PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721998}

To moje życie!

O Hayat Benim
2014 - 2017
7,6 392  oceny
7,6 10 1 392
To moje życie!
powrót do forum serialu To moje życie!

Odcinki

użytkownik usunięty

Ile będzie ogółem odc serialu?

Na chwile obecną (po tym nieszczęsnym podziale) około 169.
Puls na swoim fb napisał komuś w komentarzu, że planują wyemitować całość (więc oprócz tych 169, które już mają będzie jeszcze 3 sezon, który ma <podobno> 40 odcinków)
Podejrzewam, że wyjdzie ponad 200.

użytkownik usunięty
kgsd

Dziękuję :)

Na chwilę obecną u nas będzie 197 odcinków (1 sezon, 2 sezon i 10 odcinków 3 sezonu). 3 sezon ma mieć 30 odcinków, więc mam nadzieje, że dokupią resztę.

witam. czy ktos moze podac stronke gdzie mozna obejrzec dalsze odcinki ? tv puls niestety wyemitowalo tylko do 167 odc. z gory dziekuje. pozdr

k_nawiesniak

Po polsku to raczej nigdzie, ale są po bośniacku i rosyjsku, więc jak znasz możesz spróbować :) Na stronie Pulsu na fb pojawiła się informacja, że może na jesień pojawi się 3 sezon To moje życie.

jagodajulia

Czy moge prosic o namiary na serial po rosyjsku i bosniacku? Z gory dzieki!

eluszek

Tu jest po rosyjsku. Po bośniacku na razie nie mogę znaleźć :( Ale jak znajdę to wkleję.
http://1plus1tv.ru/series/tureckie_serialy_na_russkom_jazyke/17480-eto-moya-zhiz n-o-hayat-benim-vse-serii-2014-smotret-onlayn-tureckiy-serial-na-russkom-yazyke. html

jagodajulia

Bardzo dziekuje!!

eluszek

Nie ma za co :) A tutaj jest po bośniacku http://www.serije.online/taj-zivot-je-moj-o-hayat-benim-epizoda-61_9199667c2.htm l
Aaa i nie wiem, czy wiesz, ale jest przetłumaczony 61 odcinek To moje życie.

jagodajulia

Mogę wiedzieć gdzie?

schea

Na forum telenowel w temacie To moje życie.

jagodajulia

Dzięki :)

schea

Nie ma za co ;)

jagodajulia

A orientujesz sie może czy jest odcinek 62 przetłumaczony? Przynajmniej ten początek:)

Paulinnaa_2

Nie ma jeszcze tego odcinka przetłumaczonego.

ocenił(a) serial na 8

Czy wie ktoś czy będą wykupione dalsze losy ?
A może już wykupili?

Natalia_33417

Na razie nic niewiadomo. Kiedyś były plotki, że wykupiono 3 sezon, ale to chyna tylko plotki.

Natalia_33417

Od 24 listopada 2017 o 6:00 (rano) na Pulsie premiera 3 sezonu To moje życie. Mają wyemitować 123 odcinki (40 tureckich).

Wg moich obliczen cos kolo 400. Obecnie emitowany jest 212 odcinek a to jest 75odc wersji oryginalnej tureckiej. 4 sezony ma 131 odcinkow w oryginale wiec u nas to bedzie prawie drugie tyle ile juz bylo w emisji wiec licze kolo 400.

Carolinex6x

Ja czytałam, że 401 odcinków (odcinki po 45 minut).

jagodajulia

A moze ma ktos linki do odcinkow z napisami? Ogladalam tylko z lektorem rosyjskim ale sporo nie rozumialam.

Carolinex6x

Odcinki z napisami z tego co wiem są na tajnej grupie, a do grupy ciężko się dostać.

jagodajulia

Aha xD
Ok kumam, turecka mafia :D

Carolinex6x

Polsko-turecka mafia znająca rosyjski XD