Strona ElBarco ogłosiła dzisiaj, że serial kończy się 21 lutego i nie będzie dalszych sezonów.
Álex ha comenzado el videoecuentro confirmando que “habrá cuarta y quinta temporada” ya que todavía queda “mucho misterio y muchas aventuras”.
Informacja ze strony serialu do przeczytania tutaj: http://www.zonaelbarco.com/destacado-el-barco-termina-definitivamente-tras-tres- temporadas-de-exito-en-antena-3/
O, nie, to pewnie Luna, el misterio de Calenda też kiedyś zdejmą, bo ma niższą oglądalność na pewno :/ I Gran Hotel :C
Ale jak to? Dlaczego kończą - przecież wcześniej było mówione, że będzie jeszcze kilka sezonów, poza tym serial ma chyba wysoką oglądalność, więc dlaczego kończą na 4 sezonie?! Nie znam hiszpańskiego, więc nie przeczytam, ale czy to informacja 100% pewna?!
Tak jest na 100% pewna i właśnie z tej strony. Nie chce mi się tłumaczyć wszystkiego co tam pisze, ale w skrócie to mówią właśnie o tym, że po 3 udanych sezonach kończą emisję i nic więcej nie będzie.. Zostały jeszcze 3 odcinki .
To jakaś porażka! Przecież to jest oczywiste, że te 3 odcinki nie wyjaśnią wszystkiego - a jak wyjaśnią, to tak skrótowo i beznadziejnie, że spłycą cały sens serialu... To straszne!
Ale oni nie planowali kończyć na tym sezonie i pewnie po prostu będzie serial bez zakończenia. Urwie się tak w środku po prostu ;-/
Poczekamy, zobaczymy. Może właśnie zakończą z sensem. Ostatnio strasznie jakoś przedłużają tą akcję. Wlecze mi się to. Dzieje się coś, ale jakby się nic nie działo. W 4,5h może zmieszczą rozwiązanie wszystkich zagadek.
No właśnie nie planowali, to co się nagle stało, że kończą?! Oby się tylko nie skończyło bezsensownie - może nas zaskoczą i zakończenie będzie rewelacyjne i te kilka odcinków im wystarczy... Oby tak było, bo jak nie to się wkurzę, że zmarnowali serial i na dodatek go zakończyli do d***.... Mam też nadzieję, że Ulises i Ainhoa będą razem na końcu :)
Aż mi szczęka opadła jak to przeczytałam... nie wierze że za 3 odcinki serial się skończy :(:(
jestem załamana :( no jak oni mogą :( ja sie zakochałam w tym serialu, chyba jak kazdy. liczyłam, że bedzie z 6 sezonów chociaz :(((((((((((((((
No ja tak samo :(:(:(:( nie wierze po prostu, jak oni mogą zakończyć tak mega zajebisty serial...
Pewnie wymyślą jakieś beznadziejne zakończenie . Może i by jakoś fajnie się udało zakonczyc ten serial ale oni tak ciągną jeden wątek... no ale jeszcze nic nie wiadomo , może nas zaskoczą i zakończenie bardzo nam się spodoba ;)
Ja chce wierzyć, że zakończenie będzie na prawdę dobre :) no cóż przekonamy się już za niedługo ;/
No niestety, ale po znalezieniu ziemi niewiele zostaje, nie chcą przedłużać. Chociaż moim zdaniem mogliby zrobić 4- tego sezonu ze 3-4 odcinki, po prostu wszystko powyjaśniać na spokojnie i zamknąć sensownie.
może jeszcze coś się zmieni, miejmy taką nadzieje :) A co napisów do 12 odc to ktoś tłumaczy?
Też mam taką nadzieję, że się coś zmieni...
Bo relacja Ainohy z Ulisesem musi się zakończyć dobrze :). A pewnie wyniknie tak, że będzie z Maxem. Szkoda, że nie będzie 4 sezonu... mogliby chociaż wypuścić z 5 odcinków i pokazać narodziny dzieci Salome i Vilmy.
Ooo nie tylko nie to.. Ainoha nie może być z Maxem, to by był dla mnie cios w samo serce :(
Wydaje mi się czy mówisz o serialu El Internado? ;p dopiero po chwili skojarzyłam
Mi się Max kojarzy z homoseksualistą, te obcisłe spodnie, kręcenie pupą, miau :P Moim ulubieńcem pozostaje Palomares <3
Ja lubię Pitiego, Palomaresa, Ramiro i Cho, Gamboę najbardziej chyba, też kapitana i de La Cuadrę, ale żaden z serialu mi się nie podoba.
Ja najbardziej lubie Bąbla i Palomaresa, no i nawet Pitiego ;p No i oczywiście jeszcze Ulisesa :D
aaaaaaaa :( dlaczego.. mam nadzieję, że fani serialu tez bedą mocno oburzeni i może decyzja się zmieni
albo nie koniecznie :)
Może po tym jak ogłoszone, że nie będzie następnych sezonów przemontują te ostatnie odcinki, żeby wszystko miało ręce i nogi. Poczekamy, zobaczymy.
A ja myślę, że gdy skończyli kręcić trzeci sezon mieli nadzieję, że będzie i kolejny, więc serial wcale w tych ostatnich odcinkach nie zostanie zakończony, a urwany... jakby dalej miało być coś dalej, ale cóż, zapadły inne decyzje i nie będzie kontynuacji ani racjonalnego zakończenia przygód załogi Gwiazdy Polarnej.
ejj no co Wy mówicie!! Czytałam tę notkę i jestem w szoku! Faktycznie to jest jakaś głupota, żeby kończyć serial w takim momencie... Tak naprawdę, kiedy zaczyna się rozkręcać akcja, to oni kończą.. Masakra jakaś. Mam nadzieję, że odwołają tę decyzję...
watpie ze oni jakos to zakoncza. pewnie zostawia bez zakonczenia, bo odcinki juz nagrane :(
Jak dla mnie, to się to skończy tym, że świat wciąż istnieje i że to się przyśniło Bąblowi - jak jeszcze był zdrowy i nie będzie z nimi współpracować, to niczego takiego by się osiągnęli.. :/ Porażka normalnie, ja też liczyłam na kolejny sezon:/