Duchy i reinkarnacja oraz zjawiska paranormalne są faktem. Ach no pewnie, że żaden dar boski, przypadkowa dynamika pustej przestrzeni dała to i tamto. Pięknie i bajkowo. A jak jest naprawdę chcesz wiedzieć. Tak, to dar Boski.
Nie. Po 5 latach od napisania komentarza, zdążyłem się uspokoić, dziękuję za odświeżenie mi pamięci z 2018 roku. Wszystkiego dobrego ziomeczku.
Aż kipi od lewackiej propagandy i polit poprawności. Równouprawnienia, antyrasizmu i tego typu bzdet.
Oryginał koreański zdecydowanie lepszy, gdzie autystyk wpada ciągle w kłopoty i pomimo swojej genialności jest utrapieniem dla reszty personelu.
Tyle że główny bohater neźle gra.
Ja tak samo, jestem właśnie po pierwszym odcinku i już od pierwszej sceny pokochałam, a w trakcie łzy leciały. Taki powinien być dobry serial :)
Nie daje mi spokoju jedna rzecz. Producentem serialu jest Sony. Pojawił się product placement w trzecim odcinku. Sąsiadka puka do Shauna mówiąc , że grała w Uncharted i padł jej pad, i że potrzebuje baterii. Uncharted to exclusive na PS, a z tego co wiem pady do PS3 i PS4 mają wbudowane akumulatory (znaczy, nigdy się nie spotkałam z innym rozwiązaniem w tej konsoli). Strasznie mnie to dręczy , a ogółem serial super. Do House'a mu daleko, ale fajny
Oprócz oryginalnych padów sony udziela także licencji dla różnych firm zewnętrznych na produkcje padów. Prawdopodobnie taki właśnie licencjonowany pad miała sąsiadka Shauna.
wszystko ok ale w tym odcinku gdzie wiertarką wierci w czaszce i na lewych obrotach i bez wkręcania włosów to polecieli
poza tym ok
Naprawdę lubię grać, ponieważ jest to prawdziwa okazja do zarabiania pieniędzy i dobrej zabawy online https://zaklady-bukmacherskie.online/zaklady-dota2/ . Często gram w CS Ta platforma wydaje mi się najbardziej niezawodną z wielu różnych witryn kasyn. Nie było trudno znaleźć, ponieważ jest bardzo popularny.
Po Bates Hotel amuszę stwierdzić, że on nie potrafi grać lecz ma manierę aktorską.
Genialna gra ? Chyba żartujesz ? koleś przekonująco co najwyżej gra dupka a nie osobą z autyzmem. Jest denerwującym gnojkiem i złym człowiekiem. Granie osoby z autyzmem mu kompletnie nie wychodzi. Każdy kto poznał kiedyś taką osobę pewnie się zgodzi. Swoją grą obraża osoby z autyzmem.