masz na myśli bohaterów z jakimiś fantastycznymi supermocami, często w symbiozie z jakimś duchem/potworem.

basiula9

Ajin słyszałem że jest dobry

ocenił(a) serial na 9
WujekKoszar

Był całkiem niezły.

basiula9

Pomijając fakt, że było to pisane 6 lat temu to być może jeszcze ktoś z tego skorzysta. Ja sama bardzo polecam Hellsing Ultimate, chociaż nie dzieje się w współczesnym świecie to i tak uważam, że warte obejrzenia jest.