PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608361}

The Originals

2013 - 2018
7,9 45 tys. ocen
7,9 10 1 45064
The Originals
powrót do forum serialu The Originals

Rebekah/Marcel

ocenił(a) serial na 8

Myślicie, że Rebekah i Marcel będą razem? Ja mam taką nadzieję, bo są cudowni . <3

yolo17

Ja jednak nie chcę, by byli razem Chyba wołałabym Sophie+Marcel, w końcu czarownica+wampir, to byłoby ciekawe.

ocenił(a) serial na 5
Klaudienne

a ja uważam że Marcel powinien zginąć:) i tyle

Spowiedniczka111

zginąć nie koniecznie. bo nie było by wątku. ale nie przepadam za nim. ale ktoś musi być zły. :P

ma5ti5

Jak ktoś musi być zły? Czyli uważasz że reszta bohaterów jest "dobra"?

GodWhore

może masz rację. trochę źle się wraziłem :P dla np. Daviny był dobry. ale chodziło mi o to że jest hmmm.... skłócony z Mikaelson'ami a oni są głównymi bohaterami serialu (z Tytułu) i dlatego ja postrzegam go jako tego złego, bo wolę ich (Pierwotnych) niż Marcela

ma5ti5

Moim zdaniem, nie ma sensu szukać lub dzielić postacie na dobre i złe, bo w serialu specjalnie wykreowano tak postacie, by miały zarówno mroczną jak i jasną stronę. Każdy ukrywa się pod swoją "maską" i ma swoje powody swojego postępowania.

Zresztą ja nie uważam Marcela za "złego". Marcel to w końcu "syn" Klausa, bo on go uratował go i wychował na wampira ;) Z serialu wynika, że Mikaelsonowie myśleli, że Marcel nie żyje, więc nie wrócili po niego (jak uciekali z Nowego Orleanu), a on chyba myślał, że został porzucony, więc [Marcel] po prostu został w dzielnicy Nowego orleanu i nim "rządzi" :D

Klaudienne

Co jak co ale ja nie chce żadnych par tu w serialu bo TVD już nie mogłam ogladac, tylko kocham kocham cie nie zostawiaj ( blee) mnie aż mi sie rzygać chciało , oby TO nie zeszło na sciezke TVD

kKahlan

Dlatego wolę wątek Sophie+Marcel, bo wtedy wątek Pierwotnych nie będzie rozpraszany przez tego typu miłostki (chodzi mi o Rebekah+Marcel). ;) Albo niech Marcel będzie kobieciarzem i zmienial dziewczyny jak rękawiczki, wiec byłoby bez tego typu rozstań xD

Klaudienne

Licze na to ze uśmiercą szybko Marcela, i wpadnie tu kilka postaci z TVD prócz braci Salvatore oczywiście :)

ocenił(a) serial na 5
kKahlan

nierozumiem co ty widzisz złego w braciach Salvatore osobiście uważam że gdyby Eleny przy nich niebyło (jestem żeby Elena umarła w TVD albo żeby coś jej się stało )byliby całkiem ok

Spowiedniczka111

Jeszcze kilka postaci z TVD do TO? To w takim razie po co nam The Originals, skoro chcecie drugie TVD? :P No chyba, ze chodzi o Esther, Kola czy Finna, czyli pozostałych Pierwotnych. :P

ocenił(a) serial na 5
Klaudienne

nie mówię że chcę drugie TVD bo wolę TO ale to są dobrzy aktorzy z których można coś więcej wyciągnąć niż to mdławe coś co z nich zrobiła Elena i ten serial mówie tylko że jakby dodać im troche pazura byłoby spoko

Spowiedniczka111

strasznie irytuje mnie Damone gra strasznego dupka , a Stefan to jeszcze może być

ocenił(a) serial na 5
kKahlan

no bo Deamon jest dupkiem i diabolicznym bratem i tak ma być!!!!!!!!!!!!!!! i koniec.

ocenił(a) serial na 5
ma5ti5

zły jest Niklaus i tyle wystarczy :)

ocenił(a) serial na 8
yolo17

W sumie to dobry pomysł, byłaby ciekawa para.. ;)
ale też nie mogli by tego tak monotonnie ciągnąć tak jak Stelena czy Delena bo to już absurdy...

yolo17

Nie, za bardzo polubiłam Reb, żebym chciała ją z Marcelem. Prędzej pasuje do niego ta cała Sophie. Bardziej czekam na parę Haylijah :)

ocenił(a) serial na 8
mammoth03

I ostatnie zdanie przez ciebie napisane najbardziej odzwierciedla moje oczekiwania co do miłości i jako takiego stałego zparowania w tym serialu. mam nadzieję, że nie będzie tu za dużo romansidła Klaus, cami, Reb, Marcel i jeszcze Sophnie to będą jak już zapychacze, intrygi itp., które nam się w końcu obrzydzą jak w TVD, a związek Elijah i heley to chyba jedyna szansa na zbudowanie czegoś fajnego i stałego w tym serialu i liczę na to z utęsknieniem:-)

grampiana

No dokładnie. U reszty wszystko byłoby oparte o seks, bo jakoś nie czuję tych pozostałych par. A Elijah i Hayley są stworzeni dla siebie.

ocenił(a) serial na 8
mammoth03

A mi się w ogóle w głowie nie mieści para Elijah&Hayley, przecież oni w ogóle do siebie nie pasuję. On jest dla niej za stary, niee no w ogóle ja mam nadzieję, ze nic z nich nie będzie,