PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=236096}

Skazany na śmierć

Prison Break
2005 - 2009
7,6 223 tys. ocen
7,6 10 1 223324
6,2 23 krytyków
Skazany na śmierć
powrót do forum serialu Skazany na śmierć

Facet jest dobry, łyka jakieś prochy, zauważa wiele rzeczy, generalnie jest dobrym przeciwnikiem dla Michaela... ale bez przesady odkad typek prowadzi śledztwo staję się jasnowidzem, na początku chyba była opcja z dyskiem twardym wrzuconym do rzeki - Okey, bedzie ciekawie, nie jakiś amator jak ktp.Bellick :). Ale kilka moich spostrzeżeń, obiektywnych (ten serial jest po prostu za**ebisty :D)

Akcja z grobem, w sekunde rozkminił, że to jest czyjeś nazwisko - mocno naciągane.

Akcja w windzie - jeszcze ujdzie, ale też facet praktycznie przewiduje co się stanie...jednak według mnie w 5-6 odc. to już grubo to uprościli, nie wiem według mnie powinni trochę sie bardziej postarać (wiadomo, chodzi o to żeby niepotrzebnie nie rozwlekać fabuły i nie koncentrować sie na Mahone,ale na akcji i na zbiegach) bo tak facet praktycznie w sekunde rozwiązał sprawe D.B Cooper'a - jak wiadomo - doszedł to tych samych wniosków co Michael tylko 100x szybciej. Ale dobiło mnie już w 6 odc. to, że "przypadkiem znalazł się w tej mieścinie i stał pod jakimś sklepem z łopatami bo "było dziwny telefon na policje" i zauważył wszystko....

Generalnie zaj***biscie pomysleli, zeby tropiącym był na poziomie, ale po prostu denerwuje mnie to, że facet rozszyfrowuję cały kozacki misterny plan ułożony przez michaela w kilka sekund i jak narazie nie pomylił się ani razu :) Oby troche zwolił w przyszłych odcinkach...

PnDz

faktycznie w wielu sytuacjach jak jasnowidz, mocno naciągane niektóre rzeczy, szybko idzie mu rozwiązywanie tej sprawy, jak tak dalej pójdzie to wyłapie wszystkich :)
Taki "bystrzak" z niego, szybko kojarzy fakty no i wreszcie godny przeciwnik dla Michaela, ogólnie fajna postać i dobrze że sie pojawił w serialu.