A już miałem mówić ze coś sie zaczęło dziać po niezłym 8 . Moje zdziwienie gdy zobaczyłem ze tylko 10 odcinków liczy 2 sezon. Kompletnie niewykorzystana postać agresywnego sebixa postraszył przywiązał babę do drzewa i nic z tego nie wynikło bo zginął jak ostatni debil miałem chociaż nadzieję ze kitnie przez niego pare osob a tu nic. Jego kumpel Jim jednak nie oszalał i wrócił do bycia nudnym wnerwiającym ojczulkiem więc jego poczynienia przez caly sezon okazaly sie równie bes sensu jak postać sebixa. Fajna scena jak leci szarańcza no i młoda morderczyni też na plus reszta zawiodła.
Sebix prawdopodobnie nawet nie zginął (przynajmniej jeszcze nie), po Marielle widać że osoby którym cykady wlecą do ryja zapadają w jakąś śpiączkę. To samo pod koniec odcinka czeka Julie i to samo zapewne i jego spotkało. Co do Jima to to ogólnie taki fajfus. Nie potrafi drugiego ogarnąć, mimo że podczas gdy ten robi wykład i rozprawę, to miał sporo momentów gdzie mógłbym się już po kilku sekundach na niego rzucić i go powalić jeszcze zanim tamten wyciągnął nóż, a tutaj go łysy, popycha jak w przedszkolu a Jim już leży na glebie i nie wie co zrobić niemota. W kamerze też tak samo nieogarnięty, tak jak w 1 sezonie był spoko, tak w tym jest jednym z bardziej irytujących postaci a i aktor gra kompletnie beż wyrazu.
Sebix prawdopodobnie nawet nie zginął (przynajmniej jeszcze nie), po Marielle widać że osoby którym cykady wlecą do ryja zapadają w jakąś śpiączkę. To samo pod koniec odcinka czeka Julie i to samo zapewne i jego spotkało. Co do Jima to to ogólnie taki fajfus. Nie potrafi drugiego ogarnąć, mimo że podczas gdy ten robi wykład i rozprawę, to miał sporo momentów gdzie mógłbym się już po kilku sekundach na niego rzucić i go powalić jeszcze zanim tamten wyciągnął nóż, a tutaj go łysy, popycha jak w przedszkolu a Jim już leży na glebie i nie wie co zrobić niemota. W kamerze też tak samo nieogarnięty, tak jak w 1 sezonie był spoko, tak w tym jest jednym z bardziej irytujących postaci a i aktor gra kompletnie beż wyrazu.
A to możliwe ale też na początku odcinka te noname kobietę owady niby zabiły więc nie wiadomo do końca co im się umyślało
Znów spadek formy, nie za wiele się działo w 9 to i nie ma się co spodziewać fajerwerków w finale. Kule z żółcią okazały się ślepakami.