PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=616523}

Smash

2012 - 2013
7,5 2,1 tys. ocen
7,5 10 1 2093
Smash
powrót do forum serialu Smash

Moje:

Second hand white baby grand wyk. Ivy,
Brighter thn the sun wyk. Karen,
Skake it out wyk. Karen,
Let me be your star wyk. Karen i Ivy,
Crazy dreams wyk. Ivy,
Who you are z rep. Jessie J., wyk, Ivy,
Run wyk. Karen
Fajnie śpiewał też Michael Swift On Lexington & 52nd Street, A song for you. Niezły był Tom w takiej szybkiej piosence. Przypadła mi także do gustu History is made at night.

Nie podobało mi się to w stylu Bollywood.

ocenił(a) serial na 7
nevergonnabe

Breakaway, Who You Are, Crazy Dreams, Run, Brighter than the Sun, The 20th Century Fox Mambo, Cheers (Drink to That).

ocenił(a) serial na 7
Gleek99

Zapomniałam o kilku piosenkach, więc dopiszę, a co tam. "Our Day Will Come", "Call Me", "I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl", "Rumour Has It", "Shake It Out, "Touch Me", "Never Give All the Heart", a ostatnio spodobały mi się "Don't Forget Me" i "I'm Going Down".

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

zapomniałam napisać Don't forgrt me wyk. Karen

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

Jeszcze Never give all the heart wyk. Karen, ups, chyba kocham prawie wszystko ze Smash'a:)

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Mój ulubiony to właśnie "Thousand and One Nights", no i "Touch Me" ale i tak słucham wszystkich :)

Jeśli ktoś miałby ochotę przeczytać mój tekst nt. "Smash" zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/w-oczekiwaniu-na-nowy-sezon-sm ash.html

ocenił(a) serial na 10
Piotrek099

Oglądam teraz Smash 3 raz i przekonuję się do piosenki 1000 & 1 Nights, polubiłam też Our day will come wyk. Karen oraz Don't say yes untill I finish talking wyk. Tom (jako Zanuck), fajnie brzmi także Ivy w Breakaway, po prostu uwielbiam cały serial z całym bogactwem inwentarza:)

ocenił(a) serial na 8
nevergonnabe

Ja planuję powtórkę dopiero tak w grudniu przed nowym sezonem, a muzyka leci u mnie cały czas. Zgadzam się zadecydowanie co do "Don't say yes until l finish talking" :)

ocenił(a) serial na 10
nevergonnabe

Grenade wyk. Michael Swift