PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177028
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Nie lubią T- Dog'a?

użytkownik usunięty

Wcale go nie widać na ekranie, raz na kilka odcinków wypowie jakieś zdanie i to wszystko, cicho o nim. Myślałem że go zombie dopadły i po prostu przeoczyłem jego śmierć, aczkolwiek pokazał się na kilka sekund w 11 odcinku. Nietypowe.

ocenił(a) serial na 4

Wydaje mi się, że po prostu nie mają dla niego zajęcia. Sami nie wiedzą co z nim zrobić. Od początku serialu nie był nikim specjalnym, nikim z historią, miał swój moment dotyczący Merle'a i na tym się skończyło.

O! To jest dobre: http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0v2tyny0Q1qjjynio1_500.jpg xD

ocenił(a) serial na 5
Badly

Hahaha, umarłam xD

ocenił(a) serial na 7
Badly

Hahahahh, mistrzowskie :D Sam to zrobiłeś? :D

ocenił(a) serial na 4
PhateAdemar

Jak już to sama ;)
Nie, to nie jest moje wykonanie. Ktoś kogo śledzę na tumblr reblogował to, a ja się dzielę :3

ocenił(a) serial na 7
Badly

Ach wybacz, nie wiedziałem, że jesteś babeczką :)

ocenił(a) serial na 6

jest czarny, poprostu^^

ocenił(a) serial na 9

Wsadzili go bo jest postacią w komiksie ale na ekranie i tak już jest za dużo ludzi i pokazują go tylko tak żeby był. Szczerze to nie zdziwię się jak go wykluczą z obsady zanim ten sezon dobiegnie końca.

ocenił(a) serial na 4
reese

T-Doga nie ma w komiksie.

ocenił(a) serial na 9
Badly

Poważnie? Szczerze to nie czytałem ale założyłem że główna grupa jest w miarę spójna z komiksem. Tylko po ki czort go pchali do serialu jak i tak nie spełnia żadnej roli poza pozorowaniem tłoku?

ocenił(a) serial na 4
reese

Chcieli zrobić coś innego. Daryla też nie ma w komiksie i widać, że jest ciekawie. Ma się pojawić gdzieś w 102 albo późniejszym zeszycie, bo fani pokochali jego serialową postać :3

ocenił(a) serial na 9
Badly

A komiks wogóle wyszedł u nas czy można się posilić jedynie tym co w internecie krąży?

ocenił(a) serial na 4
reese

Na allegro czy na stronie empiku (nie patrzyłam w sklepach) możesz kupić. Dalej się nie interesowałam.

ocenił(a) serial na 8
reese

Chomik. Tam jest wszystko.