Stamtąd (2022)
Stamtąd: Sezon 2 Stamtąd sezon 2, odcinek 7
odcinek Stamtąd (2022)

Stamtąd | Trzewia bestii

Belly of the Beast 46m
6,9 798  ocen
6,9 10 1 798
Stamtąd
powrót do forum s2e7

Nie ma go na HBO max?

ocenił(a) serial na 10

Niby dziś miała byc premiera, go nie ma...?

ocenił(a) serial na 8
KASTCOM

No właśnie strasznie się spoźniają ostatni odcinek dodali w ten piątek zamiast zeszłej niedzieli więc teraz może być to samo ...

ocenił(a) serial na 10
Szymon_Zareba

Temat walkowany milion razy, w niedziele sa premiery w USA na MGM+, w Polsce na HBO sa zawsze w piatki, 5 dni po premierze w USA

zotenaba

No ok. Ale są ludzie którzy to oglądają jakoś przez mgm ja próbowałam i nie mogę bo jest niedostępne w moim kraju nawet po zmianie lokalizacji Czy ktoś by mi mógł wytłumaczyć jakim cudem ludzie oglądają MGM czy po prostu to piszą komentarze osoby które mieszkają w USA?

LajzaMenelli

Jest jeszcze coś takiego jak torrenty i strony online z odcinkami jak fmovies choćby xD

ocenił(a) serial na 9
zotenaba

Niby pomagasz i odpowiadasz na pytania, ale jest w Tobie tyle pretensji i jakiejś złości, że niemiło się to czyta.

Spalić ich, bo zadali pytanie na forum!!!

ocenił(a) serial na 10
siekiera0700

Jakie pretensje i zlosc... piszac, ze "temat jest walkowany milion razy"? skoro to samo pytanie jest zadawane przy każdym mozliwym odcinku, czesto nawet jest po kilka pytan o to samo w jednym watku i odpowiedzi tez juz bylo multum to juz sie to staje troche meczace, naprawde wystarczy sprawdzic tematy do odcinkow 1-6 by znalezc kilka dokladnych odpowiedzi na to pytanie.

zotenaba

A o której godzinie wrzucają zawsze w piątki?

ocenił(a) serial na 10
kriss2001pl

Dobre pytanie, najwczesniej sprawdzalem o 9 rano i byl. Dzisiaj sprawdzilem o 10 i tez juz byl 7 odcinek

ocenił(a) serial na 6
zotenaba

Pewnie o 3 w nocy,tak jak wrzucali nowe odcinki serialu,Sukcesja.

ocenił(a) serial na 9
KASTCOM

Na HBO dzisiaj zamiast premiery S2E7 będzie emitowany (i to dwa razy) S1E5; o co chodzi???

ocenił(a) serial na 10
cbachurski

Będzie w piatek jak zawsze... wystarczy poczytac kometarze do praktycznie kazdego poprzedniego odcinka

ocenił(a) serial na 9
zotenaba

Dzięki ale do dzisiaj nie mam do niego dostępu na HBO MAX - pomimo że inni już oceniają ten odcinek. Mam wykupić kolejną płatną platformę żeby to zobaczyć??

ocenił(a) serial na 10
cbachurski

Komentarz dodany 19 godzin temu, czyli w czwartek to jakim cudem mial byc dodany skoro dodaja w piatki... wlasnie sprawdzilem na HBO i 7 odcinek jest dodany jak wszystkie poprzednie. Mowa o polskim HBO max. Nie wiem gdzie ogladaja inni... ktos kiedys wrzucal liste stron ze streamingiem, skoro w niedziele jest premiera w USA, to pewnie w poniedzialki mozna znalezc to na necie, poszukac w innych watkach przy innych odcinkach, byl o tym jakis temat

zotenaba

spokojnie na jakiś torrentach się znajdzie, gdzieś widziałem że na Viderze. Tyle że brak polskiego lektora, a napisy często z tłumacza google. Ale tak jak wyżej piszesz, lemingi nic nie spojrzą tylko 5 x na odcinek pytają czemu nie ma na czas.

ocenił(a) serial na 9
zotenaba

Dzisiaj się pojawił na HBO MAX. A miał 04.06 ale w sumie ten serial tak mi się podoba że mogę czekać... :-)