Witam.
Nie wiem dlaczego, ale kinomaniak padł. Tylko tam oglądałem filmy. Wszystko było super etc. Nagle musiałem zmienić "operatora". Od wczoraj męcze się z szukaniem tego serialu online, wszędzie chcą naciągać na kasę itp. Znacie jakieś stronki, gdzie obejrze bez rejestracji i bez ładowania 2 godziny itp ?
Dajcie najlepiej od razu do pierwszej serii odnośniki jak możecie - url ...
dziękuje ;/
A coś innego ? Lepsza jakoś itp. Bo na tym any files nie moge nawet znaleźć odcinków z 1 serii ... i nagrywane chyba aparatem.
Naprawde pomozcie, cos jak kinomaniak ? :P
Ja oglądam na kinomaniaku. Nie wiem dlaczego Ci nie działa:D Możesz spróbować jeszcze na ekino. tv:D
ekino jest jakieś dziwne, mam sie zajestrowac na strone 2 razy ? Jestem online tam a nadal proszą o rejestracje, ogladac sie nie da.
No pomocy, na pewno ktoś ma jakis link jeszcze :P
Naprawdę nie mam pojęcia. Może znajdzie się ktoś, kto Ci pomoże:D A próbowałaś wyszukać w google jakiejś stronki?
seans online tylko jak włączasz odcinek to jest takie okienko NIE WŁĄCZAJ GO PODSPODEM SĄ WŁAŚCIWE OKIENKA
Rzeczywiście. Dawno nie zaglądałam na kinomaniaka . Teraz zajrzałam i widzę, że masz rację:D Mam nadzieję, że uporają się z problemami do 10 lutego:)
Kto dziś ogląda filmy online? http://publichd.se/ to baza torrentów głównie z filmami, serialami. Najnowsze wstawki i wszystkie wersje, SD, HD, 720p 1080p, dvdrip, blueray....
Ściagasz elegancko (zawsze na nowych wstawkach max transfer, ale 90% zasobów taką posiada) i ogladasz... Ja zawsze wrzucam na liste serial, ide robic zarcie, wracam i 1080p odcinek juz sciagniety... pozdro
http://www.strefawalkingdead.pl/the-walking-dead-odcinki-online/ tu masz wszystkie odcinki do obejrzenia online
iit v. i n f o <---bez odstępów
Wybierasz odcinek i kliknij w któryś z podanych linków, większość jest z limitem, ale jest tyle podanych stron że jak na jednej się kończy limit to na innej możesz oglądać.
Wszystkie seriale oglądam na Project Free Tv i nie narzekam. Ładują się szybko, nie mają limitu, cud miód i orzeszki.