PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=402989}

Teoria wielkiego podrywu

The Big Bang Theory
2007 - 2019
8,0 171 tys. ocen
8,0 10 1 171378
6,5 19 krytyków
Teoria wielkiego podrywu
powrót do forum serialu Teoria wielkiego podrywu

Unaired pilot

ocenił(a) serial na 10

Witam, oglądał ktoś z was pierwszą wersję pilota TBBT? Ja oglądałem i jestem ciekaw waszych
opinii na jego temat. Moim zdaniem gdyby trzymali się pierwszej koncepcji serial padłby po
pierwszym sezonie. Nie ma Howarda i Raja, jest tylko jakaś kujonica której imienia nie
zapamiętałem, no i nie ma nowej sexy sąsiadki Penny tylko jest nowa współlokatorka Kitty. Z
obsady finalnej wersji są tylko Parsons i Galecki, reszta aktorów zupełnie inna.

ocenił(a) serial na 7
macmaster

a gdzie mozna to obejrzec? zaciekawiles mnie teraz :)

ocenił(a) serial na 10
rachel20

Trzeba poszukać w źródłach o których nie wiem czy tu można pisać :) Nawet napisy po polsku do tego są.

A sam pilot bardzo słaby w porównaniu do tego co wyszło, ta nerdka bardzo słaba, dziewczyna którą zastapiła Penny bardzo niesympatyczna. Raczej bym nie oglądał, gdyby tak to miało wyglądać.

ocenił(a) serial na 7
paqol

chcialem wlasnie kiedys ogladnac ten odcinek, ale nie moglem znalesc, jak nie chcesz tutaj pisac, to moze wyslal bys link na pw?

ocenił(a) serial na 7
paqol

sory za double post, ale juz znalazlem ten odcinek, jakby ktos szukal to link znajdowal sie na filmweb [url]http://www.filmweb.pl/serial/Teoria+wielkiego+podrywu-2007-402989/discussio n/Unaired+Pilot!!!,1400414[/url]

macmaster

Słyszałam o tym pilocie. Ale tam Sheldon był kreowany na degenerata więc raczej by nie dotrwali do polowy sezonu.

ocenił(a) serial na 10
macmaster

Szczerze mówiąc słabe to było, wygląda jakby mieli mniejszy budżet. Dobrze, że zmienili koncepcje. I jeżeli ktoś ma wątpliwości co do postaci Penny, koniecznie powinien zobaczyć wersje bez niej. Penny polubiłem od pierwszego odcinka, a ta blondi z pierwszej wersji jest całkowicie nijaka.

ocenił(a) serial na 9
michael_g

można to obejrzeć na stronie Tubeplus.me http://www.tubeplus.me/player/526318/The_Big_Bang_Theory/
ten pilot był słaby, Sheldon był tam beznadziejny i podzielam zdanie innych że gdyby tak miała wyglądać cała historia to serial nie dotrwałby do końca pierwszego sezonu. wersja którą emitują teraz jest bardziej dynamiczna, a postacie bardziej wyraziste