The Office PL (2021)
The Office PL: Sezon 4 The Office PL sezon 4, odcinek 9
odcinek The Office PL (2021)

The Office PL | Open Mic

26m
8,0 250  ocen
8,0 10 1 250
The Office PL
powrót do forum s4e9

Ten wątek miłosny między Asią i Adamem jest taki słaby w polskim biurze. Między aktorami nie ma żadnej chemii, wszystko wydaje się takie wymuszone przez scenariusz. Tak samo było z poprzednikiem Adama.
W amerykańskiej wersji między Pam i Jimem wrzało, w polskiej są lody Grenlandii.

piotr_lisowski

True. Trochę człowiek na to przymyka oko i skupia się na innych postaciach.

piotr_lisowski

Tak to jest jak się zmienia potencjalnego amanta po pierwszym sezonie. Teraz to już człowiek nie wie czy ten cały Adam to towar zastępczy a może Asia po prostu leci na marketingowców :) Ale patrząc na wersję US to może i lepiej bo tam po ślubie zaczął się zjazd poziomu serialu.

ocenił(a) serial na 7
basket123_filmaniak

W wersji brytyjskiej też ten wątek działał wspaniale, bo Martin Freeman to dobry aktor.

piotr_lisowski

Nie zawsze wątek miłosny musi być poprowadzony w konwencjonalny sposób. Asia jest przedstawiona jako osoba skryta, poświęcająca się nadmiernie innym, więc taki sposób rozwoju wątku miłosnego klei się z resztą.

ocenił(a) serial na 7
piotr_lisowski

Zgadza się, jest żałosny. Aktorzy tez bardzo słabi grają, zwłaszcza ta lasia.

ocenił(a) serial na 8
piotr_lisowski

A mi się ten wątek podoba. Lubię postać Asi, która jest skryta i boi się zmian oraz Adama, który widać, że jest od dłuższego czasu w niej zakochany i zdecydowanie bardziej pasuje mi do roli takiego "Jima" niż wcześniej Franek (nawet wydawało mi się, że odwzorowywał w kilku scenach zachowania "Jima" jak np. "przygnębione spojrzenie"). Wg mnie aktorzy robią dobrą robotę, zobaczymy jak ich poprowadzą w przyszłym sezonie.

ocenił(a) serial na 10
HesusHernandezMartinez

Wątek Adama i Asi według mnie bardzo fajny. Mam nadzieję, że w 5 sezonie zobaczymy już "pełnoprawny" związek

ocenił(a) serial na 8
HesusHernandezMartinez

O boszzzz, Franek był czopem. Aktor, który go grał nie bardzo wyszedł z roli w "Ostatnim Komersie" (kto widział ten widział). Jak pojawił się Adam, to od razu wiedziałem, że polubię gościa