PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177008
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Ulubiona postać?

ocenił(a) serial na 5

Ja najbardziej lubiałem Shane'a, nawet w chwili gdy mu całkowicie odbiło, i Deryla, a wy?

ocenił(a) serial na 8
Agron334

Też lubiłem shane'a. Poza tym to Glenn i Carl.

ocenił(a) serial na 8
Agron334

Deryl zdecydowanie, choć ostatnio jest mało wyrazisty, tzn. jeszcze mniej niż wcześniej i Glenn <3

ocenił(a) serial na 5
marzena_gorycka

Dostawca pizzy też jest w porządku ; )

ocenił(a) serial na 8
Agron334

Ja chyba najbardziej lubię przywódcę grupy - Ricka. Czasem jest irytujący, ale u tej postaci można często zauważać zmiany/rozwój, czego u wielu brakuje.

Z czarnych charakterów natomiast lubiłem Gubernatora.

ocenił(a) serial na 7
Agron334

A co to za postać ten Deryl ?

ocenił(a) serial na 10
ostatnisprawiedliwy_1771

Czepiasz sie:P

ocenił(a) serial na 9
ostatnisprawiedliwy_1771

ja pierd0le kurvva DARYL, a nie Deryl. Ile mozna popełniac ten sam bład. Połowa fanow TWD jest jakas ułomna? Kazdemu kto napisał w tym temacie Deryl, polecam walnac barana w sciane
edit: sory, odpowiedzialem na zły komentarz xd miałem oczywiscie na mysli debili, a nie Ciebie :P

extranick

Zostałeś zgłoszony do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami za nawoływanie do przemocy na parzystokopytnych.

ocenił(a) serial na 1
extranick

Oj tam, kolego, Deryl to jeszcze nic! Widziałeś, jakie kwiatki są, kiedy ci wszyscy rozgarnięci forumowicze biorą się za napisanie imienia Hershela lub Tyreese'a? Wtedy to dopiero można się zdenerwować!

ocenił(a) serial na 6
Agron334

Ja najbardziej lubiłem Lizzie.

ocenił(a) serial na 9
Agron334

Ja od samego początku polubiłam i nadal lubię Deryla i Carol. Dale też bardzo lubiłam i było mi przykro z jego śmierci. A teraz nawet mogę powiedzieć, że lubię jeszcze Tyrese'a i trochę Beth, bo się zmieniła.

ocenił(a) serial na 5
Klaudia3832

Zgadzam się,Beth nieco się zmieniła,i wyszło jej to na dobrze.Co do Deryla to po prostu nie da się go nie lubić ;D

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Kto to ten Deryl ? Brat Daryla Dixona ?

ostatnisprawiedliwy_1771

Tak, Deryl Dickson, syn Durina Dicka.

ocenił(a) serial na 7
Valdoraptor23

haha :D

Agron334

Daryl z pierwszych 2 sezonów był super. Teraz za bardzo zmiękł... Ja lubię Ricka.

Agron334

Ciężko się zdecydować, ale chyba najbardziej lubię Ricka i Glenna.

Agron334

1.T-Dog'a.
2.Glenn(ale przed porwaniem przez Gubernatora).
3.I Oczywiście drugi z Dixon'ów Merle.

John__88

Lubię dokładnie te same postacie :) I jeszcze lubię Dale'a, a co do Glenna zgadzam się.

Dominikat08

I jeszcze Hershela xd

ocenił(a) serial na 8
Agron334

1.Daryl
2.Carol
3.Michonne

użytkownik usunięty
CzteryFour4

Hej mordki :)
Kochacie twd? Szukacie miejsca na dyskusję? Może macie jakieś intrygujące pytania? Zapraszam na forum, to miejsce jest dla was :)
twd - army . pl (wpiszcie bez spacji)

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Gubernator i Merle szkoda, ze nie zyja :| a obecnie, to Rick chociaz czasem jest irytujacy, Abraham i zaczynam lubic Beth :)

ocenił(a) serial na 10
Agron334

1. Daryl
2. Merle
3. Michonne
A poza podium Gubcio, Glenn i Andrea :)

ocenił(a) serial na 4
Agron334

1. Zach
2. Clara
3. Sam
4. Joan
5. Manekin* z S5,E1

Agron334

Rick, Daryl, Beth, Michonne, Carl, Carol, Tara, Abraham, Rosita, Andrea, Hershell, Dale, Merle.

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Morgan,RYYK!,COOORL,Daryl,Michonne i Abri.

ocenił(a) serial na 2
Agron334

Mi się podoba ten autobus obok więzienia. Chyba najlepiej grająca postać w calym serialu.

ocenił(a) serial na 5
IszJii

Troll lvl hard widzę.

ocenił(a) serial na 2
Agron334

Bliżej mi do realisty niż trolla.

ocenił(a) serial na 5
IszJii

Póki co napisałeś wadę tego serialu, przynajmniej tak to dostrzegłem, gdzie są zalety?

ocenił(a) serial na 2
Agron334

Charakteryzacja zombiaków, to trzeba docenić będąc nawet największym sceptykiem.

ocenił(a) serial na 8
IszJii

1.Daryl
2.Daryl
3.Daryl
:)

ocenił(a) serial na 10
masachiko

1. Daryl,
2. Beth
3.Carol
4.Hershel
5.Rick/ Michonne

ocenił(a) serial na 9
Agron334

Daryl, Rick, Michonne

ocenił(a) serial na 9
Agron334

1. Daryl - nie wyobrażam sobie serialu bez niego
2. Glenn
3. Maggie
4. Michonne
5. Dale i Hershel - nie ma ich już, ale również bardzo ich lubiłam

Rick raz mnie wkurza, raz go lubię więc trudno mi powiedzieć

ocenił(a) serial na 8
justine_trin

Ludziska, a zaglądacie na Strefa The Walking Dead?? Super strona o serialu. Od razu mówię, to żadna reklama ale podejrzewam, że tak obeznani z tym serialem filmweebowicze na pewno znają tę stronę :)

Agron334

Michonne <3

ocenił(a) serial na 9
Agron334

Daryl,Rick i Mchonne.Swego czasu lubiłem też Hershela.

ocenił(a) serial na 6
Agron334

Merle. Nie mogę wybaczyć twórcom pozbycia się tak genialnej postaci. Dużą sympatią darzę też Ricka i Daryla, bez nick serial sporo by stracił w moich oczach.

ocenił(a) serial na 10
gosia84_2

Merle najlepszy :p

ocenił(a) serial na 5
Merle_Dixon

Taki typowy badass ;D

ocenił(a) serial na 6
Agron334

Badass, a zarazem honorowy facet :)

ocenił(a) serial na 5
gosia84_2

Gdzie widzisz u niego honorowe zachowanie? No może w chwili gdy się poświęcił i wyeliminował kilku ludzi Gubernatora,ale to jednorazowy przypadek...

ocenił(a) serial na 6
Agron334

Niekoniecznie. Wypuszczając Michonne, albo patrząc na jego stosunek do brata. Nie był do końca taki zły.

ocenił(a) serial na 5
gosia84_2

Nie zapominajmy,że był gotowy zabić Michonne, co prawda nie uczynił tego, skłamał Gubernatorowi iż samurajka nie żyje, ale mógł od razu jej nie szukać i od razu skłamać Gubernatorowi że ją zabił a nie chociaż próbować,ja tam zauważyłem,że Merle gardził Darylem, byli braćmi fakt ale przecież on go tylko wykorzystywał, naprawdę myślisz że wtedy, co Gubernator rozkazał im walczyć na arenie, z której wyjdzie tylko jeden żywy, Merle by nie zabił Daryla? Zaszeptał mu do ucha że wyciągnie ich z tego, ale niby w jaki sposób? Gdyby nie pojawiła się grupa Rick'a, któryś z Dixon'ów musiałby umrzeć.

ocenił(a) serial na 6
Agron334

Tego nie wiemy co by było gdyby :) Tak czy inaczej, dla mnie był genialnie zagraną postacią, świetny aktor, świetna rola. I tego mi brakuje.

ocenił(a) serial na 5
gosia84_2

Zgadzam się, świetny aktor, świetna rola, mógł chociaż umrzeć w czwartym sezonie podczas oblężenia więzienia przez Gubernatora i jego śmierci, no a tak to trochę lipa, brakuje go ;c

ocenił(a) serial na 9
Agron334

1. Daryl / Hershel
2. Michonne
3. Carol /Dale
4. Glenn / Andrea / Rick

ocenił(a) serial na 8
Agron334

Deryl, Dale, Glenn i jego laska Maggie oraz Rick. Najbardziej jednak pierwszą dwójkę lubię.