PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=721998}

To moje życie!

O Hayat Benim
2014 - 2017
7,6 392  oceny
7,6 10 1 392
To moje życie!
powrót do forum serialu To moje życie!

Czy ktoś się orientuje dlaczego w poniedziałek jest ostatni odcinek serialu? Z tego co czytałam, wasze wpisy to powinno być więcej odcinków, a tu we wtorek już nie ma serialu .

ocenił(a) serial na 9
Asia2137

Serial kończy się na drugim sezonie 2 tj 60 odcinku tureckim a prawda wychodzi w 62 tureckim więc my tego nie obejrzymy u nas 1 odcinek turecki dzielony jest na 3 odcinki po 45 47 minut aktualnie jesteśmy na odcinku 60

JuStyna_1988__filmaniak

Dziękuję za odpowiedź. Tyle oglądania tylko po to aby nie dowiedzieć się jak się zakończy serial

JuStyna_1988__filmaniak

Justyna, czy ty przypadkiem nie jesteś z naszej facebookowej grupy?
Asia2137 zapraszamy do naszej grupy na fb https://www.facebook.com/groups/759041237558659/

kgsd

Ok dzięki :)

kgsd

Nie zapraszaj bo tam jest wstrzymana rekrutacja a osoby co niedawno doszly sa wywalane.

Ja to bym chętnie pikiete pod Pulsem zrobiła. Chamstwo i kupa gnoju!

Goniaaaas

Grupa została usunięta. Jak się nie wie, to się powinno trzymać buzię na kłódkę ;)

kgsd

Grupa istnieje tylko jest tajna, dalsze odcinki, których nie wyemitowała Puls, są tłumaczone i są dodawane na stronę z napisami polskimi. Panie, które podjęły się tłumaczenia zrobiły dokładnie to samo co Tv Puls, a mianowicie wywaliły część osób bez powodu, a tym samym odcięły im możliwość dalszego oglądania. To się nazywa hipokryzja. Myślały, że jak wywalą jakieś osoby to będą mieć spokój na grupie, a osoba, która im bruździła dalej jest na grupie. Pogratulować im takiego zachowania.

olinka8only

To Tv Puls kogoś "wywalił" ze swojego fanpage'a? Pierwsze słyszę.
Jak to bez powodu? Przecież powodem było to, że ktoś rozsyłał linki bez pytania o zgodę.
Też bym była zła, jakby mi ktoś coś brał bez pytania. A Ty nie? Chyba każdy byłby zły.

kgsd

Nie z fanpage'a Tv Puls, tylko z grupy "To Moje Życie" na fb, dziewczyny zrobiły segregacje. Filmy tłumaczą, ale tylko dla wybranych. Jak to rozumieć? Zachowanie godne podstawówki.

olinka8only

Napisałaś "Panie, które podjęły się tłumaczenia zrobiły dokładnie to samo co Tv Puls", więc myślałam, że Puls też kogoś usunął z grupy. Skoro to ich tłumaczenia, to niech tłumaczą dla kogo chcą. Dziewczyny z jakiegoś forum też tłumaczą po kawałkach dla tych co są na forum.
Ja mam nadzieję, ze Puls dotrzyma słowa i wyemituje 3 sezon pod koniec roku.
A ty jesteś w tej grupie na fb, czy też cię usunęły?

kgsd

Pewnie, że niech tłumacza dla kogo chcą, Tylko co z tymi osobami, które zostały usunięte z grupy? Było im obiecane, a tu zonk.

olinka8only

Albo ja tempa jestem albo czegoś nie rozumiem.
Z tego co słyszałam, to z grupy usunięto osoby, które doszły tam w ostatnich dniach, przed tym całym "cyrkiem". Więc no raczej tym usuniętym nic nie obiecywano, bo byli tam za krótko.
Koleżanka jest w tej grupie to się jeszcze dopytam.
A nikt więcej nie tłumaczy?
Pozostaje oglądać po turecku, albo po rosyjsku

kgsd

A jaka to grupa pytam bo 3 raz oglądam powtórnie odcinki kończąc na 338 i mega ciekawa jestem co dalej i to po tylu latach nie da mi to spokoju ?

JuStyna_1988__filmaniak

Czy można zaprotestować i zmusić TV PULS do dokończenia serialu ?, przecież nazywa się "To moje życie", ale nie dowiemy się dalszych losów Bahar, bo telewizja nie ma funduszy żeby przetłumaczyć przynajmniej 2 odcinków serialu ? -przecież to bezduszne podejście urzędasów planujących program.

ocenił(a) serial na 10
julita70

Może to tylko przerwa jest, czekają aż się skończy emisja w Turcji i wtedy wznowią emisję jak to było z Sekretem.

Zbuntowany_RBD

TV PULS chyba lubi rozczarowywać widzą ;

mar2nakonek16

Mam nadzieję że to tylko przerwa. Także jestem rozczarowana w takim momencie się skończył....

julita70

Po co TV PULS zaangażowała się emitować serial, którego nie są w stanie dociągnąć do końca. Gdy wszystko się zaczyna wyjaśniać to oni kończą w takim momencie!!! w ciula sobie lecą !!!!!!!!!!!!!!!

julita70

Z tego co PULS opublikował na swoim Facebooku wynika, że to nie jest zależne od tych. Tyle im udostępniono odcinków i wszystkie pokazali. Kiedy otrzymają kolejne, to je również wyemitują. Jeśli chcecie mieć do kogoś pretensję, to raczej do producentów OHB.

Niunia_33

Nie wierzę w takie zapewnienia, Turcji bardzo zależy żeby wejść na nasz rynek i nie sądzę, że to prawda.
Brak pieniędzy również nie może być wymówką, ponieważ zakupiono 2 nowe seriale, które są nadawane w godzinach serialu "To moje życie".

ocenił(a) serial na 8
JuStyna_1988__filmaniak

przecież to chore żeby nie dokańczali serialu.... przerywają na końcu tak jak było z Sezonem na miłość..... tyle oglądania na marne ....

ewcia1994_filmweb

to normalne puls juz robił tak kilka razy ale teraz przegli pałe. Masakra teraz musze po turecku ogladac w necie. Oni są nienormalni na tym kanale. Kto wogole tam w zarzadzie siedzi zeby takie rzeczy ludziom robic. Boze widzisz i nie grzmisz. Brak slow !!!!!!!!!!!!! Powinni zamknąc ten kanal i hu...... im w dupe !!!!!!!

Tomex1982

Właśnie stwierdziłam że nie warto oglądać nowych seriali na pulsie. Jak mam się wkręcić i nie zobaczyć do końca , to już nic nie oglądam. Macie rację to nie pierwszy serial który nie jest do końca .

Asia2137

Brawo i tak powinno być !!! oni z nas robią sobie króliki doświadczalne albo co sprawdzają psychikę czy jak. Przerwac film w najlepszym momencie. masakra na całej linii. NIGDY WIECEJ NIC NA TYM KANALE A RACZEJ PSEUDOKANALE. PULS - PRECZ !!!!!!!!!!!!!!!

Tomex1982

Czy kojarzy ktoś co Efsun powiedziala? Bo ni w ząb nie idzie dojsc co ona tam mowi pewnie w kolejnych odcinkach cos wiecej zauwaze ale ten monolog jest mega wazny dla dalszej fabuły

Asia2137

Ja zgodnie z obietnica po zakonczeniu Za glosem Serca i urwanym OHB nie ogladam tam juz nic! Nie wciagalam sie w zadne nowe telki bo nie zamierzam sie znow wkurrrrr...zac. Juz wole tvp i grzech Fatmagul no i oczywiscie ukochana "zakonnice" na tv4 ;) puls dla mnie juz nie istnieje. Nie szanuja widza to niecH sie nie zdziwia jak poczuja smak bankructwa.

Tomex1982

Trzeba zbojkotować TV PULS.! Nadają znowu serial "Czterej pancerni i pies" a nie mogą dokończyć serialu "To moje życie" , podczas gdy wszyscy z bólami czekają na końcówkę,- to chyba kpiny z widzów.

julita70

To moje zycie trzeba kupic a czterej pancerni i pies, Nash Bridges jest za darmo dlatego to nadają. Puls jest omyłkowo nazywany kanalem. To kpina z widzów,

Tomex1982

Ja już nie mam sił co mnie wciągnie jakiś serial to go kończą i mają widza gdzieś . chyba przejdę na polskie seriale i iple bo to zaczyna być skromnie mówiąc wkur..jące

Tomex1982

Rozumiem twoją sugestię w tej sprawie ale kupili nowe seiale - "Niewolnicę Viktorię" i "10 Przykazań "- co przeczy teorii braku pieniędzy na dalszy ciąg serialu"To moje życie".

Tomex1982

Moja powyższa odpowiedź dotyczy wypowiedzi Tomex1982.

Asia2137

Nie mogłam doczekać się wtorkowego odcinka serialu, a tu zonk, przerwali serial!

Dlatego wysłałam wiadomość do TV PULS na Facebooku, o to jego treść:

Witam.
Dlaczego wasz kanał telewizyjny przestał emitować serial "TO MOJE ŻYCIE" (O Hayat Benim)? Jest bardzo wielu użytkowników, którzy są rozczarowani Tv Puls i bojkotują waszą stację, dlatego że wyświetlacie cześć serialu, a później przerywacie emisję albo w ogóle jej nie kończycie! Jest to bardzo nie poważne.
W takim razie po co wyświetlacie film, skoro nie można obejrzeć go do końca? Dowiedziałam się od innych w internecie, że niestety takie praktyki już Wam się zdarzały. Zróbcie coś z tym, bo ludzie są bardzo wkurzeni, a jak wiecie "internet ma wielką moc"!

milka210

Dzięki za wysłanie tego protestu, z którym w pełni się zgadzam.