PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624034}

Spartakus: Zemsta

Spartacus: Vengeance
2012
7,8 40 tys. ocen
7,8 10 1 40125
6,9 8 krytyków
Spartakus: Zemsta
powrót do forum serialu Spartakus: Zemsta

Naevia

ocenił(a) serial na 9

Dlaczego w tej części Naevia'e gra inna aktorka? Wg. mnie tamta o wiele lepiej wypadała niż ta,
no i miała piękną urodę ;)

ocenił(a) serial na 8
paulaa669

Moim zdaniem ty masz piękniejszą.

ocenił(a) serial na 9
krzysiekk123

Hejt? ;p

ocenił(a) serial na 8
paulaa669

Lover ;p

paulaa669

Miałem założyć podobny temat, sam się zastanawiałem czemu Lesley Brandt zrezygnowała(lub z niej zrezygnowano) z roli Naevia. Osobiście myślę, że być może aktorka nie sprostała roli od strony fizycznej. Jak wiadomo postać Naevi w początkowych seriach to bardzo kobieca, piekna , delikatna istotka (także fizycznie). W kolejnych sezonach postać ta staję się potężną, sprawną wojowniczką (nie każdy aktor fizycznie może temu podołać).

ocenił(a) serial na 9
shinobi82

Może, masz rację ;)

shinobi82

podobno nie mogli się dogadać. Ale to nieistotne. Gdy zobaczyłam pierwszy raz nową Naevię to pomyślałam, masakrajaka brzydka i te murzyńskie wary, przecież tamta naevia była taka delikatna i smukła. no ale jakoś cały sezon ją ścierpiałam. Gdy zobaczyłam ją w ostatnim sezonie to szczena mi opadła, jest przepiekna. Niesamowite co charakteryzacja potrafi zrobić z człowiekiem.

ocenił(a) serial na 8
shinobi82

no szkoda poprzedniej aktorki, bo dla chcącego nic trudnego jeśli uważałaby, ze rola jest warta tego by nieco wzmocnić swą muskulaturę, zapewne by to zrobiła.