PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866829}

Tajna inwazja

Secret Invasion
2023
5,1 10 tys. ocen
5,1 10 1 10162
3,2 11 krytyków
Tajna inwazja
powrót do forum serialu Tajna inwazja

dubbing

ocenił(a) serial na 3

Polski dubbing położy każdy film fabularny

misiubu

Zaiste, jedynie nadaje się do animacji. Wykastrowane, piszcące głosiki tylko po to by zapewnić marnym aktorzynom etaty. Wiele wypowiedzianych kwestii jest niezrozumiała. Problem istnieje już jakiś czas, a oni udają, że go nie ma. Darmozjady.

dzenero

W przypadku filmów innych niż np. Shrek gdzie dubbing to było arcydzieło, nie widzę w ogóle sensu oglądania tego serialu z dubbingiem. To psuje całą przyjemność z oglądania. No, chyba, że ktoś ma 7 lat i nie nadąża za napisami.

hornet

Racja, winni wrócić lektorzy. To było piękne. <3

dzenero

Nie wiem czy to była ironią, ale wychowałem się w latach 90 więc dla mnie najgorszy lektor (no może poza tą kobitka z Netflixa, która jest beznadziejna) jest o niebo lepszy niż najlepszy dubbing. Serio, poza Shrekiem i może jeszcze królem Julianem to naprawdę dubbing filmach i serialach mógłby dla mnie nie istnieć. Oczywiście może sobie być w dobranockach i bajakach dla dzieci, no ale właśnie poza tym to się chyba już do niczego nie nadaje.

hornet

Jestem tego samego zdania.

ocenił(a) serial na 2
misiubu

z napisami też syf :<

ocenił(a) serial na 6
misiubu

A ja oglądam połowę z Dubbingiem, i połowę z napisami. Dubbing w Tym serialu jest jednym z lepszych z Marvela. Nie krzywię się, Dygant chyba najlepiej podłożyła głos pod Sonyę. Jest dobrze, jeśli chodzi o poziom Marvela. Jesteście mocno uprzedzenie do filmowych dubbingów. W sumie macie rację, bo wielokrotnie były do bani. Ale jakbyście oglądali to za dzieciaka, to byście nie kręcili nosem, bo się nato nie zwracało uwagi.