Tak jak w temacie mojego postu gdzie te sezony są dostępne, chociaż z polskimi napisami?
Nie da się tu dawać linku do tej strony. Jest pod Eli Roth. Wpisujesz nazwę, klikasz w użytkownika i jest folder niżej.
redplanetred ja w tym znalazłem 3 odcinki bodajże a z tym Eli Roth to nie mogę wgl znaleźć strefy mroku tylko tuziny jakiś badziewi (innych seriali albo filmów)
To taki serial coś ala "Wojownik", o chińskich walkach w USA są napisy do drugiego sezonu do pobrania ala do pierwszego nie ma a chciałbym to zobaczyć.
Mi w pierwszym sezonie nie widać wgl. napisów, nie wiem czy trzeba coś kliknąć czy jak w 2 sezonie mam normalnie za to napisy.
Ale nie mogę t6ych pozostałych sezonów znaleźć w tych plikach od 1-17, wcześniej było sezon 1,2,3,4 i chyba 5 wszystko jasne było gdzie było xd.
Siema, ej dasz rade wysłać namiary na do pierwszego sezonu strefy mroku?, Zniknął jak pozostałe u tego cholewy, a wczoraj jeszcze był.
No włąśnie tylko mi zależy na 15 odcinku xd, bo na razie obejrzałem 14 a to ci cąły czas znika, rzeczywiście.
Wiem wiem ale dasz rade wrzucić tak jak wcześniej było żeby było wiadomo że jest pierwszy sezon drugi etc. byłoby super.
Wielkie dzięki za info, dobra robotę robisz tylko nie ogarniam dlaczego to CDA cały czas ci to wszystko usuwa i roboty dodaje, a serial jest chyba topem z topów.
Hej to mój ulubiony serial i ktoś posuwał odcinki z polskimi napisami. Planowałam w październiku zrobić urodziny w formie pokazu filmowego z tym serialem i teraz nie wiem co robić... :( Mogę prosić Cię o jakiś kontakt/ namiary?