Stiles to moja ulubiona postać jest inteligentny, fajnie się ubiera i ma świetne poczucie humoru
oraz dystans do samego siebie a i jest jeszcze oddanym przyjacielem. Więc tak się
zastanawiam z kim powinien się związać skoro Lidia jednak go nie kocha :( ?
kocha nie kocha
serce nie sługa :)
Lidia też jest mądra, tylko udaje głupią żeby nie zawstydzać swojego kapitana
jeszcze wszystko może się zdarzyć ;) przecież na meczu go dopingowała, nie jest taki całkiem bez szans ;p
Oby bo naprawdę mu się należy, wspierał ją jak wszyscy się od niej odwrócili :)
A ktoś wie, jak Stiles ma na imię? Tzn. w serialu przez chwilę było chyba widać fragment jego imienia (końcówkę?) i trener powiedział na wywiadówce do jego ojca, że nawet nie wie, jak to przeczytać. :D
Ktoś gdzieś natknął się na jego prawdziwe imię?
Słyszałam kilka wersji ale nie wiem która prawdziwa :) Tak naprawdę nigdy nie wołali go po imieniu nawet ojciec ;p
Podobno Stiles nie ma na imię "Genim". Jeff Davis w którymś ze swoich tweetów powiedział że te imię było wybierane na szybko żeby cokolwiek wpisać w akta Stilesa. Podobno w nowym sezonie mamy się w końcu dowiedzieć jak naprawdę ma na imię Stiles.
A mam taką prośbę, czy ktoś mógłby podać mi te zdjęcie gdy trener pokazuje tą kartkę Sheriff'owi na spotkaniu z rodzicami ?
Proszę:
http://images4.fanpop.com/image/answers/1770000/1770877_1311130595490.58res_473_ 300.jpg
Ja też, już sobie wyobrażam jego minę np Kiedy Scott tak do niego powie w sumie może się zemścić za scenę z miską na której było jego imię. Pokładałam się ze śmiechu w tej scenie ^^
Mają podobno niezłą historię wymyślić z tym jego imieniem, podobno nieźle nas zaskoczy jak ono będzie brzmiało.
Oby bo już naprawdę wyobrażam sobie jego minę jeszcze się okaże ,że Scott nie wiedział czy coś. Haha już się nie mogę doczekać. wakacji