Finałowy odcinek 2 sezonu coraz bliżej. Myślicie, że Julce się uda wykaraskać czy jednak będzie sezon 3?
Na to liczę, zostało za mało odcinków, żeby rozwiązać wszystkie sprawy, zwłaszcza po ostatnim odcinku ;)
Hmmm... ciekawe jakie będzie zakończenie drugiego sezonu i czy będzie warto robić 3 sezon? Swoją drogą to jeden z lepszych seriali TVN jak dla mnie. Z niecierpliwością czekam na kolejny odcinek. Dawno tak nie miałam przy serialach.
Stawiam na to, że na pewno. Julia myśli, że w końcu uwolni się od Andrzeja, ale nie byłabym taka pewna, że to już koniec. Teraz chyba będzie finałowy odcinek - czekam niecierpliwie.
ale myślicie, że to już kolejny odcinek będzie finałowym? Jakoś nie chce mi się wierzyć. No chyba, że faktycznie zostawiają sobie taką furtkę na kolejny sezon :)
Andrzej zawsze będzie ojcem wspólnych dzieci, więc w stu procentach Julia nigdy się od niego nie uwolni. chyba że dzieci będą chciałby skreślić relację z nim.
Liczę na to. Chyba ten finałowy odcinek nie da odpowiedzi na wszystkie niewiadome. Serial w którym fajnie się dzieje, ale gra aktorska mega.
ja tam bym się z trzeciego sezonu cieszył ;) bo serial jest spoko, zobaczymy, bo za chwilę finał
Myślę, że to co się już pojawia (ósmy odcinek) mówi, że jest plan na trzeci sezon i się zarysowuje już potencjalny temat trzeciego sezonu.
Dopiero zaczynam drugi, a Wy już o trzecim? ;) Czekałam az będzie wiecej odcinku, żeby kilka na raz oglądać ;)