Jestem zdania, że powinno się zakaż emisji "Teletubów". Robią wodę z mózgu dzieciakom. Samo zło.
Oczywiście. Później dzieciaki chodzą, chcą się przytulać, robią pa-pa i mówią "baaaaam". Zgroza. Że niby świat jest taki beztroski - kwiatuszki i króliczki. Nikt nie strzela, nie morduje i nie krzyczy - jak to tubisiowe pokolenie będzie przygotowane do życia. Zakazać. Zniszczyć płyty. Wykasować z Internetu. Niech małe gnoje oglądają "Słowo na Niedzielę" i "Warto rozmawiać". A... I broń Boże nie pozwólmy decydować rodzicom - bo jeszcze źle wybiorą. Zakazać po trzykroć.
straszne gówno oczywiście nie muszą oglądać warto rozmawiać ale teletubisie to nędzna chała dla noworodków
Dzieci uwielbiają tą bajkę, dzięki niej poznają świat, uczą się nowych słów. Nikt tu nikogo nie morduje, nie bije i nie krzyczy.
niech na razie ciesza sie z byle czego.kiedys dowiedza sie,ze na swiecie sa wojny,bronie.na razie niech mysla pozytywnie.uwazaja,ze swiat jest piekny.bo jest.ale moze byc naprawde bardzo okrutny.na razie niech sie ciesza z kwiatuszkow,kroliczkow i calej reszty.
A ja nie znam obecnie dziecka poniżej 10 lat które nie wychowywało sie na teletubisiach. Bajka jest zrobiona dla dzieci do lat 5 i specjalnie rzeczy są powtarzane pare razy żeby dzieci je zrozumiały. A te filmiki w środku-niejedno dziecko sie z tych rzeczy wiele nauczyło. No i jaskrawy świat-Poprostu klasyk;]
W tym roku koncze 11 lat.Teletubisie ogladam tylko wtedy,gdy jestem chora i musze lezec w pokoju z telewizorem z mlodsza siostra lala(to nie nazwa od teletubisiow!).Moze was to zdziwi,ale do 10 lat,wiedzialam,ze istnieja teletubisie,ale nie wiedzialam o czy sa.nie wychowywalam sie na teletubisiach,wiec masz okazje takie dziecko jak pisalas,poznac.