Uważam, że świetnie dobrano piosenki do poszczególnych scen. Super serial. Postać Klausa wymiata.
Muzyka robi dużą robotę, ale to już miało miejsce w pierwszym sezonie. Osoba za to odpowiedzialna świetnie dobiera kawałki do poszczególnych scen. Soundtruck do serialu jeden z lepszych jakie dane mi było słyszeć.
John_88 zgadzam się. Właśnie od razu muzyka w tym serialu zwróciła moją uwagę. I z każdym kolejnym odcinkiem utrzymano poziom, jeśli o nią chodzi.
Tak, miałem podobnie, i tak na prawdę serial mnie wciągną poprzez jedna ze scen gdzie własnie muzyka była idealnie dobra do sytuacji w serialu, a był to sam początek, jak każdy gdzieś w koncie domu zaczyna tańczyć sam dla siebie ale w rozrachunku widzimy ze mimo ze tańczą samotnie to jednak wszyscy razem ;] a piosenka to nic innego jak strasznie kiczowate Tiffany - I Think We're Alone Now, na która prawdopodobnie nigdy bym nie zwrócił uwagi gdyby własnie nie tak świetnie do niej dobrana scena i kontekst w serialu. ;] Także ludzie za to odpowiedzialni, Wielkie Chapeau Bas!
Scena z tańcem, genialna:) Piosenka lepiej dobrana być nie mogła. Lubię jeszcze "Istambul Konstantynopol" i scenę pogromu w pączkarni:)
A dodam jeszcze że bo zapomniałem wyżej, scena rozpoczynająca 2 sezon, plus Frank Sinatra - My Way podczas walki całego rodzeństwa i wieńczący do tego deszcz bomb atomowych w tle, no dawno czegoś tak dobrego nie widziałem w serialu, chyba kilkanaście razy już tą scenę oglądałem i efekt mam zawsze taki sam, szczena do podłogi i wielkie Wow na ryju ;]