PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=479538}

Synowie Anarchii

Sons of Anarchy
2008 - 2014
8,1 60 tys. ocen
8,1 10 1 60050
7,7 13 krytyków
Synowie Anarchii
powrót do forum serialu Synowie Anarchii

Bo ja nie wiedzieć czemu - Juice'a. Już za sam fryz no i jego luzackie podejście. Szkoda że zrobili z niego szczura oby to nie wyszło na jaw, bo szkoda go.
Zresztą i tak go zaszantażowano.

Izabelka_filmweb

Jeczcze Bobby - jak dla mnie to on byłby dobrym następcą Claya, facet wpierw myśli potem działa, widać że w klubie to nie jest typowy koleś od rozwiązań siłowych tylko myślenia. Raz tylko dał się opanować emocjom - jak przeleciał Luann,żonę Otto no i nieźle se tym narobił smrodu.

No dobra - jeszcze Chibs. Za tą walnięta irlandzką agresywną naturę i bliznę która dodaje facetowi na pewien powalony sposób uroku zabijaki. Jax,Tig i clay są bezbarwni.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

jax,tylko mógł by lepsze laski wybierać bo matki jego dzieci są niezbyt urodziwe

Reznik

niewinna Tara byla ladna teraz niestety musze sie z toba zgodzic

ocenił(a) serial na 10
Ext_3

rzecz gustu

Izabelka_filmweb

Chibs jest Szkotem, nie Irlandczykiem.
Jak dla mnie Tig jest barwną postacią, nie wiem czemu tak uważasz :)

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

Piermont "Piney" Winston to był gość.

Izabelka_filmweb

Tig, nie wytłumaczę tego ale uwielbiam go :P Opie był fajny... Jax ( za koniec 1 odcinka 3 sezonu jak rozwala mordke tego Calaveras pod "Dad's gonna kill me" ) Chibs :) Tara w 5 sezonie jest beznadziejna :/

Izabelka_filmweb

A mnie najbardziej wku....ia Gemma od pierwszego sezonu tej baby bym się pozbył przez nią jest tyle smrodu. Jeszcze się 5 sezon nie rozkręcił porządnie a już narobiła syfu. Reszta jest ok.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Wielkie dzięki za spoiler :D Właśnie zacząłem oglądać trzeci sezon

milowan

sorry bro, więcej to się nie powtózy,nie przejmuj się, oglądaj dalej to o wiele lepsze smaczki cię czekają, wątek kapusiostwa jest akurat tutaj najmniej istotny

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

Ja ogólnie uwielbiam obsadę. Juice ujął mnie (o dziwo!) kiedy biegał po mieście w pampersie i od tego momentu bardzo go lubię!! Wątek Juice-Kapuś tak naprawdę pozwolił pokazać go w serialu. Gemma i Clay są najbarwniejsi ze wszystkich. Gemmę uwielbiam. Jax (i tu zaraz mnie zlinczują wszystkie Panie!) i ta jego Tara gdzieś mnie irytują. Ale to oczywiście kwesta gustu!!

Izabelka_filmweb

Ja też bardzo lubię Juice'a:-) nie wiem czemu, chyba za urok osobisty, fryzure (w 4 sezonie to się zmieniło niestety) i luzackie podejście do wszystkiego - poczucie humoru też ma niczego sobie, no i przystojny jest skubany:-) fajnie go gra ten aktor. Gemma jest owszem wkurzające, ale bez niej nie byłoby serialu. Tara i Jax - bardzo ckliwie, ale tylko jak są razem - osobno to inna historia. Ja bardzo też lubię byłego szefa policji Unsera - on jest świetny:-) Clay mnie drażni czasami, a Chibs i Tig to śmieszni wariaci.

magdajaros

nie chcę spoilerować ale w 4 sezonie to juice ma nadal tego swojego przyciętego w pas Irokeza, chyba chodzi ci o odcinek pierwszy 4 serii jak wracają do Charming z pierdla - przez moment w warsztacie TM pokazują go jak trochę zarósł na całej głowie ale jeszcze w tym samym odconku powraca jego dawny wygląd.

ocenił(a) serial na 8
magdajaros

Właśnie szkoda, że nie zmienił fryzurki. Ten jego irokezik strasznie nietwarzowy ;)

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Tara i jej metamorfoza była świetna, jednak w 5 sezonie chyba przesadzają z ukazaniem jej jako mega twardej babki, na siłę robienie z niej drugiej Gemmy, bardzo mnie irytuje ;/ Gemma jak Gemma zamieszania musi trochę wprowadzać ale uwielbiam ją. Claya nie lubiłam nigdy, Jax jest dosyć przewidywalny. Prospecta był świetny ale już też piach.
Obecnie najlepszy Juice, Gemma i Nero mi się podoba, chociaż w ost odcinku trochę mnie zawiódł. Ciężko określić, postaci wartych uwagi jest w tym serialu pełno! Chibs, Elvis, Wayne - bez zarzutu.

mazol

Czym Cię zawiódł Nero?:p chodzi o to że zgodził się na układ z Jaxem i olał Gemme (niby bo w promo e05 wygląda jakby zmienił zdanie :P )

LuCypher

I pytanie co na to sama Gemma?
"Żeby taki był ambaras by oboje chcieli naraz".

mazol

Proscpecta? Który?
I chyba Prospect.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Do pewnego momentu (wiadomo jakiego-nie chcę spoilować) uwielbiałam Opiego. Teraz chyba Chibsa najbardziej lubię....
Tig ma zryty beret do cna.

amaku

Możesz spoilerować,temat już został oznaczony

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Prospect - świeżak.

mazol

Słonko, wiem co to znaczy, chodziło mi o to że chyba źle odmieniłaś ten wyraz.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

zwykła literówka. ale skoro wiesz o kogo chodzi to po co się przyczepiać :) pozdrawiam

Izabelka_filmweb

Chucky, ten co ma dwa palce, ciężko go nie lubić. Reszta bandziorów do piachu jak Opie i jego ojciec alkoholik.

Dalszy plan:
Agent CIA, który wozi się Hummerem z Dannym Trejo od kartelu Galindo - chłody skur...ysyn, co się w tańcu nie pier..oli.
Szef IRA, który obił morde Jaxa i zastrzelił motocykl Chibsa.
Eks laska Opiego, za wizualne walory, wynagradzające widok babochłopa jakim jest Tara i jej wiedźmowatej teściowej.
Żyjąca córka Tiga - te perwersje to u nich rodzinne. :P

Arg

Luis jest spoko, podobnie córka Tiga ( ciacho na 100 -schrupałbym, ), Wendy także dobrze utrzymany milf - zresztą to Adrianna la Cerva z Soprano, ona umie grać pokręcone dziewczyny gangsterów;p

Arg

Gala też ok, ktoś w końcu trochę utemperował tą pyskatą buźkę Jaxa.

Izabelka_filmweb

Chibs, oczywiście za jego lojalność i gaelicki akcent;
Tig, nieźle gra wariata
Z charakterów drugoplanowych Juice ,Happy i Romeo z kartelu Galindo, agentka Stahl też była niezła póki jej nie odstrzelili
Najbardziej na nerwy działa mi Pope - buja się i gada jak Snoop Dog, tylko mu łancucha na szyji brakuje, Clay - plącze się pod nogami i płacze jaki to on samotny i skrzywdzony...ile można tego słuchać. Tara - kolejna cierpiętnica, jara jointy na dobranoc a rano prawi morały o odpowiedzialnosci i trzezwosci.. Zrobili z niej mizerną stara babe.

kingagutkowska

Bo Pope to nie jakiś brudas z Compton co ćpa i chleje winiacza spod papieru ale prawdziwy czarnoskóry Corleone, mi się podoba ta gangsterska kreacja, jest bardziej przerażajaca.

Izabelka_filmweb

jego mowa ciała i przede wszystkim artykulacja słów prosto z getta wyciągnięte..Taki z niego Corleone jak z Gemmy Marilyn Monroe..

ocenił(a) serial na 8
kingagutkowska

Tu nie chodzi o mowę ciała i ogólną fizyczność, ale o sposób prowadzenia swojej działalności.

Madoq

wykreowanie wiarygodnego charakteru czy to w filmie czy w serialu wymaga zwrocenia uwagi na takie szczegoly jak mowa ciala czy dykcja..

ocenił(a) serial na 8
kingagutkowska

Mowa ciała i dykcja wskazują na jego uliczne pochodzenie, ale jego sposoby działania to już wyższa gangsterka.

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

Chibs za charakterność i Happy( w mordkę jeża, dlaczego jego jest tak mało)

macrac1068

bo opiekuje się chorą matką

ocenił(a) serial na 7
Izabelka_filmweb

Otto jest najwiekszym hardcorem tego serialu! Poza nim Oppie. Lubie tez Nero za klase. Chibsa i Elvisa i Happy za stabilnosc. Podoba mi sie Gemma ale nie moge powiedziec, ze ja lubie bo za duzo sie nazbieralo. No i oczywiscie Chucky le fou! Poki co moj ulubiony antycharakter to postac grana przez Wszechmocnego Henrego Rollinsa.

ocenił(a) serial na 9
Izabelka_filmweb

Chibs, Juice i Gemma <3

ocenił(a) serial na 5
Izabelka_filmweb

1.Juice
2.Chibs
3.Happy
4.Alvarez
5.Tig

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

1. Chibs
2. Jax
3. Opie
4. Tig
5. Pope :p

ocenił(a) serial na 10
DRIVE

1. Tig
Dziekuje to tyle :P

ocenił(a) serial na 9
VerticalSynS

Nero, Juice i Gemma :)

użytkownik usunięty
Izabelka_filmweb

1.Opie
2.Tara
3.Nero
4. Juice

ocenił(a) serial na 7
Izabelka_filmweb

1. Juice
2. Unser
3. Chibs
4. Kozik
5. Bobby
6. Tig
7. Tara
8. Opie
9. Jax
10. Gemma

ocenił(a) serial na 8
Izabelka_filmweb

Tara, Chibs, Juice, Jax. I może Opie, choć tylko do 3 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
Izabelka_filmweb

Chibs (chociaz ostatnio jakis... zmanierowany sie wydaje), zdecydowanie Bobby no i Jax ze względu na to jak budowana jest jego postać i jakie powolne przemiany przechodzi - taką ewolucje z chłopaczka jeżdżącego na motorze do bossa, który nie musi ulegać nikomu, jego lojalność i wartości jakimi się kieruje sprawiają, że postać staje się bliska odbiorcy.