PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 177017
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

1)Czy zombie może się najeść do syta? (bo jeśli nie to dlaczego zostawiło krowę)
2)Czy zombie się męczy? (Dale go nie widział, może usiadło albo leżało sobie zmęczone)
3)Jakim cudem jedno zombie dało rade zabić krowę???????

ocenił(a) serial na 7
rabbit2610

1)Czy zombie robi kupe w gacie?
2)Może poszedł się wypróżnić i wrócić na wyżerkę.
3)A niby jak krowa miałaby walczyć z zombie? Zrobić mu krowiego placka na twarz? No chociaż chyba czuła, że coś ja gryzie to powinna uciekać gdzie się da.

TO TYLKO FILM, FANTAZJA LUDZI NIE ZNA GRANIC

X0R1

niezły poziom trzymasz

użytkownik usunięty
rabbit2610

Polecam "Zombie survival" Maxa Brooks'a tam jest wszystko świetnie opisane jeżeli chodzi o to najedzenie się zombie i takie tam. Wiadomo, że niektóre teorie z tej książki są inne od tych z serialu ale wszystko jest naprawdę pomysłowo opisane, dla fanów zombie lektura obowiązkowa.

ocenił(a) serial na 5
rabbit2610

1. Wydaję mi się, że tak. W końcu pojemność każdego człowieka (nawet nieżywego) jest ograniczona;
2. Nie, nie męczy, między innymi dlatego są tak niebezbieczne.
3. No właśnie... Co krowa miałby zrobić?

ocenił(a) serial na 7
rabbit2610

1 W praktyce nie. W teorii na kilka chwil tak. Ogólnie coś co nie trawi pożywienia itp nie może sie najeść.
2 Nie
3 A czemu nie?

użytkownik usunięty
rabbit2610

1.2.3. LOL :)

ocenił(a) serial na 8
rabbit2610

Dale go nie widział, bo była noc, a on był starym człowiekiem, zombie był ciemny. O i jeszcze jedno: nie szli na czołówkę, tylko zombie szedł od tyłu. Taki skos prawa-tył.

mareczekp2

Serial robi się coraz bardziej absurdalny, w następnym odcinku ktoś się potknie i przypadkowo wpadnie do żołądka zombie.

Wytłumaczy mi ktoś jak zombie mógł gnijącymi łapami rozerwać brzuch Dale'a? Był zrobiony z plasteliny czy jak?

ocenił(a) serial na 8
kubens

A jak zombie ludzkimi zębami może rozgryźć człowieka? Normalnie! Jak kiedyś spotkam zombie to się spytam. To fantastyka.

kubens

To jest właśnie absurd tej tematyki filmów więc szukanie wytłumaczenie jest bezsensowne.

kubens

Popieram Kamil10025 ! A samo istnienie zombie nie jest absurdalne.. przecież to tylko fikcja człowieku. Skoro tak bardzo interesują Cię odpowiedzi na z deka lekko głupie pytania (sorry ale czytając je odnoszę takie wrażenie) to napisz do scenarzysty, producentów może oni na nie odpowiedzą:)

cryingslave

Według mnie pytanie nie jest głupie, być może humorystyczne, ale pytam o rzeczy typowo ludzkie. Przecież nie oczekuję opisu anatomii zombie, bo wiem, że jest zmyślonym tworem, wyśmiewam tylko niektóre pomysły twórców, które są po prostu durne.

Co do wysyłania tych pytań, spokojnie, pewnie dostają setki takich listów i mają je głęboko w siedzeniu.

kubens

No i tym samym odpowiedziałeś sobie sam na swoje pytanie :) No ale dobra może masz rację, śmieszne to pytanie :) Wiesz ja też się zastanawiałam nad niektórymi momentami czemu jest tak a nie inaczej przecież to niemożliwe.Ale nie ma co marnować czasu na takie wywody się skąd się wziął zombiak za plecami Dale'a czy jak mu rozerwał brzuch bo tak jest pięęęknie :) nieprawdaż :)

ocenił(a) serial na 4
mareczekp2

haha kolejny śmiechowy temat ;D
brawa dla kubens i mareczekp2 :)

kamil665544

Serial coraz bardziej jest przewidujący i jeden wątek ciągnie się cały odcinek.Jak Dale mógł nie zobaczyć zombi,czy zombi umie myśleć i czekał na niego na leżąco?Ale z drugiej strony dobrze że się go pozbyli z serialu bo staruszek na nerwach mi grał.ciekaw jestem następnego odcinka,mam nadzieje że będzie dobry i wreście dadzą trochę akcji.

ocenił(a) serial na 4
piter25

Rzeciwiszcie, wreście jakiś śmieśny temat :D

ocenił(a) serial na 9
rabbit2610

Jak zombie może rozerwać bebechy gołymi rękoma?
I jak to możliwe ze podczas próby egzekucji Randalla wszyscy siedzą w namiotach, a Carl sobie poszedł do stodoły. Co robiła wtedy Lori??

ocenił(a) serial na 10
Robben93

Przyprawiała rogi Rickowi . Jak zwykle.

rabbit2610

pytania może są śmieszne, ale śmierć Dale'a jest bardziej śmieszna... Typowa akcja z horroru - zombie wyrosło tuż za nim...

a co do krowy - jej tez brzuch rozerwało? ;>

ocenił(a) serial na 10
rabbit2610

równie dobrze możemy zadać pytanie-skoro oni nie żyją nie krąży w nich krew czyli nie powinni się ruszać bo mięśnie nie są odżywiane,jakim więc cudem jedzą,widzą,wydają dzwięki,mają węch?jakim cudem pracuje w nich układ trawienny skoro jest martwy:P

CelineMarie

w odp. na twoje pytanie przez virusa.

ocenił(a) serial na 7
piter25

ta odpowiedź nie ma żadnego sensu z biologicznego punktu widzenia. Albo jak Randall mógł chodzić jako zombie , skoro miał skręcony kark?