Pewnie z tych samych powodów co 'Tasha Yar - nie za wiele wnosiła. Po prostu była w tle i tyle. Nawet była jeszcze bardziej zbędna niż Tasha. Takie moje zdanie. Wolę Pulaski choć grała krótko.
OK, dzięki za info. Wiesz gdzie jest jakieś aktywne forum Treków? Kiedyś jak oglądałem tzn ponad 10 lat temu (dooglądałem gdzieś do 3-4 sezonu Następnego Pokolenia) to pisałem tutaj oraz startrek.pl Zobaczymy jak teraz mi pójdzie na razie obejrzałem serię oryginalną i animki a teraz jestem w środku 2 sezonu Następnego pokolenia. Idzie świetnie kapitana Kirka obejrzałem wszystkie odcinki i filmy mimo, że filmy są o wiele gorsze, ale jakoś nie mogłem się z nim rozstać. Podobnie jak przy pierwszym podejściu w 2012-13 roku. Chciałbym po prostu z kimś popisać tylko nie wiem gdzie.
nie mam pojęcia...ja startrek nas.pokolenie nie widziałem od lat 90, wtedy już był stary, potem przez ponad dekadę nie chciało się takich seriali oglądać, ale teraz jak poprawili jakość no to sam byłem pod wrażeniem i po tylu latach znów zobaczyć. Ja się odprężam przy tym serialu , Całe 7 sezonów obejrzałem w miesiąc chyba. Najlepsze chyba to 2, 3 i 4 sezon ale pozostałe również, są gorsze i lepsze odcinki ale każdy jest dość ciekawy.
No tak 1 sezon był trochę gorszy bo aktorzy nie byli na swoich miejscach. Gordi La Forge jako chwilowy kapitan wypadł beznadziejnie a Tasha nie pasowała na szefową ochrony. Aż prosiło sie aby to był Worf. Mogła by być np oficerem łącznościowym. Poza tym jej profil psychologiczny jest nielogiczny (osoba po takich przejściach po prostu nie doszłaby tak daleko skoro demony przeszłości ciągle ją nękały. Coś o tym wiem.Dla mnie sezon 5 jest najlepszy, ale serial cały czas trzyma wysoki poziom i poza kilkoma klopsami jest to serial całkiem niezły. Takie odcinki jak Darmok, Inner Light