napisałam maila z prośbą o rozpoczęcie pononwej emisji Simpsonów, ale grzecznie mnie zbyli pisząc,ze to akurat nie oni są odpowiedzialny za program,ale z pewnością prześlą moją propozycje dalej, gdzie zostanie ona rozpatrzona przez odpowiednich ludzi.
Niestety, chyba odpowiedni ludzie nie przychylili się do mojej prośby, bo od tego zdarzenia mineły już blisko dwa lata:-( Mam jednak pomysł, abyśmy (fani tego serialu) napisali petycje do JETIX domagając się (proszenie na nic się nie zdało, więc trzeba sięgnąć drastyczniejszych metod)przywrócenia Simpsonów na antenę. Wiem,ze pewnie takie działanie nie przyniesie efektów, ale chyba spóbować warto:-)
nie no tutaj chyba domaganie tez im nic nie da :/. dzieciaki, do ktorych kierowany jest ten kanal, wola poogladac sobie iron-mana niz simpsonow :/ taka prawda. ale sprobowac mozna :).
to ja proponuje ,aby każdy z nas wysłał maila do Jetix:)rozumiem,że mogą olać jednego maila,ale jak będzie ich wiele to raczej ich nie zignorują....w końcu w ich interesie jest,aby zwiększyć sobie oglądalność:)
Nie wiem, czy to na coś się zda :/ Słyszałam, że "The Simpsons" zniknęło z Fox Kids ze względu na ingerencję "zaniepokojonych rodziców", którzy uznali, że dzieci nie powinny oglądać takiej kreskówki. A wśród dzieci "Simpsonowie" byli raczej popularni, o czym świadczy chociaż fakt, że kiedy urządzono konkurs na postać z Fox Kids, która najbardziej stosuje zasady fair play (co w praktyce oznaczało głosowanie na kreskówkę, w której pojawiała się dana postać), Bart Simpson zajął drugie miejsce przegrywając tylko z Ashem z "Pokemonów". Nie wiem, czy dobrze pamiętam, ale chyba "Simpsonowie" już wtedy nie byli nadawani albo tylko sporadycznie...
Bo rodzice to się czepiają zawsze tego co nie trzeba. A "Miasteczko South Park" to produkcja idealna dla dzieci. Tak, jasne. A jednak w telewizji leci. Beavis and Butthead też leciało przez długi czas i nikt nic nie mówił, a to chyba "groźniejsze" seriale. Fox Kids nadaje do 24:00 wiec mogli by to nawet i o 23-ciej puszczać, ale im się nie chce...
Witam
Świetny pomysł by napisać do zarządu kanału Jetix
Ja już napisałem maila z prośbą wznowienia emisji The Simpsons
I miał bym prośbę także do Was fanów tego świetnego serialu aby także próbowali a może akurat się uda nic nie tracimy a możemy zyskać :)
Pozdrawiam srooo
Ja pamietam, ze chyba kiedys (z 10 lat temu) na TVP1 lecieli Simpsonowie, ale oni wola puszczac inne shity typu "Moda na sukces" :/. A na Jetix jak juz puszcza to nie beda tego puszczac po kolei, ani z jakims skladem i ladem i wciagu tygodnia jeden odcinek zobacze 3 raz. Taka jest niestety prawda.
KIEDYŚ LECIAŁY NA TVP1 .MOŻE LEPIEJ DO JAKIŚ TELEWIZJI TYPU TVP1,TVP2, LUB TVN LUB POLSAT
Z rok temu ludzie podpisywali się pod petycją do TVP, by puszczali Simpsonów i South Park. Bez odzewu.
tak sobie myslalem ze te jetixy i inne shity nie chca puszczac simpsonow bo dla nich ta bajka jest zbyt kontrowersyjna, ale... jaka stacja lubi puszczac kontrowersyjne programy?... oczywiscie MTV. Moze nalezaloby sie zastanowic nad tym i zrobic cos w tym kierunku.
Moze lepiej nie na Jetixie tylko na jakims kanale, ktory jest tez dostepny dla ludzi bez kablowki (takich jak ja). TVN albo Polsat... Moze spodobalby sie im ten pomysl...
W sumie to dobry pomysł z tym pisaniem ale skoro każdy z piszących ma neta to czemu sobie po prostu nie ściągnąć tych odcinków? wiem bedzie ich sporo ale chyba na to samo wyjdzie...
a z reszta róbta co chceta:D
ja tak szczerze proponuję tv4. bo to w końcu ta stacja puszczała przygody fraya w kosmosie i głowę rodziny i jeszcze jakiś inny serial w podobie. godziny późne, ale zawsze czekałam. myślę, że to oni byliby najlepsi.
Ja także proszę o wznowienie serialu, bo nie mogę patrzeć na te A.T.O.M, Odlotowe Agentki, super robot cośtam. Simpsonowie mieli to COŚ.
zgadzam się w 100%!!! powinniśmy nie pisać do shitów typu jetix tylko oczywiście do MTV!! skoro wyemitują south park to chyba z simpsonami też coś by się dało zrobić...?? tylko musimy się postarać. proponuję - napiszmy do nich wszyscy ;)))
no wlasnie mtv to jest rozwiazanie. Kiedys puszczali seriale wlasniej produkcji ale jezeli zdecydowali sie na puszczenie south park to simpsonow takze mogliby puscic poniewaz zyskali by dzieki temu dosc spora ogladalnosc, no i co lepsze na mtv nie byloby lektora tylko napisy!!!! zadnej cenzury ani wogole :)
Wątpię, czy to coś da. Małe dzieci oglądają Jetix, a w 'Simpsonach' aż roi się od haseł mówiących o jakims smażeniu jajka na brzuchu kochanki (chyba tak to szło x D) (hahaha)
Ale jak jush napiszecie to ja się chętnie dopisze x D
zgadzam się. nie pamiętam kiedy ostatnio oglądałam Simpsonów, ale było to wieki temu.. :/ najlepiej napisać do MTV, bo to chyba jedyna stacja, która by wzięła prośbę pod uwagę. na Jetixa nie ma co liczyć, tam to lecą same gówna, od rana do nocy.
W jednym z ostatnich "Tele-Światów" ktoś napisał pytanie do redakcji, czy JETIX zamierza puszczać "Simpsonów". Redakcja zadzwoniła do Jetixa i okazało się, że ta #%^&***(####$($$#@#@ stacja nie zamierza tego zrobić.
Heh gdzie te czasy kiedy na Fox Kids lecieli Simpsonowie ;) Mnie zawsze najbardziej śmieszyło to, że Bart mówi do Homera po imieniu ;)