PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177038
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Sophia

ocenił(a) serial na 5

Jak myślicie, jak ona zginęła? Mi się wydaje, że spadła z tamtego klifu co Deryl, to by wyjaśniało
dlaczego tam zostawiła maskotkę...

Agron334

Została ugryziona. Widać to, kiedy wychodzi ze stodoły.

ocenił(a) serial na 10
Oskajg

a może ugryzł ją zombiak i spadła

ocenił(a) serial na 7
Oskajg

nie bylo widac sladu ugryznienia ;) a zamienila sie dlatego ,ze spadla i umarla... (nie trzeba zostac ugryzionym zeby sie zamienic)

rotanimod

Tego że spadła to akurat nie wiadomo. Może spadła i umarła, może spadła ale umarła od ugryzienia, a może wcale nie spadła, tylko umarła inaczej i gdzie indziej a lalka przypłynęła z nurtem rzeki tak jak to wspominał Rick czy tam Daryl. A została ugryziona, właśnie patrzę na tę scenę i widać wyraźnie z lewej strony ma wygryziony kawał szyi

Agron334

w ogóle to ona musiała zginąć w ten sam dzień w którym uciekła, ewentualnie w nocy albo na drugi dzień rano.

ocenił(a) serial na 7
Agron334

Jaki Deryl ?

ocenił(a) serial na 5
ostatnisprawiedliwy_1771

NO a jak się piszę? Możesz już tak nie hejtować? :D

ocenił(a) serial na 7
Agron334

chodzi ci o tą postać ? http://walkingdead.wikia.com/wiki/Daryl_Dixon_(TV_Series) bo deryla to ja nie znam

ocenił(a) serial na 5
ostatnisprawiedliwy_1771

Literówka ; p

ocenił(a) serial na 7
Agron334

w każdym poście ? :> po prostu nie znacie jego imienia i tak piszecie :C i to większość

ostatnisprawiedliwy_1771

faktycznie to bardzo istotne i ma ogromny wpływ na sens wypowiedzi -.-

ocenił(a) serial na 9
AlexaM

tak to jest bardzo istotne, bo Daryl to tylko piec liter, a w co drugim temacie trafia sie ktos, kto nie moze opanowac sztuki napisania tego jednego imienia

ocenił(a) serial na 7
AlexaM

oczywiście, że tak alaxa :)

ocenił(a) serial na 10
ostatnisprawiedliwy_1771

puryści językowi nigdy nie śpią

ocenił(a) serial na 10
pacyna92

Grammar nazi wciąż aktywne ;) Ja piszę Daryleu, czy ktoś się odważy to skrytykować? Nie sondzeu ;] Pozdrawiam, Prezydent Pieseu.

Poprawnie gramatyczne Uszanowanko!

Einshaew

Ukryta mniejszość europejska ;P

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Zrepresjonujeu jou ;)

Einshaew

Mam nagrania jak popycha Pan Sophie ze skarpy w celu przejęcia jej misiaczka. Nieładnie.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

A mogła po prostu mi go dać.

Z kolei ja mam nagranie tego jak czekaliście na dnie skarpy na spadającą Sophieu. Też nieładnie :)

Einshaew

Eee tam, i tak była niesm... Tzn. Wcale nie czekałem na żadnym dnie żadnej skarpy. To jawny skarpomontaż. Zostanie zgłoszony do Stowarzyszenia Przyjaciół Skarp Georgii.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

Jakiż to zbieg okoliczności że w tymże właśnie Stowarzyszeniu Prezydent Pieseu cieszy się such poparciem i much popularnością! Ciekawe, komu uwierzou :)

Einshaew

Na szczęście Pana przechytrzyłem. Włożyłem kilka całych jajek do garnka z H2O i mam "niezbite dowody".

A teraz proszę ułatwić pracę plutonowi egzekucyjnemu i lukować z łaski swojej na kępkę flauerów cherokee rosów.

ocenił(a) serial na 10
Valdoraptor23

To nie są niezbite dowody tylko niezłe jaja, żeby na ich podstawie zlikwidować Prezydent Pieseu.

Spodziewałem się inpiczmenteu ale nie z waszej strony, Ministreu! :D