PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=581312}

Taniec rządzi

Shake It Up!
2010 - 2013
5,8 5,9 tys. ocen
5,8 10 1 5940
Taniec rządzi
powrót do forum serialu Taniec rządzi

Moda rządzi !

ocenił(a) serial na 4

Uwielbiam ten serial ,a najbardziej te stroje cece & rocky .Czy wy też tak macie że jak to oglądacie to od razu chcecie iść do sklepu i kupić sobie takie same ! One mają zawsze super ciuchy niekiedy mam ochotę zedrzeć im te ciuchy i ubrać je sobie na następny dzień ; ).Rodzice ,by mi nigdy nie pozwolili chodzić w takich ciuchach ,że mam podkoszulek na ramiączkach na to krótki rozciągnięty top ,biało - czarne dżinsy rurki i takie buty botki .Narazie mam 12 lat ,a więc jeszcze nie ,ale chciałabym !!! Nawet one piżamy mają lepsze bo mają rozciągnięte topy i leginsy .Szkoda ,że w Polsce nie ma sieci ich ubrań ; (.Jeśli myślicie podobnie piszcie pod tematem.

ocenił(a) serial na 10
Julcia1259

No wiem .! Skąd one biorą te czadowe ubrania ?!?

użytkownik usunięty
Julcia1259

Czy wy naprawdę tak uważacie? Czy to co napisałyście to jest na poważnie czy to tylko sarkazm? Bo jak dla mnie to te dwie główne bohaterki są puste, głupie, samolubne, płytkie, nie potrafią tańczyć ani śpiewać, są wkurzające, bo wszyscy muszą je lubić, wszystko musi być tak jak one chcą, rozkazują osobom z ekipy w programie, zawsze chcą być na pierwszym planie, naśmiewają się z ubioru Gunthera i Tinki, którzy ubierają się 1000 razy lepiej od nich. Bo tamci przynajmniej mają swój własny styl, a one ubierają się TRAGICZNIE!!! Poza tym Gunther i Tinka są bardzo zabawni, a one są żałosne. Wkurzają mnie wszystkim, a szczególnie swoim ubiorem i tymi swoimi idiotycznymi pomysłami. One obydwie są warte same siebie - nie potrafią grać, śpiewać tańczyć, dobrze się ubierać, być śmieszne i są strasznie wkurzające!

ocenił(a) serial na 5
Julcia1259

nie ja tak nie mam...mi sie nie podobaja ciuchy no raz na 5 razy zendaya ma cos fajnego ;d