PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=570521}
6,7 18 tys. ocen
6,7 10 1 18333
5,4 5 krytyków
Terra Nova
powrót do forum serialu Terra Nova

Sezon 2

ocenił(a) serial na 7

jak myślicie kiedy będzie ?

ocenił(a) serial na 1
nowystylnowydill

No mam nadzieje, że nigdy

ocenił(a) serial na 10
Zazal

czemu

ocenił(a) serial na 1
Kacper5

Rozumiem, że zamierzałeś zadać pytanie, tak? Zatem - dlatego, że po pierwszym sezonie, a nawet po pierwszym odcinku wiem, że to gniot. Na dodatek nawet nie zwróciły się poniesione na niego nakłady. Nikt przy zdrowych zmysłach nie da na niego złamanego grosza, czy raczej centa.
Obejrzałem trzy odcinki bo chciałem dać mu szansę, ale był to całkowicie zmarnowany czas.

ocenił(a) serial na 10
Zazal

bo jesteś zjeb*n y i tyle nic dodać nic ująć

ocenił(a) serial na 1
Kacper5

Nie ma to jak konstruktywna krytyka chłopcze. Gratuluję wypowiedzi. Po ich poziomie wnoszę, że nie opuściłeś jeszcze szkoły podstawowej dlatego pozwalam sobie nie używać w stosunku do ciebie formy grzecznościowej.
Tyle wstępu. Co do serialu, jeśli uważasz, że się mylę to powinieneś przedstawić jakieś argumenty, które obronią twoją ocenę. Wówczas można byłoby dyskutować. Jednak ty sprowadziłeś dyskusję do poziomu gówniarza.

ocenił(a) serial na 10
Zazal

jestem w gimnazjum dla twojej wiadomości.wpisał bym ripostę ale zapomniałem i nie chcę cię narazić żebyś zniszczył swojego kompa z windowsem 96 na którym nawed saper się tnie. Ale co do serialu czytałem opis fabuły 2 sezonu zapowiadał się fajnie. Film zdobył 5 nominacji i 1 wygraną nagrodę ale ty tylko patrzysz na koszty.Pozatym spilberg zrobił jedne z lepszych filmów.A i muwisz że wyje*ali nato chajsu zadużo i koszty się nei zwróciły to podaj mi ile oni zarobili co ? Bo ten film zrobioty był za 3,9 miliona dolców to prawdo podobnie koszty się zwróciły jeśli niewieżysz to znajdź mi ile ten serial zarobił.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 1
Kacper5

Nie zamierzam z tobą dziecko polemizować, nie jestem twoim kolegą z piaskownicy. Zwrócę tylko uwagę Administratorowi forum na jakość i poziom twoich wypowiedzi. Pomijając sposób w jaki krzywdzićsz polszczyznę nie pozwalam na obrażanie mnie.

ocenił(a) serial na 10
Kacper5

żalmi cie jeśli chodzi ci o tą polszczyznę pewnie sam nie lepiej mówisz.

ocenił(a) serial na 4
Zazal

Czujesz że coraz więcej w internecie robi się dzieciaków jego pokroju, ciekawe jak taki człowiek egzystuje w normalnym życiu...

Zazal

Nie zgadzam się z twoją opinią, ja osobiście bardzo lubię ten serial i czekam na drugi sezon. Ale masz rację, wiele jest tam niedociągnięć i mam wrażenie naciąganych scen.

ocenił(a) serial na 4
Zazal

Dokładnie. Pomysł to 9 ale wykonanie i scenariusz to żenada. Scenariusz jest tak płytki jak w produkcjach z najniższej półki, nie mogę znieść tył trywialnych i infantylnych historii. Scenariusz jest tak głupi że można wszystko przewidzieć, przykład tego Jima Shannon, wiadome było że Taylor weźmie go na "żołnierza", te historie są tak głupio napisane że nawet scenarzysta nie próbuje ukryć wydarzeń, no jawnie da się wszystko przewidzieć.
Pomysł 9, Scenariusz 3, Efekty 3, Obsada 5. Całokształt niech będzie 5 ale do Parku Jurajskiego się nie umywa. Po 5 odcinku mam ochotę dać 4.

Zazal

Ten serial mnie zaciekawił. Moim zdaniem znacznie ciekawszy niż parrk jurajski.

nowystylnowydill

W mojej ocenie nie będzie drugiego sezonu. Serial był najdroższym w historii, pierwszy sezon kosztował ok. 60 mln dolarów czyli ok 180 milionów złotych i okazał się kompletną klapą. Zewsząd płynęła ostra krytyka (zresztą uzasadniona), która zabiła jakąkolwiek kontynuację tego serialu. FOX 6 marca 2012 roku zadecydowało ostatecznie, że nie zamówi kolejnej serii tego serialu. Ten serial już jest martwy.

"Fox announced the cancellation of Terra Nova on March 6, 2012. The show's studio 20th Century Fox Television stated that it would try to sell the show to other networks. Netflix was considering picking up the series but decided to pass on purchasing the show."

ocenił(a) serial na 7
Starchris

Aha spoko dzięki a mi ten serial po 3 odcinku się spodobał

ocenił(a) serial na 8
nowystylnowydill

Mi również- coś innego ;)

ocenił(a) serial na 10
nowystylnowydill

mi po pierwszym

ocenił(a) serial na 8
Starchris

Szkoda, że nie będzie drugiego sezonu, bo sam pomysł był bardzo ciekawy. Po kilku odcinkach nawet się przekonałam.
Gorzej z wykonaniem, ale nie było aż tak tragicznie...

ocenił(a) serial na 9
nowystylnowydill

serial był za drogi w produkcji i przyniósł za mało zysków.
Szkoda, wielka szkoda

ocenił(a) serial na 8
nillvo

ja tez mam wielka nadzieje ze serial wroci z 2 sezonem :)) !!!!!!!!

ocenił(a) serial na 8
Adasko94

Nie łudź się. Drugiego sezonu nigdy nie będzie.

ocenił(a) serial na 8
Diretto

a niby czemu nie nigdy nie wiadomo:)

ocenił(a) serial na 8
Adasko94

Nie bądź naiwny/a. Tyle co tych seriali anulowali, żeby tak wszystkie miały powrócić... A Terra Nova była strasznie dobrą produkcją, a zysków było zdecydowanie mniej niż przypuszczano także sorry nie ma szans

ocenił(a) serial na 8
Diretto

szkoda...........

ocenił(a) serial na 9
Adasko94

a miałem nadzieję, super serial...

ocenił(a) serial na 4
nowystylnowydill

Serio ? Dziwi Cię że nie ma drugiego sezonu ? Pomysł to 9 ale wykonanie i scenariusz to żenada. Scenariusz jest tak płytki jak w produkcjach z najniższej półki, nie mogę znieść tył trywialnych i infantylnych historii. Scenariusz jest tak głupi że można wszystko przewidzieć, przykład tego Jima Shannon, wiadome było że Taylor weźmie go na "żołnierza", te historie są tak głupio napisane że nawet scenarzysta nie próbuje ukryć wydarzeń, no jawnie da się wszystko przewidzieć.
Pomysł 9, Scenariusz 3, Efekty 3, Obsada 5. Całokształt niech będzie 5 ale do Parku Jurajskiego się nie umywa. Po 5 odcinku mam ochotę dać 4.

nowystylnowydill

Mam nadzieję że bedzie poniewasz to jest najlepszy serial odkąd pamiętam, uwielbiam ogladac wszystko i to przebija wszystkie seriale i filmy, kocham!!