PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60055
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

hey ciekawi mnie wasze zdanie na temat agentki June Stahl a konkretnie jej smierci, bo chociarz uwazam ze byla zimna su..ka bez serca i zaslugiwala na taki los to jednak zrobilo mi sie jej szkoda kiedy zobaczylem scene w ktorej ginie.Scena ta byla dla mnie okrutna po pierwsze sama smierc cala seria wpakowana w glowe zza plecow(oczywiscie wiadomo dlaczego wlasnie tak) po drugie to co ja poprzedzilo czyli strach agentki jej przerazenie blaganie o litosc naprawde zrobilo mi sie jej szkoda kiedy to ogladalem wczesniej nie moglismy zobaczyc u niej takich rzeczy zawsze byla to twarda babka z jajami jak jakis robot zaprogramowana na to zeby krzywdzic innych ludzi i zrobic kariere za wszelka cene tutaj pierwszy raz pokazala takie ludzkie cechy wreszcie pekla. Ta swiadomosc ze za chwile sie zginie jest przerazajaca i nikomu tego nie zycze dobrze jest jednak nieznac dnia ani godziny Stahl przypominala mi tutaj skazanca ktorego prowadzi sie na krzeslo i ktory wie ze nie ma juz odwrotu odrazu przypomnial mi sie film Kieślowskiego " krótki film o zabijaniu" i Baka ktory wczesniej z zimna krwia zabil czlowieka a potem z przerazeniem szedl na wykonanie wyroku i te jego slowa "nie chce umierac" wtedy tez zrobilo mi sie go szkoda i wlasciwie to nie sam fakt tego ze zginą jest taki przerazajacy tylko sposob w jaki odejdą z tego swiata na przyklad w przypadku zabójstwa przez Stahl swojej partnerki nie odczuwalem czegos takiego chociarz kobieta byla nie winna to zginela szybko a na ekranie nie bylo widac jakiegos przerazenia nie bylo placzu histerii i blagania o litosc pozatym dla mnie to byla obca osoba nie moglem ja wczesniej dobrze poznac raptem kilka minut byla tylko na ekranie.W przypadku Stahl zawsze tez zastanawialem sie dlaczego ona taka jest czy cos stalo sie w jej zyciu co sprawilo ze stala sie potworem czy poprostu taka byla, zla od poczatku.Jak dla mnie byla to jedna z najciekawszych postaci w tym serialu ciekawe czy ktos ja godnie zastapi w roli czarnego charakteru.

tak poza tematem jesli znacie jakies filmy, seriale w podobnym kilmacie gangow i motocykli to wpisujcie tytuly.Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
marcin1990lubin

Należało jej się.
Używaj czasem interpunkcji, przydaje się.

ocenił(a) serial na 10
Madoq

To był celowy zabieg reżysera, bo Stahl dzięki swoim - powiedzmy "kontrowersyjnym" - cechom zaskrabiła sobie uwagę widza. Nikt się chyba nie spodziewał, że zginie, bo nadawała jeszcze większego smaku dla serialu. A sposób śmierci był jeszcze większym zaskoczeniem, co oznacza tylko, że scenarzysta odwalił świetną robotę.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
marcin1990lubin

Stahl powinien spodkać taki los już dawno temu, głowne problemy SAMCRO w każdym sezonie były konsekwencją jej poczynań. Zdecydowanie się jej należało ;) Tylko czekałem na moment aż ją w końcu skasują :D

marcin1990lubin

Dobrze że została zabita i dobrze że oprawcą był Ope przynajmniej zemścił się za żonę ja generalnie lubię zimne suki ale Stahl była totalnym przegięciem.

ocenił(a) serial na 8
IzabelaTON

mi sie osobiscie postac agentki przez wiekszosc czasu podobala , fakt byla zimna i bezwgledna ale jak sie chce łapac gangsterow to nie mozna byc taka cipka jak np Unser, jedynie co mi sie nie podobalo to fakt ze zabila swoja partnerke ( to juz bylo przegiecie ) i to jej skamlenie na koncu , myslalem ze ma wieksze "jaja"

za to inne jej dzialanie , mimo ze jak pisalem bezwgledne czasem moge zrozumiec ,sprawa z Oppem , coz chciala go zmusic do mowienia , nie przewidziala ze zabija jego zone , co najwyzej przewidywala ze moga zabic Oppa czyli gangstera wiec pewnie jej to za bardzo nie przeszkadzalo , to samo sprawa z Gemma , agentka nie wrobila niewinnej kobiety , Gemma nie szla tam na herbatke a po to aby zabic corke Zobelego wiec jak pisalem moge zrozumiec jej tok myslenia ( nie mowie ze pochwalam)

ocenił(a) serial na 8
Nazarioxx

Skamlała, bo się bała po prostu. W drugim sezonie, jak Tig powiedział Ope'owi prawdę i Ope pojechał po Stahl, też była przerażona.

marcin1990lubin

''Bóg wybacza SAMCRO NIGDY'' ;]