Smoczy Książę
powrót do forum 6 sezonu

Zapraszam do komentowania i oceniania tego sezonu. Jak wyszło tym razem?

ocenił(a) serial na 9
telcontar_2929

Szału nie ma dupy nie urywa ale tragedii też nie ma dobrze się ogląda ale nie ma takiego WoW

Alltair

zgadzam się

telcontar_2929

Szczerze to najbardziej ciekawi mnie wątek Aaravosa oraz to jak potoczą się losy Calluma. Zaskoczył mnie ten niespodziewany wątek córki... chociaż to jest naprawdę mocno przesadzone... ok, rozumiem, jest prawo, są zasady, ale serio? skazanie na śmierć małej dziewczynki? no i czy ta dziewczynka może narodzić się na nowo skoro te elfy są takie niezwykłe? teoretycznie zabili tylko jej ciało, ale może coś pominęłam... no i ten zwrot akcji ze smokiem! uhuhu. tego się nie spodziewałam. chociaż że matka Zyma (zapomniałam imienia) jest wyeliminowana nie dziwi mnie - nie mieli na nią pomysłu to wyłączyli ją z zabawy, pewnie jak będzie trzeba nagle wyzdrowieje. Soren jest bardzo fajną i dobrze napisaną postacią. No i wątek Virena, to dopiero postać miotana między dobrem a złem.

ocenił(a) serial na 9
szepcik

Z tego co zrozumiałem, to było definitywne uśmiercenie. Nie było to na zasadzie zabicia samej cielesnej powłoki, ale również samego ducha. Więc Leola prawdopodobnie już nie wróci. Ale nie dziwię się że Aaravosa tak pokręciło. Poświęcił córkę, ona sama rozbiła się o Xadię i stworzyła krater, on przez stuletni płacz stworzył Morze Wyrzutków, a potem tam umieścili jego więzienie. Nie wiem czy można kogoś bardziej upokorzyć. Chociaż coś czuję, że Aaravos nie powiedział całej prawdy, a tylko tą część, która pomogła mu przekonać Klaudię do rzucenia zaklęcia z miłości.

telcontar_2929

A tak mi się właśnie wydawało, ale nie byłam pewna. Co za wspaniała, współmierna do przewinienia kara. No cóż, zobaczymy co tam przyniosą kolejne sezony.

ocenił(a) serial na 9
telcontar_2929

Ej wiecie kiedy 7 sezon
Albo znacie podobne seriale filmy

ocenił(a) serial na 9
venom_26

Znając tendencję, to druga połowa 2025 roku, albo początek 2026 roku, ale to tylko gdybanie. Na poczekanie polecam "Avatara: Legendę Aanga" i "Legendę Korry".

ocenił(a) serial na 9
telcontar_2929

Oglądałem
dzięki za odpowiedź pozdro

ocenił(a) serial na 9
venom_26

Polecam łowcy trolli: opowieści z arkadii. 

ocenił(a) serial na 9
Tasiak125

dzięki ale to najlepsze tytuły przeglądałem przed chwilą obejrzałem
Cyberpunk: Edgerunners polecam chociaż jak ktoś krwi, wulgaryzmów, idt i się boi to lepiej nie

ocenił(a) serial na 9
venom_26

łowcy trolli , sowi dom , legenda anga , smoczy książę , legenda kory , ktoś ma coś jeszcze z tych lepszych

ocenił(a) serial na 7
venom_26

She-Ra i księżniczki mocy, Xiaolin - pojedynek mistrzów