Moje:
Second hand white baby grand wyk. Ivy,
Brighter thn the sun wyk. Karen,
Skake it out wyk. Karen,
Let me be your star wyk. Karen i Ivy,
Crazy dreams wyk. Ivy,
Who you are z rep. Jessie J., wyk, Ivy,
Run wyk. Karen
Fajnie śpiewał też Michael Swift On Lexington & 52nd Street, A song for you. Niezły był Tom w takiej szybkiej piosence. Przypadła mi także do gustu History is made at night.
Nie podobało mi się to w stylu Bollywood.
Breakaway, Who You Are, Crazy Dreams, Run, Brighter than the Sun, The 20th Century Fox Mambo, Cheers (Drink to That).
Zapomniałam o kilku piosenkach, więc dopiszę, a co tam. "Our Day Will Come", "Call Me", "I Never Met a Wolf Who Didn't Love to Howl", "Rumour Has It", "Shake It Out, "Touch Me", "Never Give All the Heart", a ostatnio spodobały mi się "Don't Forget Me" i "I'm Going Down".
Jeszcze Never give all the heart wyk. Karen, ups, chyba kocham prawie wszystko ze Smash'a:)
Mój ulubiony to właśnie "Thousand and One Nights", no i "Touch Me" ale i tak słucham wszystkich :)
Jeśli ktoś miałby ochotę przeczytać mój tekst nt. "Smash" zapraszam na:
http://mimesisnamalymekranie.blogspot.com/2012/08/w-oczekiwaniu-na-nowy-sezon-sm ash.html
Oglądam teraz Smash 3 raz i przekonuję się do piosenki 1000 & 1 Nights, polubiłam też Our day will come wyk. Karen oraz Don't say yes untill I finish talking wyk. Tom (jako Zanuck), fajnie brzmi także Ivy w Breakaway, po prostu uwielbiam cały serial z całym bogactwem inwentarza:)
Ja planuję powtórkę dopiero tak w grudniu przed nowym sezonem, a muzyka leci u mnie cały czas. Zgadzam się zadecydowanie co do "Don't say yes until l finish talking" :)