Jak myślicie, jak ona zginęła? Mi się wydaje, że spadła z tamtego klifu co Deryl, to by wyjaśniało
dlaczego tam zostawiła maskotkę...
nie bylo widac sladu ugryznienia ;) a zamienila sie dlatego ,ze spadla i umarla... (nie trzeba zostac ugryzionym zeby sie zamienic)
Tego że spadła to akurat nie wiadomo. Może spadła i umarła, może spadła ale umarła od ugryzienia, a może wcale nie spadła, tylko umarła inaczej i gdzie indziej a lalka przypłynęła z nurtem rzeki tak jak to wspominał Rick czy tam Daryl. A została ugryziona, właśnie patrzę na tę scenę i widać wyraźnie z lewej strony ma wygryziony kawał szyi
w ogóle to ona musiała zginąć w ten sam dzień w którym uciekła, ewentualnie w nocy albo na drugi dzień rano.
chodzi ci o tą postać ? http://walkingdead.wikia.com/wiki/Daryl_Dixon_(TV_Series) bo deryla to ja nie znam
w każdym poście ? :> po prostu nie znacie jego imienia i tak piszecie :C i to większość
tak to jest bardzo istotne, bo Daryl to tylko piec liter, a w co drugim temacie trafia sie ktos, kto nie moze opanowac sztuki napisania tego jednego imienia
Grammar nazi wciąż aktywne ;) Ja piszę Daryleu, czy ktoś się odważy to skrytykować? Nie sondzeu ;] Pozdrawiam, Prezydent Pieseu.
Poprawnie gramatyczne Uszanowanko!
A mogła po prostu mi go dać.
Z kolei ja mam nagranie tego jak czekaliście na dnie skarpy na spadającą Sophieu. Też nieładnie :)
Eee tam, i tak była niesm... Tzn. Wcale nie czekałem na żadnym dnie żadnej skarpy. To jawny skarpomontaż. Zostanie zgłoszony do Stowarzyszenia Przyjaciół Skarp Georgii.
Jakiż to zbieg okoliczności że w tymże właśnie Stowarzyszeniu Prezydent Pieseu cieszy się such poparciem i much popularnością! Ciekawe, komu uwierzou :)
Na szczęście Pana przechytrzyłem. Włożyłem kilka całych jajek do garnka z H2O i mam "niezbite dowody".
A teraz proszę ułatwić pracę plutonowi egzekucyjnemu i lukować z łaski swojej na kępkę flauerów cherokee rosów.