PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=609260}

Statek

El barco
2011 - 2013
7,8 6,6 tys. ocen
7,8 10 1 6637
6,0 2 krytyków
Statek
powrót do forum serialu Statek

Strona ElBarco ogłosiła dzisiaj, że serial kończy się 21 lutego i nie będzie dalszych sezonów.

ocenił(a) serial na 9
Michelle_Casas

Álex ha comenzado el videoecuentro confirmando que “habrá cuarta y quinta temporada” ya que todavía queda “mucho misterio y muchas aventuras”.

aruba85

Informacja ze strony serialu do przeczytania tutaj: http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-barco-termina-definitivamente-tras-tres- temporadas-de-exito-en-antena-3/

ocenił(a) serial na 9
aruba85

Film SF dla kucharek zakochanych w telenowelach.

aruba85

O, nie, to pewnie Luna, el misterio de Calenda też kiedyś zdejmą, bo ma niższą oglądalność na pewno :/ I Gran Hotel :C

ocenił(a) serial na 7
Michelle_Casas

Ale jak to? Dlaczego kończą - przecież wcześniej było mówione, że będzie jeszcze kilka sezonów, poza tym serial ma chyba wysoką oglądalność, więc dlaczego kończą na 4 sezonie?! Nie znam hiszpańskiego, więc nie przeczytam, ale czy to informacja 100% pewna?!

akashafan

Tak jest na 100% pewna i właśnie z tej strony. Nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego co tam pisze, ale w skrócie to mówią właśnie o tym, że po 3 udanych sezonach kończą emisję i nic więcej nie będzie.. Zostały jeszcze 3 odcinki .

Michelle_Casas

Przecież w 3 odcinki nie są w stanie tego sensownie zakończyć... Zostało zbyt wiele niewiadomych...

ocenił(a) serial na 7
Michelle_Casas

To jakaś porażka! Przecież to jest oczywiste, że te 3 odcinki nie wyjaśnią wszystkiego - a jak wyjaśnią, to tak skrótowo i beznadziejnie, że spłycą cały sens serialu... To straszne!

ocenił(a) serial na 9
akashafan

Ale oni nie planowali kończyć na tym sezonie i pewnie po prostu będzie serial bez zakończenia. Urwie się tak w środku po prostu ;-/

ocenił(a) serial na 10
aruba85

nie mogę uwierzyć że kończą serial na trzecim sezonie ; (

aruba85

Poczekamy, zobaczymy. Może właśnie zakończą z sensem. Ostatnio strasznie jakoś przedłużają tą akcję. Wlecze mi się to. Dzieje się coś, ale jakby się nic nie działo. W 4,5h może zmieszczą rozwiązanie wszystkich zagadek.

ocenił(a) serial na 7
aruba85

No właśnie nie planowali, to co się nagle stało, że kończą?! Oby się tylko nie skończyło bezsensownie - może nas zaskoczą i zakończenie będzie rewelacyjne i te kilka odcinków im wystarczy... Oby tak było, bo jak nie to się wkurzę, że zmarnowali serial i na dodatek go zakończyli do d***.... Mam też nadzieję, że Ulises i Ainhoa będą razem na końcu :)

Michelle_Casas

Powiem tylko tyle ze szczyt chamstwa dla widzów zwlaszcza jesli serial mial dobre wyniki;/

ocenił(a) serial na 9
agab1987

Aż mi szczęka opadła jak to przeczytałam... nie wierze że za 3 odcinki serial się skończy :(:(

ocenił(a) serial na 10
Yilia

jestem załamana :( no jak oni mogą :( ja sie zakochałam w tym serialu, chyba jak kazdy. liczyłam, że bedzie z 6 sezonów chociaz :(((((((((((((((

ocenił(a) serial na 9
muchath

No ja tak samo :(:(:(:( nie wierze po prostu, jak oni mogą zakończyć tak mega zajebisty serial...

Yilia

ciekawe jak się skończy

ocenił(a) serial na 9
magdulla8

Nom, też jestem ciekawa, jak to zakończą i to jeszcze w 3 odcinki

Yilia

Pewnie wymyślą jakieś beznadziejne zakończenie . Może i by jakoś fajnie się udało zakonczyc ten serial ale oni tak ciągną jeden wątek... no ale jeszcze nic nie wiadomo , może nas zaskoczą i zakończenie bardzo nam się spodoba ;)

ocenił(a) serial na 9
magdulla8

Ja chce wierzyć, że zakończenie będzie na prawdę dobre :) no cóż przekonamy się już za niedługo ;/

Yilia

No niestety, ale po znalezieniu ziemi niewiele zostaje, nie chcą przedłużać. Chociaż moim zdaniem mogliby zrobić 4- tego sezonu ze 3-4 odcinki, po prostu wszystko powyjaśniać na spokojnie i zamknąć sensownie.

ocenił(a) serial na 10
avis90

może jeszcze coś się zmieni, miejmy taką nadzieje :) A co napisów do 12 odc to ktoś tłumaczy?

ocenił(a) serial na 9
fakensziten

Też mam taką nadzieję, że się coś zmieni...
Bo relacja Ainohy z Ulisesem musi się zakończyć dobrze :). A pewnie wyniknie tak, że będzie z Maxem. Szkoda, że nie będzie 4 sezonu... mogliby chociaż wypuścić z 5 odcinków i pokazać narodziny dzieci Salome i Vilmy.

ocenił(a) serial na 9
aruba85

Ooo nie tylko nie to.. Ainoha nie może być z Maxem, to by był dla mnie cios w samo serce :(

Yilia

Oni wcale do siebie nie pasują. Ale z Ulissesem też jej nie lubię.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Jak dla mnie właśnie Ainoha i Ulises to świetna para :)

Yilia

Bardziej by mi pasowała do kogoś takiego jak Ivan, mimo że Ainhoa jest nieco inna od Julii.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Yyyy sorki bo nie wiem o kim mówisz, jaki Ivan? ;p

ocenił(a) serial na 9
Yilia

Wydaje mi się czy mówisz o serialu El Internado? ;p dopiero po chwili skojarzyłam

Yilia

Tak. Gdyby to El Internado mieli zdjąć przed końcem, to chyba bym sie zabiła.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Taa, też bym tego nie przeżyła

Hmm_Ciastko

Mi się Max kojarzy z homoseksualistą, te obcisłe spodnie, kręcenie pupą, miau :P Moim ulubieńcem pozostaje Palomares <3

avis90

Ja lubię Pitiego, Palomaresa, Ramiro i Cho, Gamboę najbardziej chyba, też kapitana i de La Cuadrę, ale żaden z serialu mi się nie podoba.

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Ja najbardziej lubie Bąbla i Palomaresa, no i nawet Pitiego ;p No i oczywiście jeszcze Ulisesa :D

Yilia

Burbuja mnie zaczął irytować, Ulissesa jakoś nigdy bardzo nie lubiłam, jest mi obojętny

ocenił(a) serial na 6
Hmm_Ciastko

Jak dla mnie i tak najlepszy ze wszystkich jest Gamboa. <3

Grocholinka

Ja go bardzo lubię, choć na początku nie bardzo :)

ocenił(a) serial na 9
Hmm_Ciastko

Uśmiech Cho powala na kolana.:D

lobosz

Vilma ma lepszy

ocenił(a) serial na 10
Michelle_Casas

aaaaaaaa :( dlaczego.. mam nadzieję, że fani serialu tez bedą mocno oburzeni i może decyzja się zmieni

Michelle_Casas

Mi się wydaje, że w ostatnim odcinku pokażą bohaterów kilka lat później..

Michelle_Casas

albo nie koniecznie :)
Może po tym jak ogłoszone, że nie będzie następnych sezonów przemontują te ostatnie odcinki, żeby wszystko miało ręce i nogi. Poczekamy, zobaczymy.

ocenił(a) serial na 6
Honda_74

A ja myślę, że gdy skończyli kręcić trzeci sezon mieli nadzieję, że będzie i kolejny, więc serial wcale w tych ostatnich odcinkach nie zostanie zakończony, a urwany... jakby dalej miało być coś dalej, ale cóż, zapadły inne decyzje i nie będzie kontynuacji ani racjonalnego zakończenia przygód załogi Gwiazdy Polarnej.

ocenił(a) serial na 5
Grocholinka

ejj no co Wy mówicie!! Czytałam tę notkę i jestem w szoku! Faktycznie to jest jakaś głupota, żeby kończyć serial w takim momencie... Tak naprawdę, kiedy zaczyna się rozkręcać akcja, to oni kończą.. Masakra jakaś. Mam nadzieję, że odwołają tę decyzję...

ocenił(a) serial na 10
Ayashi_2

watpie ze oni jakos to zakoncza. pewnie zostawia bez zakonczenia, bo odcinki juz nagrane :(

muchath

Jak dla mnie, to się to skończy tym, że świat wciąż istnieje i że to się przyśniło Bąblowi - jak jeszcze był zdrowy i nie będzie z nimi współpracować, to niczego takiego by się osiągnęli.. :/ Porażka normalnie, ja też liczyłam na kolejny sezon:/

ocenił(a) serial na 5
Zarita

A co tak naprawdę jest powodem? Niska oglądalność, brak środków...?

Ayashi_2

oglądalność strasznie spadła.

Michelle_Casas

Za mało Ulisesa było, to im oglądalność spadła ;)