PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875838}

Skazana

2021 - 2024
7,6 35 tys. ocen
7,6 10 1 35279
5,2 12 krytyków
Skazana
powrót do forum serialu Skazana

Czy nie wydaje się Wam tragiczny los Kosy i jej córki? Tak mi się wydaje że Wiki jest córką Kosy. Też macie takie wrażenie?

ocenił(a) serial na 8
Oriana_Garte

Kosa nie jest postacią jednowymiarową i też ciągnie się za nią przykra historia, zresztą to widać też po samej motywacji

karoMoser

Jaka niby przykra historia? Stała na czele gangu narkotykowego. Do tego jest morderczynią.

Oriana_Garte

Też mi ta postać się podoba i ciekawa jestem jak rozwinie się w drugim sezonie. Mam cichą nadzieję, że jednak teraz będzie pozytywną postacią. Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 8
Zosia_Samosia1985

z tego co czytałam to na pewno w drugim sezonie ma być ta sama obsada a przynajmniej większość aktorów ma być

ocenił(a) serial na 9
Zosia_Samosia1985

Nie sądzę żeby okazała się pozytywna postacią. Nawet jeśli do wielu rzeczy została zmuszona przez okoliczności, to jednak na wiele sama się godziła. Jest postacią tragiczną - to prawda. Ale jest też winna wielu krzywd wyrządzonych ludziom.

wilkzly_2

Ludzie w Draco Malfoyu próbują dostrzec bohatera pozytywnego więc nic mnie już nie zdziwi :) Kosa może okazać się postacią wielowymiarową, może jej tragiczny los sprowokuje ją do jakiejś zmiany priorytetów. Może być ciekawie :)

Oriana_Garte

Wszystko by wskazywało, że Wiki jest córką Kosy ale nie wiem czy jakaś matka dla swojej córki chciałaby takiego losu jaki jej sprawiła. Myślę, że ten drugi sezon wiele wyjaśni. Czekam

ocenił(a) serial na 9
Oriana_Garte

O, nie pomyślałam o tym, że Wiki może być córką Kosy, ale jak teraz zaczęłam się zastanawiać, to coś może w tym być :)

ocenił(a) serial na 9
Oriana_Garte

Czekam na drugi sezon na pewno się wszystko wyjaśni. Mam nadzieję, że uda im się ściągnąć Wiki.

Oriana_Garte

Czy ja wiem... Może drugi sezon nam odpowie na to pytanie. Wiadomo kiedy? Widziałam, ze dziś rusza Skazana w tvn, ale o drugim sezonie ani widu ani słychu

ocenił(a) serial na 8
mariaanna_657

W oficjalnych informacjach jest tylko, że drugi sezon Skazanej ma zadebiutować w Playerze jesienią 2022 roku.