Ostatni 12 epizod wymiata. Świetny serial, inteligentne dialogi, świetnie dobrani bohaterowie. Mocno niedoceniany ale wart obejrzenia.
ano odcinek znakomity. Rasowy kryminał się zrobił. Szkoda, że prawdopodobnie zostanie skasowany , oglądalność tragiczna ...
Oglądalność nie taka zła w dodatku to kablówka więc jest nadzieja na kolejny sezon.
12 odcinek jest rewelacyjny! 3ma w napięciu niczym Dexter w najlepszych momentach !
To dobra wiadomość, ja zatrzymałem się po 5 świetnym odcinku no, bo kurcze jak skończy się Dexter i Boardwalk Empire to nie będę miał co oglądać.Ale jak napisaliście, że 12 wymiata to chyba nie wytrzymam, żeby jeden tygodniowo oglądać :(
Dołączam się do pochwał na temat tego serialu i oczywiście wyrażam głęboką wiarę, że go po tym sezonie nie zetną. Powiem szczerze, że oglądam "Dextera" - trzyma poziom nadal, "Boardwalk Empire", "Walking Dead", ale tak naprawdę z niecierpliwością czekam (w sumie czekałem, niestety) na każdy, kolejny odcinek "Terriers". I jeśli o mnie chodzi jest to tegoroczna perełka. W tym miejscu muszę pochwalić jeszcze początek drugiego sezonu "Human target" - miło mnie zaskoczył, typowy odmóżdżacz, ale mocno odprężający i zarazem ciekawy, bez zbędnych ceregieli.
Czołówka "Terriers-ów": http://www.youtube.com/watch?v=BVHOn-S82ms - działa jak dobra wódka z sokiem porzeczkowym, zawsze poprawia humor. Oby i w przyszłym roku Nam towarzyszyła :)
No niestety podobno stacja Fx po cichu anulowała serial. Domniemanym powodem miała być słaba, spadająca oglądalność (nawet jak na kablówkę). Bardzo szkoda bo serial był dobry.
zakonczenie niczym 25 godzina, jednak film na mnie zrobił średnie wrażenie. Ok, wszystko pięknie ładnie ale bez szału. Finał raczej spokojny podobnie jak przebieg sezonu. 7-8 to max co można mu dać
szkoda. do końca żyłam nadzieją, że skoro SouthLAnd się udało to i Terriers też odratują ;_;
gdzieś kiedyś czytałam skrót wywiadu z twórcami serialu. mówiono o tym, co miało dziać się w sezonie drugim, gdyby ten został nakręcony.
zapamiętałam z niego dwie rzeczy:
- Britt daje się zamknąć i odsiaduje swój wyrok (nie wiem, czy w całości)
- w więzieniu dowiaduje się, że jest ojcem dziecka
trzeba by się rozejrzeć na YT i innych stronkach, może znajdzie się więcej informacji/spojlerów.