PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=666613}

The Fosters

2013 - 2018
7,7 4,8 tys. ocen
7,7 10 1 4803
The Fosters
powrót do forum serialu The Fosters

Czy macie nadzieję, że będą parą.

matiwww2

Na to się zanosi, przynajmniej tak to wyglądało w ostatnim odcinku.

ocenił(a) serial na 9
matiwww2

Mam taką nadzieję, choć są jeszcze młodzi, ale to byłoby fajne.

Gonaa

13 lat , to nie tacy młodzi, wydaje się tak, bo to homoseksualna para, a taka para w filmach czy serialach jest pokazywana jak mają, skończone 18 lat, heteroseksualne pary są pokazywane już w przedszkolu.

matiwww2

Myślę, że wydaje się tak, dlatego że odtwórca Jude'a jest w podobnym wieku do postaci przez niego granej, podczas gdy cała reszta aktorów jest o dobre kilka lat starsza niż ich postaci. Przez to Jude wydaje się takim małym dzieciaczkiem i ludzie nie zwracają uwagi na to, że on nie ma 10 lat tylko 13.

ocenił(a) serial na 8
Dzivek

Ja sama szczerze mówiąc myślałam, że jest młodszy. 13 lat to wcale nie taki młody wiek na pierwszego chłopaka/dziewczynę, więc fajnie by było ;)

ocenił(a) serial na 10
Gonaa

Myślę dokładnie tak samo ;D

matiwww2

Właśnie się zaczęłam nad tym zastanawiać, ale moim zdaniem nie powinni wprowadzać takiego wątku do serialu. Wątpię, żeby dzieci w tym wieku już były w stanie określić swoją orientację. Ale ciekawe co to się podzieje w następnym sezonie ;) Juz nie mogę się doczekać <3

Dzulka98

Gdyby był hetero, to mógłby być pewien swojej orientacji , twoim zdaniem.

matiwww2

Chyba źle się zrozumieliśmy. Napisałam "Wątpię, żeby dzieci w tym wieku już były w stanie określić swoją orientację." Akurat w tym zdaniu chodziło mi o orientację homoseksualną, bo o tym mowa, ale poza tym wątkiem moje zdanie odnosi się do KAŻDEJ orientacji... nieważne czy jest taka czy inna. Nie rozumiem o co ten bulwers ;D

ocenił(a) serial na 8
Dzulka98

O to, że pewnie jakby chodziło o heteroseksualny związek takich trzynastolatków to byś tego pewnie nie napisała.

Dzulka98

Dlaczego nie powinni? A czy Jude musi zaraz się określać, czy jest hetero czy homo, a może nawet bi? Przecież jest w wieku dorastania, czyli zmienia się, targają nim silne emocje, szaleją hormony.. dziś mógłby podobać mu się Connor a za miesiąc jakaś dziewczyna - to by mnie nie zdziwiło.

tequila_s

Nie do końca o to mi chodziło, ale masz rację, zwracam honor ;)

Dzulka98

Nie ma sprawy :)

ocenił(a) serial na 8
Dzulka98

Dzieci są to już w stanie określić w przedszkolu czy na początku podstawówki, gdy tylko zaczynają się kontakty społeczne z szerszym gronem. 13 lat to wcale nie tak mało, to normalne, że w tym wieku wszyscy zaczynają się interesować związkami. Racja, gdyby Conor miał mieć dziewczynę, to nikt by się nie zastanawiał czy to za wcześnie. Jesus i Mariana są tylko 2/3 lata starsi od Conora i czy ktoś się zastanawia, czy Jesus powinien uprawiać seks czy wiązać się z kimś? Wątpię. Ale pewnie, gdyby poznał chłopaka, to padałoby pytanie czy to nie za wcześnie, bo w końcu ma tylko 15 lat.

matiwww2

Naprawdę mam nadzieję, że scenarzyści potraktują ten wątek poważnie. Osobiście uważam, że coś jest na rzeczy między nimi.
A z tym wiekiem to niektórzy przesadzają, Mariana ma 15 lat, a raczej nie ma jakiegoś większego problemu z ukazywaniem jej bliższych relacji z innymi. Plus, Jude będzie miał niedługo 14 lat.. Wiec nie wiem czemu wszyscy widzą go jako takie dziecko, on sam w sumie wydaje się dosyć poukładany jak na swój wiek.

Noodlevfh

Też mam taką nadzieję, że scenarzyści w dobrym kierunku rozwiną ten wątek i go poprowadzą w przemyślany sposób.

ocenił(a) serial na 8
Noodlevfh

Bo wygląda na młodszego, to według mnie jedyny powód ;) Ja sama muszę sobie przypominać, że on nie jest już jednak takim małym dzieckiem ;p

ocenił(a) serial na 8
matiwww2

hmm... byłoby ciekawie, zobaczymy jak się to wszystko rozwinie. W sumie wszystko na to wskazuje, że być może będą parą ;)