Serial ,,The Invaders" był emitowany w Studio 2 pt.: ,,Najeźdźcy z kosmosu" z tego co pamiętam pomiędzy ,,Kosmosem 1999" a ,,Planetą małp" czyli w latach 1979-1980.
Studio 2 było tylko raz na miesiąc w wolną sobotę, więc pokazano prawdopodobnie niewiele odcinków.
Tutaj można zobaczyć jego fragment:
http://www.youtube.com/watch?v=uOLGrXOtuwQ&feature=&p=948296DEBB6D9809&index=0&p laynext
Nie chodziło o amerykanizowanie, tylko o McCartyzm. Wytwarzanie wszechobecnej podejrzliwości, bo każdy może być agentem obcych, którzy chcą teraz zająć naszą planetę. Podstawcie sobie za obcych komunistów a za ich planetę kraje bloku wschodniego. Ciekawie się ogląda wtedy.
Rząd USA był oskarżany, że celowo zamawia takie produkcje w Hollywood.
Witam.
Mam pytanie czy to nie tu w jednym z odcinków ludzi atakowała ręka, taka jak z Rodziny Adamsów?
Pamiętam z filmu tylko tą rękę, byłem wtedy dzieckiem , leciał w TV na przełomie lat 70/80, wydawało mi się że to najeźdźcy z kosmosu lub zabójcy z kosmosu.
Pozdrawiam.
był to niezwykle tajemniczy serial ale z niewiadomych przyczyn została przerwana emisja... nie poszła nawet cała pierwsza seria a facet walczył sam i wszędzie pod postaciami ludzi czaili się obcy
Serial ten był też emitowany na RTL7 coś około 1998-1999r w wakacje.
Pamiętam że główny bohater sam walczył z "obcymi" bo nikt mu nie chciał uwierzyć w to co mówi ,a poznać ich szło po uszach bodajże .
Czy ktoś wie gdzie można to obejrzeć ?
Czy udalo Ci sie obejrzec ten serial The Invader . Szukalem po necie bez efektu. Daj znac czy cos znalazles pzdrawiam
Czy udalo Ci sie obejrzec ten serial The Invader . Szukalem po necie bez efektu. Daj znac czy cos znalazles pzdrawiam
Witam. Nie udało się, nic nie znalazłem w tamtym czasie czyli około 2 lata temu, ale doczytałem wtedy na necie że gdzieś był tylko pierwszy odcinek z napisami pl.
Dajcie znać jak byście coś znaleźli.