PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=526548}
7,5 752  oceny
7,5 10 1 752
Terriers
powrót do forum serialu Terriers

Rewelacyjny serial.

ocenił(a) serial na 9

Ostatni 12 epizod wymiata. Świetny serial, inteligentne dialogi, świetnie dobrani bohaterowie. Mocno niedoceniany ale wart obejrzenia.

ocenił(a) serial na 9
baek

ano odcinek znakomity. Rasowy kryminał się zrobił. Szkoda, że prawdopodobnie zostanie skasowany , oglądalność tragiczna ...

ocenił(a) serial na 8
MoRRs_Z_LaSu

Oglądalność nie taka zła w dodatku to kablówka więc jest nadzieja na kolejny sezon.

ocenił(a) serial na 9
baek

Bardzo fajny serial, spoko się go ogląda.

ocenił(a) serial na 9
Swirus_2

12 odcinek jest rewelacyjny! 3ma w napięciu niczym Dexter w najlepszych momentach !

ocenił(a) serial na 10
Denis

To dobra wiadomość, ja zatrzymałem się po 5 świetnym odcinku no, bo kurcze jak skończy się Dexter i Boardwalk Empire to nie będę miał co oglądać.Ale jak napisaliście, że 12 wymiata to chyba nie wytrzymam, żeby jeden tygodniowo oglądać :(

ocenił(a) serial na 8
baek

Dołączam się do pochwał na temat tego serialu i oczywiście wyrażam głęboką wiarę, że go po tym sezonie nie zetną. Powiem szczerze, że oglądam "Dextera" - trzyma poziom nadal, "Boardwalk Empire", "Walking Dead", ale tak naprawdę z niecierpliwością czekam (w sumie czekałem, niestety) na każdy, kolejny odcinek "Terriers". I jeśli o mnie chodzi jest to tegoroczna perełka. W tym miejscu muszę pochwalić jeszcze początek drugiego sezonu "Human target" - miło mnie zaskoczył, typowy odmóżdżacz, ale mocno odprężający i zarazem ciekawy, bez zbędnych ceregieli.

Czołówka "Terriers-ów": http://www.youtube.com/watch?v=BVHOn-S82ms - działa jak dobra wódka z sokiem porzeczkowym, zawsze poprawia humor. Oby i w przyszłym roku Nam towarzyszyła :)

ocenił(a) serial na 8
mrx_1921

No niestety podobno stacja Fx po cichu anulowała serial. Domniemanym powodem miała być słaba, spadająca oglądalność (nawet jak na kablówkę). Bardzo szkoda bo serial był dobry.

ocenił(a) serial na 7
baek

zakonczenie niczym 25 godzina, jednak film na mnie zrobił średnie wrażenie. Ok, wszystko pięknie ładnie ale bez szału. Finał raczej spokojny podobnie jak przebieg sezonu. 7-8 to max co można mu dać

ocenił(a) serial na 8
jason_bourne

strasznie mnie ciekawi którą stronę wybrał Britt, szkoda że go anulowali :(

ocenił(a) serial na 10
Pauleta

szkoda. do końca żyłam nadzieją, że skoro SouthLAnd się udało to i Terriers też odratują ;_;

gdzieś kiedyś czytałam skrót wywiadu z twórcami serialu. mówiono o tym, co miało dziać się w sezonie drugim, gdyby ten został nakręcony.
zapamiętałam z niego dwie rzeczy:
- Britt daje się zamknąć i odsiaduje swój wyrok (nie wiem, czy w całości)
- w więzieniu dowiaduje się, że jest ojcem dziecka
trzeba by się rozejrzeć na YT i innych stronkach, może znajdzie się więcej informacji/spojlerów.

ocenił(a) serial na 8
baek

zgadzam się, serial naprawdę świetny ;)