W najnowszym Otaku przeczytałam, jakoby Superświnka i wiele innych anime, m.in. Dragon Ball oraz Slayers (no, ale dobra, nie o nich mowa ;P) miałoby powrócić na antenę ;)
ta informacja pochodzi z zaledwie kilkuzdaniowego artykułu, więc nie wiem, czy mam się na tym opierać :P
czy ktoś wie coś na ten temat? :>
Niestety nie wiem czy to prawda. Jednak mnie by ucieszył powrót do anime ,które sie oglądało mając jakieś 8 lat. Na necie mi się nie chce ich zbytnio oglądać, a w tv to czemu nie.
Ja to bym mogła oglądać choćby i w necie, ale nawet tutaj tego nie ma...
Tęsknię za Superświnką strasznie :( Tak jak za wieloma innymi superowymi kreskówkami z mojego dzieciństwa.
mogłoby lecieć, chociaż nie przypominam sobie tej serii na antenie TVN7
niestety udało mi się znaleźć tylko to i nie wiem jak z napisami http://anime-addicted.net/anime/1534,ai-to-yuuki-no-pig-girl-tonde-buurin.html
ja posiadam wszystkie 51 odcinków w bardzo dobrej jakości ale po japońsku bez subów, całość zajmuje 14 Gb o_O
masz może do tego jakiś link albo coś?
może dałoby sie zmolestować jakąś grupe fansuberską do przetłumaczenia tego
zasysało mi się to cale wieki a ze w miedzyczasie zdazylam o tym zapomniec i dopiero jak skończyło to mi sie przypomniało. nie mam pojęcia skad wytrzasnelam tego linka.. suby by sie przydały bo jednak takie ogladanie nie cieszy jak dawniej ;v; w kazdym razie z checia udostepnie tego bialego kruka tylko jeszcze sie zastanawiam jak bo upload gdziekolwiek zajal by mi chyba kolejnych kilka wiekow.
byłoby fajnie jakby ci się udało to zuploadować, ale jak to jest raw to raczej żadna polska grupa sie tego nie podejmie :/
nie powiesz mi jeszcze że mieszkasz gdzieś w trójmieście :D nie no żartuje ale zbierznosc nickow mnie powala ostatnim czasy dlatego taki offtop na początku xD. a słuchaj, skąd wytrzasnęłaś/eś te odcinki? są jeszcze dostępne? ja mam tylko po japonsku i mimo ze sa super jakosci to i tak mi sie nie chce tego oglądać :/
Ja także mam wszystkie wyemitowane odcinki na TVN-ie. Jak co to backtothechildhood małpa yahoo kropka peel
robaczek1988, skoro posiadasz to anime po polsku to czy jest możliwość byś, to wrzucił/a gdzieś w neta? Np. na chomikuj?