PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223313
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Brad Bellick

ocenił(a) serial na 9

Nie spodziewałem się, że Bellick ( ten z pierwszego sezonu) przejdzie transformację, do tego stopnia, że będzie w stanie się poświęćić i zginąć.Będzie mi cholernie brakowało, tego poczciwego Bellicka.Żegnaj Brad, mistrzowska rola, drugiej takiej osoby w tym serialu nie będzie.

ocenił(a) serial na 9
Jax_Teller

O tak, przemiana niesamowita. Uroniłam łezkę kiedy się poświęcił, choć w początkowych odcinkach chciałam aby krzywda mu się stała :D. Piękny rozwój postaci.

ocenił(a) serial na 9
Tekashikika

Hehe widzę że nie jestem jedyny ;) pozdrówki

ocenił(a) serial na 9
Jax_Teller

No nie jesteś hehe. Również pozdrawiam:)

Jax_Teller

Myślę, że wiele osób sledzacych drogę Brada na koniec uroniła łezkę. Ja to płakałem jak bóbr, chłopaki z Fox River dobrze się z nim zżyli, tak jak i my widzowie. Nawet T-bag zabawiający ludzi na zebraniu opowieścią o swoim przyjacielu Bradzie się wzruszył, to było świetne!
Oglądając 1 sezon nigdy bym nie pomyślał, że tak polubię tego skurczybyka :D a już na pewno nie pomyślał bym, że specjalnie założę tu konto, żeby złożyć mu hołd. Piękna przemiana, Brad ma wielkie serce!

Jax_Teller

Jedną z największych sił tego serialu o ile nie największą są postacie. Belick to świetna postać. Od momentu kiedy chciał byś żeby zdechł (po tym jak np. zabił kota D.B żeby go zranić) po moment aż odkupił swoje winy i się poświęcił co zrobiło ogromne wrażenie i wzbudziło szacunek dla tej postaci.