Wcale go nie widać na ekranie, raz na kilka odcinków wypowie jakieś zdanie i to wszystko, cicho o nim. Myślałem że go zombie dopadły i po prostu przeoczyłem jego śmierć, aczkolwiek pokazał się na kilka sekund w 11 odcinku. Nietypowe.
Wydaje mi się, że po prostu nie mają dla niego zajęcia. Sami nie wiedzą co z nim zrobić. Od początku serialu nie był nikim specjalnym, nikim z historią, miał swój moment dotyczący Merle'a i na tym się skończyło.
O! To jest dobre: http://30.media.tumblr.com/tumblr_m0v2tyny0Q1qjjynio1_500.jpg xD
Jak już to sama ;)
Nie, to nie jest moje wykonanie. Ktoś kogo śledzę na tumblr reblogował to, a ja się dzielę :3
Wsadzili go bo jest postacią w komiksie ale na ekranie i tak już jest za dużo ludzi i pokazują go tylko tak żeby był. Szczerze to nie zdziwię się jak go wykluczą z obsady zanim ten sezon dobiegnie końca.
Poważnie? Szczerze to nie czytałem ale założyłem że główna grupa jest w miarę spójna z komiksem. Tylko po ki czort go pchali do serialu jak i tak nie spełnia żadnej roli poza pozorowaniem tłoku?
Chcieli zrobić coś innego. Daryla też nie ma w komiksie i widać, że jest ciekawie. Ma się pojawić gdzieś w 102 albo późniejszym zeszycie, bo fani pokochali jego serialową postać :3
A komiks wogóle wyszedł u nas czy można się posilić jedynie tym co w internecie krąży?
Na allegro czy na stronie empiku (nie patrzyłam w sklepach) możesz kupić. Dalej się nie interesowałam.