PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=547035}
7,8 177 tys. ocen
7,8 10 1 176999
6,6 33 krytyków
The Walking Dead
powrót do forum serialu The Walking Dead

Witam.
Nie wiem dlaczego, ale kinomaniak padł. Tylko tam oglądałem filmy. Wszystko było super etc. Nagle musiałem zmienić "operatora". Od wczoraj męcze się z szukaniem tego serialu online, wszędzie chcą naciągać na kasę itp. Znacie jakieś stronki, gdzie obejrze bez rejestracji i bez ładowania 2 godziny itp ?
Dajcie najlepiej od razu do pierwszej serii odnośniki jak możecie - url ...
dziękuje ;/

ocenił(a) serial na 7
Hastia

Video Any Files. Tam znajdziesz wszystkie odcinki z lektorem:D

ocenił(a) serial na 9
anita23_fw

A coś innego ? Lepsza jakoś itp. Bo na tym any files nie moge nawet znaleźć odcinków z 1 serii ... i nagrywane chyba aparatem.
Naprawde pomozcie, cos jak kinomaniak ? :P

ocenił(a) serial na 7
Hastia

Ja oglądam na kinomaniaku. Nie wiem dlaczego Ci nie działa:D Możesz spróbować jeszcze na ekino. tv:D

ocenił(a) serial na 9
anita23_fw

ekino jest jakieś dziwne, mam sie zajestrowac na strone 2 razy ? Jestem online tam a nadal proszą o rejestracje, ogladac sie nie da.
No pomocy, na pewno ktoś ma jakis link jeszcze :P

ocenił(a) serial na 7
Hastia

Naprawdę nie mam pojęcia. Może znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże:D A próbowałaś wyszukać w google jakiejś stronki?

ocenił(a) serial na 9
anita23_fw

setki ... to czekam na wybawiciela :-)

ocenił(a) serial na 7
Hastia

Powodzenia. Pozdrawiam:D

ocenił(a) serial na 7
anita23_fw

seans online tylko jak włączasz odcinek to jest takie okienko NIE WŁĄCZAJ GO PODSPODEM SĄ WŁAŚCIWE OKIENKA

ocenił(a) serial na 6
derylepl

twojeseriale tv.

ocenił(a) serial na 5
anita23_fw

Tobie kinomaniak działa ? Dziwne u mnie pisze że server wyłączony :D

ocenił(a) serial na 7
mateusz_bobkowski

Rzeczywiście. Dawno nie zaglądałam na kinomaniaka . Teraz zajrzałam i widzę, że masz rację:D Mam nadzieję, że uporają się z problemami do 10 lutego:)

ocenił(a) serial na 9
Hastia

Kto dziś ogląda filmy online? http://publichd.se/ to baza torrentów głównie z filmami, serialami. Najnowsze wstawki i wszystkie wersje, SD, HD, 720p 1080p, dvdrip, blueray....
Ściagasz elegancko (zawsze na nowych wstawkach max transfer, ale 90% zasobów taką posiada) i ogladasz... Ja zawsze wrzucam na liste serial, ide robic zarcie, wracam i 1080p odcinek juz sciagniety... pozdro

ocenił(a) serial na 6
Lera1n

Ja tam wolę oglądać online...nie chcę mi się ściągać.

Hastia

http://www.strefawalkingdead.pl/the-walking-dead-odcinki-online/ tu masz wszystkie odcinki do obejrzenia online

ocenił(a) serial na 9
Hastia

iit v. i n f o <---bez odstępów
Wybierasz odcinek i kliknij w któryś z podanych linków, większość jest z limitem, ale jest tyle podanych stron że jak na jednej się kończy limit to na innej możesz oglądać.

ocenił(a) serial na 9
Hastia

cda.pl (wszystkie odcinki bez limitów i reklam i rejestracji)

Hastia

Wszystkie seriale oglądam na Project Free Tv i nie narzekam. Ładują się szybko, nie mają limitu, cud miód i orzeszki.

Eniena

http://www.youtube.com/watch?v=KNv58zzDi8c

Hastia

gestyy.com/etjFta tutaj wszystko