PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 47 tys. ocen
7,8 10 1 47454
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Stiles Stilinski

ocenił(a) serial na 8

Stiles to moja ulubiona postać jest inteligentny, fajnie się ubiera i ma świetne poczucie humoru
oraz dystans do samego siebie a i jest jeszcze oddanym przyjacielem. Więc tak się
zastanawiam z kim powinien się związać skoro Lidia jednak go nie kocha :( ?

ocenił(a) serial na 7
TheLejdis

kocha nie kocha
serce nie sługa :)
Lidia też jest mądra, tylko udaje głupią żeby nie zawstydzać swojego kapitana

witex84

jeszcze wszystko może się zdarzyć ;) przecież na meczu go dopingowała, nie jest taki całkiem bez szans ;p

ocenił(a) serial na 8
grin_of_soul

Oby bo naprawdę mu się należy, wspierał ją jak wszyscy się od niej odwrócili :)

TheLejdis

no własnie :) z resztą Stiles jest tak zarąbisty że Lydia prędzej czy później się w nim zakocha :)

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

A ktoś wie, jak Stiles ma na imię? Tzn. w serialu przez chwilę było chyba widać fragment jego imienia (końcówkę?) i trener powiedział na wywiadówce do jego ojca, że nawet nie wie, jak to przeczytać. :D
Ktoś gdzieś natknął się na jego prawdziwe imię?

ocenił(a) serial na 8
Gercia

Słyszałam kilka wersji ale nie wiem która prawdziwa :) Tak naprawdę nigdy nie wołali go po imieniu nawet ojciec ;p

ocenił(a) serial na 5
TheLejdis

A możesz podać te wersje? :)

ocenił(a) serial na 9
Gercia

Genim Stiliński ;)

ocenił(a) serial na 9
Karo_91

Podobno Stiles nie ma na imię "Genim". Jeff Davis w którymś ze swoich tweetów powiedział że te imię było wybierane na szybko żeby cokolwiek wpisać w akta Stilesa. Podobno w nowym sezonie mamy się w końcu dowiedzieć jak naprawdę ma na imię Stiles.

ocenił(a) serial na 5
nefereti

Dzięki za informację, dziewczyny. :)

ocenił(a) serial na 10
Gercia

A mam taką prośbę, czy ktoś mógłby podać mi te zdjęcie gdy trener pokazuje tą kartkę Sheriff'owi na spotkaniu z rodzicami ?

ocenił(a) serial na 9
Wikaa_161

Proszę:
http://images4.fanpop.com/image/answers/1770000/1770877_1311130595490.58res_473_ 300.jpg

ocenił(a) serial na 10
nefereti

Dziękuję

ocenił(a) serial na 8
Wikaa_161

Chyba jednak Genim było by fajnie gdyby ktoś tak do niego powiedział ^^

ocenił(a) serial na 10
TheLejdis

Ja bym pewnie wylądowała na podłodze i śmiała się z pół godziny :DD .

ocenił(a) serial na 8
Wikaa_161

Ja też, już sobie wyobrażam jego minę np Kiedy Scott tak do niego powie w sumie może się zemścić za scenę z miską na której było jego imię. Pokładałam się ze śmiechu w tej scenie ^^

ocenił(a) serial na 9
TheLejdis

Mają podobno niezłą historię wymyślić z tym jego imieniem, podobno nieźle nas zaskoczy jak ono będzie brzmiało.

ocenił(a) serial na 8
nefereti

Oby bo już naprawdę wyobrażam sobie jego minę jeszcze się okaże ,że Scott nie wiedział czy coś. Haha już się nie mogę doczekać. wakacji

ocenił(a) serial na 9
TheLejdis

Jeszcze okaze sie ze nazywa sie Mieczyslaw czy cos.

ocenił(a) serial na 8
Usagi_V

Haha możliwe! :D Chciała bym aby Scott do niego po imieniu czasem mówił :| Bo po nazwisku to po pysku ;p