PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=558695}
7,8 47 tys. ocen
7,8 10 1 47487
9,0 2 krytyków
Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak
powrót do forum serialu Teen Wolf: Nastoletni Wilkołak

Kim jest Alfa?

ocenił(a) serial na 8

Po dzisiejszym odcinku(8) niby wszystko wskazuje na nauczyciela ,ale i tak bardziej pasuje mi weterynarz.

P.S. Juz kiedys zalozylam taki temat, bylo ok 40 wpisow,nie wiecie cos sie z nim stało? Kto moze usunąc taki temat? Nie łamał regulaminu.

ocenił(a) serial na 10
shiva89

mi się wydaje, że Alfą jest jakaś laska :P

mArT_uS_92

Ja na razie obstawiam nauczyciela. ;)

ocenił(a) serial na 6
mArT_uS_92

Alfa nie może być kobietą, bo bodajże w 7 odcinku? Pt. NIght School czy jakoś tak ta końcu odcinka z wilkołaka zamienił się w osobę i coś było za dużo mięśni jak na kobietę. Według mnie to Alfą jest weterynarz (tak zniknął, pojawił się Alfa, Alfa zniknął pokazał się weterynarz) Albo Nauczyciel, podejrzany jest, ale nie wiem czy napewno.

Madeline97

MOGE tylko napisac, ze to zaden z nich:)

użytkownik usunięty
Hermioneczka

Ja właśnie skończyłem odcinek i naprawdę jestem w szoku, że udało im się mnie zaskoczyć. Ogółem odcinek był chyba najlepszy, jakie do tej pory się ukazały, a scena w pokoju Stilesa była po prostu komiczna :D

Odcinek bardzo dobry, nie spodziewałam się ze alfa nie bedzię to ani nauczyciel ani weterynarz.. Sceny z Stailsem sa moimi ulubionymi. Ale najśmieszna według mnie scena w tym odcinku jest ta z samochodu.

shiva89

http://teenwolf.wikia.com/wiki/The_Alpha_Werewolf

Czytając informacje zawarte na tej stronie dowiemy się, że to Peter Hale, czyli wujek Dereka :) ten którego odwiedzał w szpitalu

http://teenwolf.wikia.com/wiki/Peter_Hale

Pozdrawiam fanów serialu :)

ocenił(a) serial na 5
macienty_filmweb

Tego dowiedzieliśmy się już w dziewiątym odcinku. Raczej Ameryki nie odkryłeś, sorki :)

xena_4

ja jeszcze nie oglądałem 9 bo nie mam na to czasu :) także, nie mądrkuj
a info było na stronie to odpisałem bo nikt wcześniej nie odpisał

ocenił(a) serial na 5
macienty_filmweb

Miałam prawo nie wiedzieć, czy oglądałeś, więc wyluzuj :) Niestety nie mam zdolności Profesora X...

ocenił(a) serial na 8
xena_4

SPOILER:
http://www.youtube.com/watch?v=tL8Z2bTITcs&feature=feedlik . Oj .!! Będzie się działo . ! ;)

ocenił(a) serial na 5
macienty_filmweb

Trzeba było napisać, że dajesz Spoiler, ku*wa. I teraz nie będę miała przyjemności z oglądania ; //

ocenił(a) serial na 8
Zwyczajnaa

no chyba napisałam SPOILER i to specjalnie drukowanymi literami. Jak się nieuważnie czyta to tak jest. : /

Number_Fourteen

Wydaję mi się, że pretensje do spoilera są kierowane do macienty_filmweb. ;d

ocenił(a) serial na 8
RapaNui_

Jak tak to przepraszam, że się tak uniosłam. Post "Zwyczajnaa" był po moim także, źle to zrozumiałam.

ocenił(a) serial na 5
Number_Fourteen

To nie do ciebie było w ogóle ;p Patrz na pasek! To była odpowiedź do macienty_filmweb. I wygląda na to, że to ty nieuważnie patrzysz ;D

użytkownik usunięty
Zwyczajnaa

Współczuję z tym spoilerem. Mi też zaspoilerowano kiedyś, że umrze jedna z głównych bohaterek pewnego serialu, straciłem przez to efekt szoku i było mi potem bardzo, bardzo smutno :(

ocenił(a) serial na 10

hahahahha zgadłem i wiedziałem od samego początku :) Krewny DEREKA jest ALFĄ :) Dziękuję, dobranoc. Wystarczy dokładnie oglądać i obserwować.

ocenił(a) serial na 10
ogoo

btw, jest więcej wilkołaków niż tylko Derek, Alfa i Scott. Całe stado...